Ev kiranız ne kadar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pembe_bal10cuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de 450 kafamçokkarıştı veriyorum her ay nasıl koyuyo....senağlama aaahhhh ahhhh..........:1no2:

Rabbim isteyen herkesi evsahibi yapsın.:Saruboceq:

bizim kirada 900 tl + 20 tl de aidat var. 920 tl
oturduğumuz semte göre normal ama bu devirde fazla :1no2:

650 kira + 15de aidat kasımpaşada oturuyorum taksime eminönüne her yere yakın diye kiralar çok uçuk ev sahipleri krizmiriz dinlemiyor malesef

yeni yıl itibariylen 600 oldu (aidat 10)
geçen yıl 500e oturuyorduk
neyseki kendi evimize taşınmamıza az kaldı

ne güzel ya hayırlısıyla alırsınız inşallah
darısı başıma diyiyeyim ama daha 2 yıl var

440 lira 20 aidat eski kiracıyız bide tanıdık o yüzden uygun :delphin:

pendikte oturuyosss
:kahve:

sırf bir semti sevdiğiniz için ufacık eve 2000 ytl masraf ödüyosanız her ay,sizi afakanlar basmaması lazım:smiley-cool:

Canım bide benim geceleri deprem ve hırsız korkum var geceleri uyuyamıyorum burası uzak kalıyor depreme bide sıkı güvenlik var sadece semt sevdasına oturulmaz tabi ama kendimi bir nebze güvende hissettmemi sağlıyor en azından geceleri uyuyabiliyorum. Gerçi Allahın işi ne kadar önlem alırsan al olucağı varsa olur.. Ama psikolojik işte..

140 m2, dogalgaz, 5. kat (asansör yok), kapıcı yok - aidat yok, kira suan 620 TL yakında zam olmasi lazım.
ama biz zama karsi cikmayi düsünüyoruz neticede kriz var,kimi kiracilar kirayi 30-40 düşürtürüyorlarmis, kimi ev sahibi hic kira alamiyor kimi yarisini alabiliyor kimi gec alabiliyor. biz ev sahibine herzamanki gibi catir catir ödüyoruz. ee bunun da bir karsiligi olmali bence. siz zama karsi çıkmayı düşünüyormusunuz??
bu arada Küçükyalıdayım

2 oda bir salon küçük ama cok seker evim 600 kombili birde en ğüzel yanı bahçeli bahcemde incir erik ağaçları var yazın masayı hamağı cıkarıyoruz tv de yani sehrin ortasında bulunmaz bir cennet küçük ama kirası 1 de olsa değer

lojmanda oturduğumuz için yakıtta içinde 200 tl çokta güzel ısınıyoruz hatta sıcaktan oturamıyoruzsırnaşık şey

Back
Yukarı