Ev kiranız ne kadar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pembe_bal10cuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
istanbul var istanbul var
istanbulun girişinde oturanlarda istanbuldayım diyor taksimde oturanda sengözlerimebaksanab
benim alt katımiki gün önce kiraya verildi 950 ytl ama o kadar uygun ki ev yeni bina içi çok güzel ve geniş(evim şişlide cevahire yürüyerek 5 dk bile sürmüyor burda kiralar böyle ki burda yeni ev bulmak çok zor:delphin:
üstelikte merkezi biyer
20 ytl aidat demişsiniz oda iyiymiş biz 40 verdik bu ay benneyaptımki

istanbulun girişinde oturan ama istanbul da oturuyorum diyenlerdenim o zaman bende.:delphin:
çünkü 350 TL kira veriyorum.
kapıcı yok, sadece haftada iki kere apartman silinir. aidat da 10 TL o yüzden.

istanbulun girişinde oturan ama istanbul da oturuyorum diyenlerdenim o zaman bende.:delphin:
çünkü 350 TL kira veriyorum.
kapıcı yok, sadece haftada iki kere apartman silinir. aidat da 10 TL o yüzden.

ondan demedim yani ucuza oturanlarında vardır bişeyi digerleri neden o kadar kira versin ama dimiyerimseniben
benim oturdugum yerde 350 ye bulmak imkansız:delphin:

ay ne güzel kiralar çok uygun yaa hayret ettim istanbula valla,ankara yokmu arkadaşlar ama kira düşük de olsa artık yakıt paraları bi felaket oldu biz 420 lira yakıt veriyoruz bide güya ev kendimizin kira vermiyoruz,ama kira öder gibi yakıt parası ödüyoruz bide ısınamıyoruz hiç ufoda yakıyoruz 150 lirada elektrik sizin kira paralarından pahalıya geliyo valla

550 kira,15 aidat..Mayısta zam zamanı gelicek ama artırmayı hiç düşünmüyorum..

valla 3+1 evım içide (mutfak ,yerler,camlar )hıc bakımlı degıl 330 kıra 7 tl aidat verıyorummm.ınsallah daha güzel evlerde de otururuz ....

bende çekmeköydeyim
3+1 eve 600+60 veriyoruz. buay 700+60 olacak ama ev sahibi ile anlaşamazsak taşınmayı düşünüyoruz.

ben de kurtköyde oturuyorum ist girişi yani:1rolleyes:
2+1 515 kira 50 aidat toplam 565
ama haziranda kendi evimize taşıncaz inş.:Saruboceq:

bende üçüncü katta oturuyom 225 tl kira veriyom ama dayımın oğlunun evi o yüzden uygun oturuyom sağolsun fazlada artırmıyo kiramı inşallah burdan kendi evime taşınmamı nasip eder rabbim......

350 tl
30 aidat :(
nefret edıyorum kıra ödemekten.çok zoruma gıdıyor .

cnm yanlış anlama ama ben böyle kirayı seve seve öderim walla :1shok:
bende oturduğum semte göre çok uygun olan kirayı öderken sinir oluyorum..elin evine heray dünyanın parasını veriyoruz diye ama naapalım ev alacak gücümüz yok maalesef heleki büyükşehirde çok zor:çok üzgünüm:

benim kirada 625+200 aidat (gopta)

ay ne güzel kiralar çok uygun yaa hayret ettim istanbula valla,ankara yokmu arkadaşlar ama kira düşük de olsa artık yakıt paraları bi felaket oldu biz 420 lira yakıt veriyoruz bide güya ev kendimizin kira vermiyoruz,ama kira öder gibi yakıt parası ödüyoruz bide ısınamıyoruz hiç ufoda yakıyoruz 150 lirada elektrik sizin kira paralarından pahalıya geliyo valla

evet canım gerçekten çok uygun kiralar,ki İstanbul için kiralar çok pahalı derlerdi hep,ama demeki Ankara'nın da ondan farkı kalmamış...:oklava:dediğim gibi yakıt mahvediyor,bizimki merkezi sistem ama 200 tl oldu ve günün yarısı yanıyor,Allahtan biz gündüz evde yokuz da problem olmuyor..ama sizin yakıtta çok oluyormuş,hangi semte otuyorsunuz,acaba evin özelliklerinden mi ısınmıyor?
yani güneş falan almıyorsa yalıtımı filan yoksa ısınmıyor evler kolay kolay

benim ev doğalgazlı 110 m2 ve sıfır bina ilk biz oturuyoruz dairede...
dükkan üstündeyiz Allahtan dükkan dolu ısınıyor alttanda, yalıtımı falan süper evin her yer laminant ve tüm eşyaları 1. sınıf yapılmış süper yani..
şimdilik 400 kiramız, nisanda zam gelir herhalde bakalım artık...

evim 6.kat ve asansör yokbenneyaptımki
kapıcı yok çöpümüzü kendimiz atıyoruzbenneyaptımki
haftada 2 gün kadın merdiven siliyo sadece
ben 20 lira çok bile :kızgın:

kapıcı yoksa asansör yoksa neye harcıyolar ki o parayı
bi merdiven silinmesi içinse çokmuş :delphin:
6.cı kata kadar çıkması zor olur
bende ilk taşındıgımda kapıcı yoktu o zaman 30 veriyorduk şimdi 40 oldu kapıcıyla çöpü alıyor bide marketten bişeyler aldıranlar varda ben aldırmıyorum

Back
Yukarı