• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ev kadinligi ve is hayati ayni anda zor mu???

Calisan bayanlar, ev islerini hallederken zorlaniyor musunuz?

• Evet, zorlaniyorum.

OY: 13 72,2%
  • Hayir, zorlanmiyorum.

OY: 3 16,7%
  • Ilk zamanlarda zorlaniyordum, artik zorlanmiyorum!

OY: 2 11,1%

• Ankete Katılan
    18

aime21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
3.323
0
0
- Yurtdışı
Calisan hanimlar, size bir sorum olucak...

Calisan bir bayan olarak, ev islerinide hallederken zorlaniyor musunuz????
Yoruluyor musunuz?

calisirken daha iyi organize olabiliyorum.. calismadigim dönemlerde ev islerini dengelemem daha zor oluyor miskinlesiyorum kaydirigubbakcemile3

Çalışan bir bayan olarak zaman zaman yoruluyorum.Ama sabahtan akşama kadar işim olmadığı içinde kendimede zaman kalıyor.Hafta sonu ev işleri yapmam gerekiyor canım istemiyor,dışarı alışınca ev işleri cazibesini yitiriyor,ev işlerinde de başkasından yardım alarak sorunu hallediyoruz....................

Rayına oturttuktan sonra hiç zorlanmıyorsun...Aksine daha da bir düzenli oluyor her işin...:kahve:

beyaz eşyalarım sayasinde günlük işlerimde fazla zorlanmıyorum ben onlara gelinlerim diyorum üç çalışkan gelinim var benim çamaşır makinem bulaşık makinem kurutma makinem arada eve yardımcımda geliyor geriye kaldı yemek oda bazen dışarda bazen eşim yapar bazen ben yada konservelerle idare ederiz haaaa bide annemi unutmamak gerekalkisalkisalkis

bilemeyecem ben sadece ev garısıyım....ama çalışırsam heralde zor olurdu,belkide olmazdı.evi b..k götürsede bahanem olurdu...çalışıyorumya ondan yapamadım..-tatlicadiarzu-

bilmiyorum çalışmıyorum çünkü. ama kesin zor olurdu. şimdi evde oturunca bile zor geliyor bazen çalıştığım zamanı hiç düşünemiyorum.

çalışmayan kadınlara oranla daha az ev işi yapıldığı için zor değil..
bir de yardımcı tutunca, çok kolay oluyor...

Back