Ev işleri ve çocuk bakımı zor gelmeyen manevi bir abla, teyze arıyoruz

Yekserya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
4
0
36
Ev işleri ve yemek yapan bir peri arıyorum. Orta yaşlarda, temiz, ahlaklı, halen aktif tercihen yanlız olup kendine manevi bir aile arayan bir abla bir teyze arıyoruz.

Saygılar

Son düzenleme:
Geçen gün yine bir bakıcı arayan konu açmıştı ona da aynı şeyi yazdım.Ya gerçekten ben anlamıyorum pes diyorum.Evlat bu ya evlat.Dünyada ne pislikler ne dolandırıcılıklar ne gasplar ne organ tüccarları varken,internet gibi genel bir yerde,her çeşit insanın olacağı bir sitede nasıl böyle rahat bakıcı arıyorsunuz.Bu tür şeyleri internette takip eden,google yazınca hemen pat diye karşısına çıkabilecek bir sürü çocuk hırsızları istismarcıları varken ya gerçekten çok iyi cesaret.Bu işin profesyonel şirketleri var.Eş dost çevre tanıdık bildik mutlaka buluna bilecek birşey.Bulunamasa bile bu riski göze alamaya değer mi?

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ....05393470621

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…