Selamlar. Ev işlerini asgari düzeye indirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? Nefret ettim bu ara gerçekten hiç yapasım gelmiyor hep aynı şeyler. Malum bide pandemi genelde evdeyiz. İstiyorum ki ev işlerine her gün saatlerimi harcamayayım. İşleri biriktirmemek için her gün parça parça yaparım. Buda bir zaman sonra sıkmaya başladı.. iki tabak çıksa direk yıkıyorum makineye atıyorum. İşler birikmiyor evet ama ufakta olsa sürekli yapmak sinirimi bozmaya başladı artık. Öbür türlü de temizliği haftada bir güne yıksam mesela o gün çok yoruluyorum. Ne yapsam bilmiyorum haftada bir veya iki muhakkak süpürüp silip toz almam gerek diye kendimi şartlıyorum ve yapıyorum da ama mutlu değilim yinede yapmam gerek tabi mecbur. İşleri nasıl biraz daha keyifli ve rahat hale getirebilirim bunun peşindeyim. Bunu becerebilen var mı acaba ? Program yaptım ona bağlı kalmaya çalışıyorum, bir şeyi yapmayıp ertelediğim zaman rahatsızlık duyuyorum. Biraz kendime vakit ayırayım desem yarım kalan işler kafamda dönüp duruyor sürekli. Yapsam bir dert yapmasam bir dert kısır döngü. Sizin düzeniniz nasıl, neler yaparsınız ? Yorumlarınızı bekliyorum