- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.421
wwwwaaaaaaaaaaaaaaaoooooootam benim tarzim kokos
cnm benimde bunun beyazına benziyo ama sennki daha abartı benimkide aynen kutusunda duruyo çeyiz günü sermiştik bide bi iki misafir geldiğinde gelinlik gibi yerde kaplıyo o zaman ki aklım olsa daha kullanışı bişey alırdım ama annemi dinledim iştebenim yatak odam da beyaz.örtüm de bu...kaç kere kullandın dersen sayılı..şimdi yatağın üstünde kutusunda......
Eki Görüntüle 620297
buda çok sade azi buna benzer uyku setim var
kız öyle deme walla beyazla hiç ugrasamam tatillerde ikizler geliyo misafrler falan batar wallaAşkıtom bunlar sanki daha güzelbeyaza bayıldımda korkarım ben onu bu tazmanya canavarlarımla yapamam
Ama senin için pek sorun olmaz galiba
dogru soyluyosun camasir suyuna yatirir da desenlerini soldurur delu karuaziiii .....aşk bunları çabuk eskitir.hele beyazı sürekli yıkar bu
Aşkıtom bunlar sanki daha güzelbeyaza bayıldımda korkarım ben onu bu tazmanya canavarlarımla yapamam
Ama senin için pek sorun olmaz galiba
aziiii .....aşk bunları çabuk eskitir.hele beyazı sürekli yıkar bu
ayyyy bu da çok güzel ya......evlendiğim zaman ki bütün eşyaları atasım var.atsan atılmaz satsan satılmazlar ya........kızlar sizden bir fikir alayım şimdi evlenirken duvar ünitesi almıştım şimdi istemiyorum sizce nette satabilir miyim onu.....duvar ünitemin resminide ekleyim...
Eki Görüntüle 620306
kizlar sunlara bakin nasil sklar dimi tam benim tarzim
kizlar sunlara bakin nasil sklar dimi tam benim tarzim
oo zevkli gacıymışın hacı sen.......çok güzel bunlar.......
cnm benimde bunun beyazına benziyo ama sennki daha abartı benimkide aynen kutusunda duruyo çeyiz günü sermiştik bide bi iki misafir geldiğinde gelinlik gibi yerde kaplıyo o zaman ki aklım olsa daha kullanışı bişey alırdım ama annemi dinledim işte
buda çok sade azi buna benzer uyku setim var
kız öyle deme walla beyazla hiç ugrasamam tatillerde ikizler geliyo misafrler falan batar walla
dogru soyluyosun camasir suyuna yatirir da desenlerini soldurur delu karu
olmaz tebi tanemim her gun dus alii temiz temiz uyurlar artikin
guzelmis canim ya ama ayni seyleri gormekten bikiyo dimi insan:26:sahibinden.com ya da gittigidiyorda sata bilirsin bence
askitom bak ne buldum tam senlik
kızlar yatak örtüsü alıcam da karasız kaldım 2 model var begendiğim yatak odam siyah beyaz hangisi iyi olur acaba:26:
Eki Görüntüle 620269 Eki Görüntüle 620270
ben en çok siyah beyaz agırlıklı olanı begendim kırmızıda yatak odasına renk katar bi halımdada kırmızılıklar var uyum saglar diye düşündüm:44:
bende bu yıl böyle desenli perdeler,yatak örtüleri falan moda oldu hastayım bunlara ya.....Eki Görüntüle 620360 Eki Görüntüle 620361 Eki Görüntüle 620362 Eki Görüntüle 620363
bende bu yıl böyle desenli perdeler,yatak örtüleri falan moda oldu hastayım bunlara ya.....Eki Görüntüle 620360 Eki Görüntüle 620361 Eki Görüntüle 620362 Eki Görüntüle 620363
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?