- Emoji Skoru
- 17.418
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.161
herkese günaydın kızlarrnasılsınızzzz???
bugun aslında ısım cok ama sancım varr yapabıldıgım kadar yapıcam
evı kocıse supurtcem kalksın o halleder onu
mutfak dolaplarını sılcem beyaz esyaları sılcem
toz alcam
nevresım degıscem aynaları sılcem yatak odasını toparlıcam
wc banyo temızlencekk
yemek yapılacakkk
s.a azerinn , vuslat79 , estalmus , ask1 , berayy, rabsay , gamyoncu , gunesim , tugba 44 ve diğer arkadaşlar ... uzun zamandır temizlik raporu vermemiştim. dur yazım bir bir
perdeler yıkandı
pencereler silindi (akşam yağmur yağdı bi güzel üzerine
banyo ,wc parlatıldı
yerler silindi
3 tur çamaşır yıkandı
balkon yıkandı.... bugün
mutfak toplandı
çamaşırlar katlanıp yerleştirildi
ortalık topandı,makine yerleştirildi ve son olarak ütü yapılacak ve bitti
Rabyasim ne o regl falan mı oldun yoksa:26:
aleykümselam canımmooo sen bitirmiişinn işleri darısı bana bi kalkmayı basarsam gerisi gelecekteee
yok kuzucumm daha olmadımm ama sancım varbekleyecegım yarına kadar olmadı yarın test alıp yapıcammm
yok kuzucumm daha olmadımm ama sancım varbekleyecegım yarına kadar olmadı yarın test alıp yapıcammm
zaten işin en zor kısmı kalkmaya karar vermek...ben 2 gün düşündüm ve en sonunda kalkmaya karar verdim
yokk kız yani bilmiyorum adet gunum bugun ama henuz olmadımmm bakalım olmadı yarın test yapıcam ınsallah sonuc guzeldırrr canımmmmhuuu rabyas hamile misin kız yoksa[/B]
bebiş mi istiyon sende
yokk kız yani bilmiyorum adet gunum bugun ama henuz olmadımmm bakalım olmadı yarın test yapıcam ınsallah sonuc guzeldırrr canımmmm
evet canımm allah nasıp ederse ıstıyoruzzzsen de mı dusunuyorsunn
evet bende düşünüyorumoğlum 4 yaşına gireck bi bebiş lazım artık bize
oooooooooooooooo baya yogun bi hafta gecmis sakuramGünaydın kızlaaarr, herkes için hayırlı bir hafta olur inşallah
Gelenler, gidenleri misafir hazırlıkları... Yoğunuz yine...
Ben geçen perşembe (yazmayı unutmuşum buraya) koridorun duvarlarını cifledim, çamaşır suyuyla da bir güzel sildim...
Yerleri de aynen cif ve pırıl pırıl olmuş halılarımızı serdim, şükürler olsun tertemiz oldu...
Cuma akşam günüm vardı, bir şey yapamadım..
Cumartesi misafir geldi, süpürdüm sildim.. Cheescake ve tiramisu yaptım, annem de üç renkli börek yaptı..
Gelenler de getirmiş, hasta görmeye geldiler ya
Misafir gelecek diye bütün fazlalığı odama tepmiştim, ağlayacaktım yaa berbat bir haldeydi odam
O günün gecesi yatak odamı topladım önce, tüm dolaplarımı toparladım, şükür..
Duvarlarını sildim eşyaları çektim sildim..
Fazla çamaşır suyu kullandığım için salonda yattık o gece, odam kokuyordu tıkandık
Pazar da hala kızımız çocukları sünnet ettirdi, evde.. Büyük oğlanın kirvesi biziz..
Kv'yle aynı binadalar, oraya gittik kahvaltıya sonra ablaya çıktık.. Gün bitti zaten...
Eve geçtim akşamüstü, yemek, bulaşık derken..
Saat 7'de bir başladım ütüye... Yerleştirmesiyle beraber 12,30 oldu saat
Nevrim döndü, belim koptu, öyle yorgunum ki...
Masal yazmışım resmen yaaa
hosgeldin canim deden nasil oldu:26:evet bende düşünüyorumoğlum 4 yaşına gireck bi bebiş lazım artık bize
ay insallah olmazsin kuzum:26:
ben kizima hamileyken regl gunumde nasil sancilarim var anlatamam dersdeyim bi de yanimdaki arkadasima dedim kalk tuvalete gidelim regl oldum galibaama yok
2 gun sonra test yaptim hamile ciktiminsallah sende de oyle olur kuzum
bu arada kan testini 2 ay once hamileydim bebegin kalbi durdu diye aldirmak zorunda kaldim
o yuzden hamile kalmadan bi muayine oliyim dedim
yokk kız yani bilmiyorum adet gunum bugun ama henuz olmadımmm bakalım olmadı yarın test yapıcam ınsallah sonuc guzeldırrr canımmmm
evet canımm allah nasıp ederse ıstıyoruzzzsen de mı dusunuyorsunn
inşallah canım
insallah canımm allah tum ısteyenlere nasıp etsinnkac yasındasın pekiiii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?