En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Enfes görünüyo CNm ya tarifi alalım hemen ellerine saglık

tesekkur ederim canım hemen veriyorum tarifiiii

5 sb süt
4.5 yk un
1 yk biraz az nişasta
1 sb şeker (çok tatlı olsun derseniz artırabilirsiniz)
3 yk kakao

malzemeler karıstırılıp pişirilir. fırın tepsisi hindistan cevizi ile kaplanır hiç boşluk kalmayacak sekilde. ılıyan muhallebi tepsiye yayılır buzdolabına konur. sonra 1 paket kaymak tadında yada normal krem şanti tarife göre hazırlanır muhallebının uzerıne esıt sekılde surulur yıne buzdolabına kaldırılır. sonra uzerıne cevız serpılır 2 parmak serıtler halınde kesılır serıtlerın ortasına kadar yuvarlanır dıger yarısıda yuvarlanır afıyet olsunn cokmu karısık anlattımm takıldıgınız yerde sorabılırsınız canlarrr

Kızlar kociş geldi hazırlanıp markete gidecez sonrada mangala görüşmek üzere öpüldünüz

Akşama yemeğim vardı ama kızım makarna yapacam dedi herhalde aşkitomun makarnasının kokusunu aldımakarnayı yaptım
Makinaya çamaşır koydum o bitti şimdi okul formalarını koyacam yemekten sonra da ütü yapmam lazım 2gündür malum askıda işler şimdi sofrayı hazırlamaya gidiyorum koçiş gelir birazdan

Son düzenleme:
Kızlar yeni geldik alışverişden yemeğimizi dışarıda yedik geç oldu diye yarına kaldı mangal işi

vaaaaaaaaaaay bunlar super gorunuyo rabyasim
Şöyle bi cümleten Allah kabul etsin diyeyim kızlar, kuran okuyup namaz kılanlar için. :)

Bence çok faydali bir konu olmuş. :)
İş yapasım geldi benimde. :)
hosgeldin canim
Kızlar yeni geldik alışverişden yemeğimizi dışarıda yedik geç oldu diye yarına kaldı mangal işi

yarin da hava soguk olur hic gidemezsiniz canim

evet aksam raporlarini verelim
yemek yaptim cikan bulasiklari yikadim
esim geldi yemek yedik
hasta ziyaretine gittik
geldik evi topladim tekrar bulasik yikadim
camasirlari astim
kuzuyu yedirdim uyuttum

Son düzenleme:
Bizde alışverişden geldik eşyaları yerleştirdim çayı demledim içtik sonra tekrar bulaşıkları makinaya attım yarına işim yok çok şükür çamaşırları asıp yatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…