En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
offff deli olucam camasir astim cayimi ictim benim cadu uyandiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidaha dus alicaktim yine kaldi offfffffffffffff

offff deli olucam camasir astim cayimi ictim benim cadu uyandiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidaha dus alicaktim yine kaldi offfffffffffffff

Hiç sorma canım bizimkide sersemler gibi oldu ama uymuyor:26:
İlaçlarmı yaptı anlamadım:44:zaten bi düzeni yok iyice bozuldu

Son düzenleme:
Hadi rapor ver bakem sen neyaptım bugün

Ayyyy soğuk yaaaa valla balkona çıkamıyoruz :18:
Senin herüf macera arıyo bence
Bencede hemde ne macera bayılır böyle şeylere

Ee anası büyütmeden bana verdi gari ben büyütüyor şimdi onu evde oca bebek var bakalım gidelim ne olucak
Seninki aynen benimki gibi erinir yerinden kalkmaya herseyden haberim yok görmedim der ah bu erkekler

bende kartalda oturuyorum canım davetlin olabiliriz ama benim koçiş çok üşür öldürsem sahile gitmez

selam kızlar
azerincim benim kızlarda babalarının yanında heryeri altüst ederler ,çikolata yaparlar, kalemle çizerler niye kızmadın bu evin hali ne derim görmedim:44: der

bende kartalda oturuyorum canım davetlin olabiliriz ama benim koçiş çok üşür öldürsem sahile gitmez

Öylemi bekleriz hayatım kalabalık daha güzel olur benimkisi için yaz kış hiç farketmiyor walla yeterki mangal olsun

askitommm gecen sahıle ındıgımızde bı cok kısı mangal yapıyordu bende sasırmıstım ama guzel yaaa ohh yarasın afıyet olsunnn
bu arada ne maskesı yapıyorsun sekerımm

dün halıları kaldırdım çırptım evi sildim süpürdüm çamaşır yıkadım,katladım,
ütü yaptım,nevresimleri yıkadım,yerleştirdim,toptan temizlik yaptım,yemek yaptım

bugünde karneyi aldık eve geldik kahvaltı ettik şimdi şirinelerime pasta yapıcam,
güzel pandispanya keki tarifi varmı kızlar,pasta kıreması ve çikolata sosla yapıcam kısmet olursa

askitommm gecen sahıle ındıgımızde bı cok kısı mangal yapıyordu bende sasırmıstım ama guzel yaaa ohh yarasın afıyet olsunnn
bu arada ne maskesı yapıyorsun sekerımm

Tşkr CNm benim ewet burda yapan çok
Bal yoğurt pirinç unu maskesi yaptım CNm peeling gibi siyah noktaları gideriyo

ben cok meraklıyım bu maske ıslerıne surup bekletıyormuusn yoksa peeling gıbı ovuyormusun?? bende yaapayımmm

Bekletiyosun CNm 20 dk kuruduktan sonra ovarak çıkartıyorsun. Bende çok meraklıyım böyle şeylere sürekli farklı maskeler dnerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…