- 8 Aralık 2011
- 45.154
- 161.642
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
...
ayyy kız ben o cimcimeyi yerim yerim bitirirm ısırıım sıkarım
ayyy öp yaa onu benim yerime
Rabbim zihin açıklığı versin hepsine(AMİN)
bizim de yarın karnelerimiz verilecek çok heyecanlıyım yaawwww
bugün çocuklara ilk karneleri olduğu için sınıfı süsledik küçük hediyeler hazırladık onlara
bakalım nasıl geçicek karne törenimiz
...
Eki Görüntüle 615732
Belki bunuda yaparım beli olmaz şu anda bi arayıştayım :26:
Bugün gün karneler alınıyor bizde heycanlabeklıyoz
hayırlı karneler olur inşallah
Aşkitom yaptım olmuşumuEki Görüntüle 615748
Çok güzel olmuş tanemim ellerine saglık sen hamurunu cıvıkmı yaptın yoksa normal hamurmu:44:
Çok güzel olmuş tanemim ellerine saglık sen hamurunu cıvıkmı yaptın yoksa normal hamurmu:44:
Hayırlı Günler ve Hayırlı Cumalar hatunlar..Nasılsınız bu sabah..
Biz sabah 8.30 da kalktık hazırlandık aşıya gittik.. Kızıma 4 tane aşı vurdular.aslında 3 tane vuruldu ama kızamık salgını varmış.. onun içinde aşı yaptılar..
Çok ağladı kuzucumm..
Biz daha kahvaltı yapmadık..
Bugün belki evi süpürürüm.. Yemek yapılacak..![]()
Canım geçmiş olsun bebişineHayırlı Günler ve Hayırlı Cumalar hatunlar..Nasılsınız bu sabah..
Biz sabah 8.30 da kalktık hazırlandık aşıya gittik.. Kızıma 4 tane aşı vurdular.aslında 3 tane vuruldu ama kızamık salgını varmış.. onun içinde aşı yaptılar..
Çok ağladı kuzucumm..
Biz daha kahvaltı yapmadık..
Bugün belki evi süpürürüm.. Yemek yapılacak..![]()
civik mi olmasi gerekiyo askitom soyle sanirim kuzu uyuduktan sonra ben de yapicam![]()
Yok CNm cıvık olmayacak normal kulak memesi yumuşaklıgında olcak ben merdaneyle açıp bardakları kesip kızarttım tanemim cıvık yapmış benim hatam söylemedim az kabarmış gibi geldi çünkü bana![]()
Hııııı canım anladım sen öyle söyleyınce ben lokma hamuru gibi geldi ama Buda güzel piratik olduYok CNm cıvık olmayacak normal kulak memesi yumuşaklıgında olcak ben merdaneyle açıp bardakları kesip kızarttım tanemim cıvık yapmış benim hatam söylemedim az kabarmış gibi geldi çünkü bana![]()
askitom yogurt yerine sut kullansam olur mu acep:26:yogurt az kalmis onu da cadinin corbasinda kullanicam
ay ben de hic bi tarifi oldugu gibi yapmiyorum ya mutlaka bi degisiklik yapiyorum![]()
askitom yogurt yerine sut kullansam olur mu acep:26:yogurt az kalmis onu da cadinin corbasinda kullanicam
ay ben de hic bi tarifi oldugu gibi yapmiyorum ya mutlaka bi degisiklik yapiyorum![]()
Hııııı canım anladım sen öyle söyleyınce ben lokma hamuru gibi geldi ama Buda güzel piratik oldu
Ayyyy benimki hepten değişik aziiii![]()
olsun sonunda benzemis ya sen ona bak tanemimHııııı canım anladım sen öyle söyleyınce ben lokma hamuru gibi geldi ama Buda güzel piratik oldu
Ayyyy benimki hepten değişik aziiii![]()
Olur CNm çünkü ben dün yarım bardak süt yardım bardak yoğurtlar yaptımarasına peynir zeytin reçel ne varsa koyduk yedik
![]()
Tanemim çok özür dilerim gercekten hiç aklıma gelmedi söylemekhakkını helal et olurmu
![]()
Kızlar bu arada evi topladım ,mobilyalarının altını çekip süpürüp ,sildim ,toz aldım ,mutfak dolaplarını sildim ,ocağını temizledim ,beyaz eşyaları sildim , çöp kutusunu domestosla yıkadım ,aspirinle masa sandalyeleri sildim ,lavabosunu tezgahını domestosla ovup duruladım ,wc yi ovdum ,banyoyu ovdum ,domestos cifle aynalarını sildim ,kapıların tozunu aldım, çamaşır makinasını doldurdum çalıştırdım birazdan saçıma boyamı sürcem onu bekletirkende yüzüme balla yoğurt sürücem ondan sonrada duş alıcam![]()