En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Tanemcim bişey sorcam sana ben lahana sarmasını genelde pirinçle yapıyorum ama kayınvalidemler Elazığ usulü bulgurla yapıyolar sen nasıl yapıyosun
Canım bizde bulgurlar yaparız pilavlık olan bulgurla. Pirnclade yaparız ikisinizde severim
Aynı pirinçlerinin olanın içine ne koyusan onunla aynı seyler yağ salça salça biber domades baharat bul biber bide kara biberbulgur
Ama annem Elazığ usulü yapınca içine reyhan koyar bol Malatya'da reyhan az kullanılan bi baharat çok nadır kullanılır ama elazıglılar en baş baharatlarından biri reyhan çoğu yemeği reyhandan oluşur yöreden yöreyede değişir tab

tanemm 15 yıllık evlimisin sennn maşallahh darısı bize kaç yasındasın pekii??
Canım 16yasında evledi şimdi 32 yaşındayım 3cocuk en büyük kızım 14yaşında

Tabikide canım yanındayız bebisim ama dediğim gibi toplu hareket şart

Saol CNm cevapladıgın için bugün bulgurlu yapiyim o zaman banada kaynanam bi ton reyhan vermiş biz yemeklerimizde hiç kullanmayız öylece duruyo çayını yapıyom çıkıyom arada napim

Saol CNm cevapladıgın için bugün bulgurlu yapiyim o zaman banada kaynanam bi ton reyhan vermiş biz yemeklerimizde hiç kullanmayız öylece duruyo çayını yapıyom çıkıyom arada napim
Canım bebeklerin gazı için reyhan çayıı:ilerde lazım olur
Bide yazın ben domades sallatasına soğan sögüçüne koyorum güzel oluyor

Son düzenleme:

ay seni bilmem amaaaaaaaaaaa
ben o kızı yerim yerim çok tatlı
yemelik bi prensesim var ama bu da yedek olsun nolur nolmaz bakarsın krizim tutar:)

Walla biz hala düğün borcunu ödüyoruz hiç fena olmaz walla kapatırız çeyreklerle borcu
dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayasın:)
ikinci düğünün masrafıda kambur olursa görürsün çeyreği o zaman:)

ben tam altin takarim valla nasil olsa beles
patsy hadi sen ac su topigi hepimizden daha bilgilisin bu konuda
fotolar da benden
topiğ açmak bişey değil de ilgilenemem ki senin gibi
kendi topiğime bile ne zamandır bakamoyorum
halbuki bu ciddi bişey
bakıp ilgilenmek lazım
sen aç sorumlusu ol ben yine senin istediğin gibi gerekn herşeyi paylaşırım. yazışmaları yapar destek bulur taraftar toplarım..

ay seni bilmem amaaaaaaaaaaa
ben o kızı yerim yerim çok tatlı
yemelik bi prensesim var ama bu da yedek olsun nolur nolmaz bakarsın krizim tutar:)

ye canım afiyet olsunnn tam yemelik zaten beni mıncıklayın diye gözüne gözüne bakıyor insanın

kızlar bu arada ben şu yarışma için çorba yapımına başladım ekleyince linki atarım bakalım beğenecek misiniz

hosgeldin esmerimsin

evet yemek tarifleri harika olur

hem evlenmeyi düsünüyoruz hemde yemek yapamiyoruz annen hic demiyor mu yemek yapmayi ögren diye sana?

benim annemde bana yaptırmıyor ve öğretmiyor ama ben öğreniyorum -sevdiğim- sağolsun çok güzel yemekler yapıyoruz hele un helvasını harika yapıyor

benimde böle bir hayatım olur inşaallah: mutlu bir aile tablosu oğluşunu öpüyorum çok :)

Kızlar lahana sarmamı sardım dün o kadar temizlemiştim evi mutfak yine kirlendi süpürdüm temizledim birazdan elossanın kivili pastasını muzlu versiyonunu yapıcam

kizlar ben de cadiyi yedirdim uyuttum bi guzel
rapor veriyim
wc lavabo tamam
bulasik tamam
toz alma tamam
kapinin onunu de supurdum
camasirlar yikandi astim
yemegimi yedim cayimi da icip accik sizle sohbet ediyim sonra yemek yaparim

ilk cim bu arada su corba yarismasi cok guzelmis ben de katilmayi dusunuyorumsenin de tarifini merakla bekliyorum

Son düzenleme:
Kızlar bende mutfağı topladım
Odakları topladım şimdi kızı uytup
Yemek yapacam patesli tavada börek yapacagım
Patesleri haşlamaya bırakayım
Çamaşır attım makinaya

kızım yaa netin kotası ay dolmadan doliyi yaaa

sanki bi peşinde süvariler var gibi önden önden gidiyi

ben de o yüzden pek girmiyorum ama sınırsıza geçicez galiba benim herüf iyice delleniyi bu duruma

bu ara pek giremem bi süre

offf patatesli tavada borek mianam ben de isterem
tanem sen de katilacakmisin su corba yarismasina
Buyurum gel canım sen gel ben sana elimde acarım
Benimde bildigim çok güzel bi çorba var ama erişteli
Bakımda çok ayrıntı istiyorlar enişteyi kışin nasıl yapalım
Yufkaların kuruması lazım yaparım da prosedüre takılıyor

Son düzenleme:
aa ben ozlerim ama seni estos

aaaaaaa benim de albumler bolumunde eriste corbasi tarifim var dur ekliyim hemen linkini
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=28239
hem ben kurutmadan yapiyorum eristeyi

Son düzenleme:
Kızlar lahana sarmamı sardım dün o kadar temizlemiştim evi mutfak yine kirlendi süpürdüm temizledim birazdan elossanın kivili pastasını muzlu versiyonunu yapıcam

hımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…