• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Arkadaslar kimyasala hayır diyen bir topluluğun KK da var olduğunu biliyor musunuz?

Eger sizde destek vermek isterseniz bitkisel organik temizlik icin hepberaber paylaşımlarda bulunduğumuz konuya sizleride bekleriz.

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...urunlerini-duyanlar-kullananlar-bilenler.html

Not: burayı takip ediyorum ama reçeteler hep kimyasal.sirf azerin i cok beğendiğim icin konusuna aboneyim ama sadece okuyorum maalesef cunku ben ekolojik dengenin bozulmamasindan yanayım.
merhaba canim oncelikle konuma abone oldugun icin cok tesekkur ederim:16::16::16::16:
burdaki arkadaslar da biliyo ki ben mumkun oldugu kadar banyo disinda az kimyasal kullanmayi tercih ediyorum
mesela duvarlari kapilari halilari arap sabunuyla silerim
tamamiyle kimyasal kullanmam dersem yalan olur ama mumkun oldugu kadar az kullanmaya ozen gosteririm bundan sonra:34:
duyarliligin icin tekrar tesekkurler canim:16::16::16::16:
Nasılsınız canlar:16:bu aralar pek gelemiyorum,anca gece girebiliyorum:31:
saat 23:00 den beri cadımı sallıyorum ayağımda
daha şimdi koydum beşiğine ayaklarımı hissetmiyorum:50:
hosgeldin canim:16::16::16::16:senin kiz da gece kusu cikti galiba vuslatim:27::27:
kızlar iyi geceler
ben de patsye katılıyorum çok doğru
denizlerimiz kirleniyor bir çok canlı türü yok oluyor ve sağlığımızdan oluyoruz.
arkadaşlar yapabileceğimiz kadarını yapalım bakın ben bi yazı buldum
alternatif deterjan tarifleri. ben yerleri sirke ile siliyorum cogu zaman ama banyo, wc ve mutfak tezgahında domestossuz yapamıyorum malesef.

http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...sirdim-iste-size-deterjanlarin-zararlari.html

bu arada rapor vereyim yatayım kızlar
sabah 11 de kalktık bebişimle kahvaltı-oyun-uykuya geciş yaptık .. uyurken çorba ve yemek yaptım..banyoyu komple duvarlar dahil domestosladım duş aldım bebişiyedirdim ama yemedi fazla.. disçiye gittim ordan da bebişleri oynatmaya gittim arkadaşa.. bulaşık makinesini çalıştırmıştım gitmeden onu boşalttım..yemek yedik eşim maça gitti o arada oğluşla oynadımm..yemek yedirdim.. nevresimleri geçirdim hem bizim hem bebişin..odaları topladım..makinaya camasır attım.. ayrıca banyo paspaslarını yıkadım..kuruyanları katladım,yıkananları astım.. tekrar çamaşır attım.. en son mutfaktaki bulaşıkları makineye attım çöpleri balkona koydum..oyuncakları topladım.. şimdi boynum çooook ağrıyor yatmaya gidiyorum.. cam falan silemediim malesef kızlar..yarın görüşürüz ii gecelr:111::emir_bebek::54:

hosgeldin tatlim:16::16::16:ooo cok is yapmisin belli baksana saat kac olmus:30::30:baya bi camasir birikmis sizde de
ben de dun nevresimleri degistim bu gun onlari yikicam:27:

günaydın kızlarrr nasılsınız?
bugün çokişim var ama birazdan hastaneye gidicem
gelince makinaya camasır atıcam kuruyanları katlıcam mutfagı toparlıcam ortalıgı toparlayıp ev supurcem wc banyo temızlencek:16:
gunaydin rabyasim:16::16:
hayirdir canim ne oldu neden gidiyosun hastaneye:26:
ben elazığ da okudum cnm sen?

:1::1::1::1::1:

kızlar bende çok aşırı deterjan kullanmıyorum....(desem de evde her türlüsü var:40:)ama sizi takip ediyorum siz deterjan oldu mu coşuyorsunuz.....özellikle wc lerde kullanılan çamaşır suyu vs. gibi ürünler direk ciğerlerimize etki ediyor.....

gunaydin cornellam:16::16::16:
bacim napalim wc baska turlu temizlenmez ki hem ben wc temizlerken maske takiyorum bikerem:19::19::19:

Canlarım Günaydınlarrr
Bugün cam silinecekti öyle bişey hatırlıyorum
Bizim burası yağişlı gösteriyor şimdi netten bakımda
Eğer acarsa yaparım zaten6tanecamı binanda silemem

Canlarım Günaydınlarrr
Bugün cam silinecekti öyle bişey hatırlıyorum
Bizim burası yağişlı gösteriyor şimdi netten bakımda
Eğer acarsa yaparım zaten6tanecamı binanda silemem

canim gunaydin:16::16::16:ben soyle yapalim diyorum kesin bi gun degil de bu hafta icinde yapalim diyorum kim hangi gun isterse:34:cunku her kesin kendince isleri oluyo hep beraber yapamiyoruz:16::16:

YApmayin hanimlar dunyanin iyiligi icin cocuklarinizin gelecegi icin lutcen daha az kimyasal

Kanalizasyonlara akittigimkz litrelerce deferjan nehirlere denkzlere ulasiyor kanalizasyonlarin tasidigi kimyasal miktarlarinin fabrikalarinkinin kac kati oldugunj biyor musunuz

haklısın canım,bende bir ara kimyasalı bırakıp amvay ürünleri kullandım 1sene kadar
fakat hem çok pahalı hem çamaşır suyu gibi hiç olmadı temiz olmadı hiç
şampuanı,diş macunu,fırçası hem çevreye duyarlı hemsağlığa zararı yok ama çok pahalıydı işte
sirkeli suyu çok duydum bitürlü denemedim,

eşimin, dayısının, hanımına gidiyorum dün çağırmıştı yenge biraz
erkencide yınede arayıp öyle gitcem,hepinize kolay gelsin kızçeler:64::74::1:

:5::5::5:güle güle cnm....

saat 11.30 gibi eşim 2 arkadaşı ile bize gelecek daha doğrusu araba bozulmuş onu yapacaklarmış.....yemek de yiyecekler.bende dünkü yemeklerin yanına mercimekli köfte yapayım diyorum.....yanına da salata .
onun dışında evi süpüreyim...
makinaya çamaşır attım
birazdan durur makina onları asarım....sonra beyazları atarım.....

:5::5::5:güle güle cnm....

saat 11.30 gibi eşim 2 arkadaşı ile bize gelecek daha doğrusu araba bozulmuş onu yapacaklarmış.....yemek de yiyecekler.bende dünkü yemeklerin yanına mercimekli köfte yapayım diyorum.....yanına da salata .
onun dışında evi süpüreyim...
makinaya çamaşır attım
birazdan durur makina onları asarım....sonra beyazları atarım.....

aaa bocuklu boregin bitti mi canim ondan da ver yesinler:9::9::9::9:

Kızlar şimdi mutfağa girdim tertemiz bıraktığım mutfağım :5:
Eşim etrafından kirletip bırakılmış :47:portakal kabukları tezgahın üzerinde sallama cay ın posetleri
gazete kağıtları hepsı tezgahın üzerinde bizim mutfaktan dün gece tren geçmiş:27:
Mutfağı toplayıp oğlumun dersane işini halledecekmiş

Kızlar günaydın ben geldim:3:
Bugün hiç işim yok sadece lahana sarması yapıcam o kadar:27::27:

ben elazığ da okudum cnm sen?

:1::1::1::1::1:

kızlar bende çok aşırı deterjan kullanmıyorum....(desem de evde her türlüsü var:40:)ama sizi takip ediyorum siz deterjan oldu mu coşuyorsunuz.....özellikle wc lerde kullanılan çamaşır suyu vs. gibi ürünler direk ciğerlerimize etki ediyor.....

eskişehirde okudum canım ben:16:

Tanemcim bişey sorcam sana ben lahana sarmasını genelde pirinçle yapıyorum ama kayınvalidemler Elazığ usulü bulgurla yapıyolar sen nasıl yapıyosun:27::53:

gunaydin rabyasim:16::16:
hayirdir canim ne oldu neden gidiyosun hastaneye:26:

gunaydin cornellam:16::16::16:
bacim napalim wc baska turlu temizlenmez ki hem ben wc temizlerken maske takiyorum bikerem:19::19::19:

cildiyeye gittim canım benlerim vardı onları göstermek için onlarda sıkıntı yok çok sükür bide elimin üzerinde kuruluk olmustu onu gösterim gelmişken dedim egzama baslangıcı dedi doktor şaşırdım :50: sıvı sabun, deterjanla temas etme dedi eldiven kullan mutlaka dedi krem verdii allahtan küçük bi yer fazla temizlik bizi hasta ediyor kızlarrr dikkat etmeli kimyasalı azaltmalııı....

Back