- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.881
çorba yarışması cnm....![]()
Ben fransız kalmışım canım konuya
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çorba yarışması cnm....![]()
ben kacar kizlar benim cadi cok huysuz bu aralar zaten yine uyumadi offfgidiyim de yemek yapiyim bari
![]()
Ben fransız kalmışım canım konuyaPeki puanlama görsele göremi yapılacak o zaman :26:[/QUOTE
cnm kuralları var onun...açıklayıcı olması lazım,görseli güzel olmalı falan filan..2 tane çorba tarifi konmuş bile...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/
incele istersen belki katılırsın:)
Benimkide uyumuyor bıdallar gibi oldu şimdi geri uyandı sallıyor halaHoşbuldum canımamin hepimize,4 buçuk aylık
Tanem sen 81 limisin canım:26:
Massallah allah analı babalı buyutsün Evet canım 81 ligim
benim cadım uykuya daldı şimdi müzik dinleye dinleye
![]()
Aayybcanım sağol sizinkide daim olusun insaallahmaşallah canım çok küçük evlenmişin ama ne güzel 14 yaşında kızın var allah daim etsinn mutlulugunuzu
evet eskişehir çok güzel gerçektennnnlisans bitti tezsiz yüksek yaptım formasyon aldım yanii malesef calısmıyorum kpss den 2010 da 85 aldım olmadı 2012 de 82 aldım beklemedeyım bakalımmmm
sen girdinmi kpss ye?? özel ders veriyorum canım ben evde calısıyorum napimm
![]()
cnm kuralları var onun...açıklayıcı olması lazım,görseli güzel olmalı falan filan..2 tane çorba tarifi konmuş bile...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/
incele istersen belki katılırsın:)
Kızlar yazını ortasına yazmıştım yazıyıBenimkide uyumuyor bıdallar gibi oldu şimdi geri uyandı sallıyor hala
Aayybcanım sağol sizinkide daim olusun insaallah
Büyük kızımın dün voleybol maçı vardı bende formayla görünce çok duyulandım
Bazen inanmıyorum benmi doğurdum diye![]()
Benimkide uyumuyor bıdallar gibi oldu şimdi geri uyandı sallıyor hala
Benimkide uyumuyor bıdallar gibi oldu şimdi geri uyandı sallıyor hala
Kızlar yazını ortasına yazmıştım yazıyı
Çoçukla yapınca böyle oluyo kusra bakmayın![]()
simdi baktim sanirim anket acildiginda belli olmicakmis hih ne farkeder onceden goren gorur zaten
hosgeldin selcosum nasilsin![]()
haklısın aslında ama daha sistem oturmadı soruların nasıl olacagı belli değilmis gecen memurlarda gordum sanırım 50 tane alan sorusu olacakmıs ama içeriği ne olacak belli değil yani biyoloji çookk kapsamlı biliyorsun neye calıscaz bılmıyorumm ...
sen hazırlanıyormusun canım dersaneye falan gidiyormusun??
ben kacar kizlar benim cadi cok huysuz bu aralar zaten yine uyumadi offfgidiyim de yemek yapiyim bari
![]()
evet kızlar taraf olur bencede ama ben keyfimden ekledim canım sıkılıyordu zaten bebişimede çorba yapacaktım açıkçası birincilik gibi bir hedefim yok![]()
Kızlar muzlu pastamı yaptım karnımıda doyurdum oturuyorum siz ne alemdesiniz![]()
aynen öyle.....
yok canım.çok bunaldım ya canım hiç ders çalışmak istemiyor,bir de bunların üstüne ben aöf ye yazıldım bu yıl eşimin zoruyla...iibf de atama daha fazla ya...4 yıl ya pofff.katipliğe de gireceğim o da torpil zaten....
baktım canım çorbana eline sağlık![]()
Kızlar muzlu pastamı yaptım karnımıda doyurdum oturuyorum siz ne alemdesiniz![]()
ne güzel yaa insan grurulanır öyle görüncedarısı tüm isteyenlere olsun inşallah içinde bana da
banada dua edin olur mu
![]()
hani foto hani foto![]()
seni çooookkk iyi anlıyorum canım aynı kaderi paylasıyoruzzz.. ben 2. donem ucretlıye basvurcam gecen yılda yaptım hem zaman gecıyo hem mesleğini yapmak mutlu ediyor insanı... özel ders de iyi oldu varsa ihtiyaç sende ozel ders verebılırsın canımm..
Eki Görüntüle 606766
İşte büyük kızım
yavrum şansın bol olsun yüzündeki tebessüm hiç solmasın
AMİNN!