En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hosgeldin canim:16::16::16::16:senin kiz da gece kusu cikti galiba vuslatim:27::27:

:1::1::1:Ya azerinim birde ben uyutmaya çalışırken cilve yapıyor sırıtıp duruyor :47: bu gecede 3de uyandı yine 5 te uyudu sonra 8 de uyandı:95::95:Hayır yani gece uyumuyor anladımda, gündüzde uyumuyor ki doğru düzgün :50:
Anası gibi uykusuzluğa dayanık olacak benim cadım:28::28:

aa ben ozlerim ama seni estos:5:

aaaaaaa benim de albumler bolumunde eriste corbasi tarifim var dur ekliyim hemen linkini:52:
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=28239
hem ben kurutmadan yapiyorum eristeyi:34:

Canım gördüm çok lezetliye benzıyor denemek isterim
Bizim sehriyeyi yazın yaparız kımısı Güneş'te kurutuyor kimsede saçta
Yas hiç denemedim bizimki kirpit çöpünden bıraz büyük oluyo
Dur bizdevvar kızı uyutum çekeyim fotosunu

Kızlar:16::16:
3 saatlik uykuyla kalktım bulaşıkları yıkadım,sobayı yaktım, kara lahana beyaz lahana sarma için ayıkladım haşladım,kahvaltı hazırladım yedik, çocukları okula hazırlayıp gönderdim,
cadıyı emzirdim alt bakımını yaptım üzerini değiştirdim,uyutmaya çalıştım uyumadı attım beşiğe müzik dinliyor, neyseki müzikle sakinleşiyor:24:evi toplayıp süpürdüm bu kadar ne silme yapıcam ne toz alma hiç halim yok:30:

:1::1::1:Ya azerinim birde ben uyutmaya çalışırken cilve yapıyor sırıtıp duruyor :47: bu gecede 3de uyandı yine 5 te uyudu sonra 8 de uyandı:95::95:Hayır yani gece uyumuyor anladımda, gündüzde uyumuyor ki doğru düzgün :50:

Hoş geldin canım Allah kolaylık versin
Gece uykusu almamak zor kaç aylık bebiş?

hımmmmm:56::56::56::56::56::56:

ne yemek var akşama....biizmkiler öğlen geldi..yediler ,içtiler yemeğin sonunda da düşünmeden yedik sen yemişmiydin dediler:))bende önemli değil ben evdeyim nasıl olsa birşeyler yerim dedim:27::27::27:

kotalı net berbat ya hemen doluyor.biz de vınn kullanıyoruz...yarın süresi bitiyor bakalım kociş kontör alacak mı? almam demişti belli olmaz ona:37::37:
iyi yine sonda akillarina gemisin cornellam:1::1::1::1:
aksama su arkadasin yazdigi corba tarifini yapicam mantim vardi hazir duruyo oyle:1:
bi de patates pureli et sote:56::56::56:
hani yarışmada nickler belli olmayacaktı....niye böyle yapmışlar ki?
oylemiydi bilmiyorum ki:44::44:
ama nick gizli olsa daha iyi olurdu
nick veriliyosa birinci belli ama biz yine de sansimizi bi deneyelim:27:

ay benim cadi da uyumuyo artik ogle uykularini daha demin uyuttum simdi uyandi offf:47:

oo hanimlar yine is basindasiniz :46::46::46: insallah bende sizin gibi hamarat karu olurum :52:

hepinize kolay gelsin

Canım gördüm çok lezetliye benzıyor denemek isterim
Bizim sehriyeyi yazın yaparız kımısı Güneş'te kurutuyor kimsede saçta
Yas hiç denemedim bizimki kirpit çöpünden bıraz büyük oluyo
Dur bizdevvar kızı uyutum çekeyim fotosunu
merakla bekliyorum canim:46::46::46:
3 saatlik uykuyla kalktım bulaşıkları yıkadım,sobayı yaktım, kara lahana beyaz lahana sarma için ayıkladım haşladım,kahvaltı hazırladım yedik, çocukları okula hazırlayıp gönderdim,
cadıyı emzirdim alt bakımını yaptım üzerini değiştirdim,uyutmaya çalıştım uyumadı attım beşiğe müzik dinliyor, neyseki müzikle sakinleşiyor:24:evi toplayıp süpürdüm bu kadar ne silme yapıcam ne toz alma hiç halim yok:30:
vuslatim cok zor senin isin ya Allah kolaylik versin:31::31:

Senı anlıyor bende evı toplamlaktan diğer işler kalıyo
Bide yemek yapsam tamam işte gün bitti bıde senin soba işin var
Bizimde önceden sobaydı zor iş tatlım bilirim Allah güçünü artırsın

iyi yine sonda akillarina gemisin cornellam:1::1::1::1:
aksama su arkadasin yazdigi corba tarifini yapicam mantim vardi hazir duruyo oyle:1:
bi de patates pureli et sote:56::56::56:

oylemiydi bilmiyorum ki:44::44:
ama nick gizli olsa daha iyi olurdu
nick veriliyosa birinci belli ama biz yine de sansimizi bi deneyelim:27:

ay benim cadi da uyumuyo artik ogle uykularini daha demin uyuttum simdi uyandi offf:47:

yani kazen soruyordu nasıl olsa fikirleriniz falan diye..çoğu kişi aynı fikirdeydi..demek ki dikkate almamışlar...çünkü nick belli olunca taraf tutuluyor kk da

Canım bizde bulgurlar yaparız pilavlık olan bulgurla. Pirnclade yaparız ikisinizde severim:56:
Aynı pirinçlerinin olanın içine ne koyusan onunla aynı seyler yağ salça salça biber domades baharat bul biber bide kara biberbulgur
Ama annem Elazığ usulü yapınca içine reyhan koyar bol Malatya'da reyhan az kullanılan bi baharat çok nadır kullanılır ama elazıglılar en baş baharatlarından biri reyhan çoğu yemeği reyhandan oluşur yöreden yöreyede değişir tab

Canım 16yasında evledi şimdi 32 yaşındayım 3cocuk en büyük kızım 14yaşında

Tabikide canım yanındayız bebisim :16:ama dediğim gibi toplu hareket şart:29:

maşallah canım çok küçük evlenmişin ama ne güzel 14 yaşında kızın var allah daim etsinn mutlulugunuzu:16::16:

senin ki çok güzell:=) ben elazığ da öğrencilikten hiçbir şey anlamadım..peki ne yapıyorsun yani meslek olarak?

evet eskişehir çok güzel gerçektennnn:16::16: lisans bitti tezsiz yüksek yaptım formasyon aldım yanii malesef calısmıyorum kpss den 2010 da 85 aldım olmadı 2012 de 82 aldım beklemedeyım bakalımmmm:14: sen girdinmi kpss ye?? özel ders veriyorum canım ben evde calısıyorum napimm:1::1:

vuslatim cok zor senin isin ya Allah kolaylik versin:31::31:

Senı anlıyor bende evı toplamlaktan diğer işler kalıyo
Bide yemek yapsam tamam işte gün bitti bıde senin soba işin var
Bizimde önceden sobaydı zor iş tatlım bilirim Allah güçünü artırsın

Amiiiiiinnnn canım sağol:38:Doğalgazdan tekrar sobaya geçmek daha kötü oldu, İst.dayken oturduğum ev doğalgazlıydı orduya gelince sobaya dönüş yaptık yine :47:Sobayı her yakışta söyleniyorum zaten:59:

raporumuda vereyimm :21:
ev toparlandı, mutfak toparlandı, beyaz esyalar sılındı, makınaya camasır atıldı onlar serıldı, kuruyanlar katlandı ,yatak odası toparlandı nevresım degısıldı ,aynalar sılındı
wc banyo temizlendi, balkon supruldu duzenlendı, ev supuruldu toz alındı :52:
yemek yapıcaktım kociş aradı aksam dısarda yıyelım dedı kurtardı benii:16:
dısarı cıkacaktım yoruldum kahve yapayım kendıme az muhabbet edelimmmm:16::16:

maşallah canım çok küçük evlenmişin ama ne güzel 14 yaşında kızın var allah daim etsinn mutlulugunuzu:16::16:

evet eskişehir çok güzel gerçektennnn:16::16: lisans bitti tezsiz yüksek yaptım formasyon aldım yanii malesef calısmıyorum kpss den 2010 da 85 aldım olmadı 2012 de 82 aldım beklemedeyım bakalımmmm:14: sen girdinmi kpss ye?? özel ders veriyorum canım ben evde calısıyorum napimm:1::1:

ben girdim cnm 2010 da 75 2012 de 84 aldım...bende bekliyorum...ücretli yapacaktım bu yıl eşim istemedi...bu yıl çalış ama alan sınavı varya daha kolay olur bence....

yani kazen soruyordu nasıl olsa fikirleriniz falan diye..çoğu kişi aynı fikirdeydi..demek ki dikkate almamışlar...çünkü nick belli olunca taraf tutuluyor kk da
simdi baktim sanirim anket acildiginda belli olmicakmis hih ne farkeder onceden goren gorur zaten:19:
oo hanimlar yine is basindasiniz :46::46::46: insallah bende sizin gibi hamarat karu olurum :52:

hepinize kolay gelsin

hosgeldin selcosum nasilsin:16::16::16:

ben girdim cnm 2010 da 75 2012 de 84 aldım...bende bekliyorum...ücretli yapacaktım bu yıl eşim istemedi...bu yıl çalış ama alan sınavı varya daha kolay olur bence....

haklısın aslında ama daha sistem oturmadı soruların nasıl olacagı belli değilmis gecen memurlarda gordum sanırım 50 tane alan sorusu olacakmıs ama içeriği ne olacak belli değil yani biyoloji çookk kapsamlı biliyorsun neye calıscaz bılmıyorumm ...
sen hazırlanıyormusun canım dersaneye falan gidiyormusun??

Back