• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Canlarımm Günaydınn Hepinizee:16::16:

Bugün İşim Yok. Dün Yaptım Temizliğimi,Ütümü filan:16::16:
Eşim Geldi Nöbetten Biraz Uyusun Öğlen Alışverişe Gidicezz.
Yemekle Filan Uğraşırım Hepsi Bu kadarcıkk:9::9::9:

Canlarımm Günaydınn Hepinizee:16::16:

Bugün İşim Yok. Dün Yaptım Temizliğimi,Ütümü filan:16::16:
Eşim Geldi Nöbetten Biraz Uyusun Öğlen Alışverişe Gidicezz.
Yemekle Filan Uğraşırım Hepsi Bu kadarcıkk:9::9::9:

günaydın canım ne güzel benimde tam tersi bugün dolu işim var mutfak odalar offf bide oğlumun sağlık ocağı kontrolu var çocukla zaten pek iş yapamıyorum bugün hava da güzel camları silerim bu arada kaç yaşındasın

:52::52: senin bebiş de benimki gibi yaramazlıkta sınır tanımıyo demek. :9: hahaaha. ömer de geçen halıya kustu, bide eliyle sürüyo oraya buraya. :9: iyiki gördüm hemen.

sorma yaa fena yaramaz bir kız çok meraklı her yere parmak atmak istiyor kendine taktik üretmiş bacaklarını öne atıp sürüye sürüye heryere gidiyor tv ünitesinde patmak izinden geçilmiyor bide parmaklarını emip tükürüklü tükürüklü sürüyor her yere düşün artık halimi, o halıya kusma olayı bende sık oluyor şu beyaz halıdan nefret ettim gidip koyu renk almam lazım beyaz benim neyime bebekten önce eyiydi ama başa çıkamıyorum artık:1:

oyyyyy yirim ben onu ya:16::16::16::16::16:Rana ruyamda senle omeri gordum bu gece size misafir gelmistim:16::16::16:

neeeeeeeee yimirta lekesi mi hemi de sarisi:52::52::52::52::52::52:

aynennn bende görünce şoook oldumm:53: biraz öncede mama yediriyordum mama sandalyesine koymadım kolayıma geldi hemen koltukta yedireyim dedim elini cicibebeli kahvaltıya daldırdığı gibi koltukların üstüne sürmesi bir oldu, göz açıp kapayana kadar hallediyor bu bızdıklar herşeyi.:1:

Canım işte biz bunu reklamlada afişlerde görsel medyada göstermemiz lazım
Açılan zararın yapmamız gerekenler bura yazmasak ta anlatmasak ta milletimizin okuma alışkanlığı yok
Görerek öğreniyoruz bukonuyu milletçe hata devlette halletmeliyiz piyasaları denetlemeli bize ulaşan kimyasallar neyin nesi diyee
Ama maalesef biz daha yetkilerimizin ne olduğunu bilmiyoruz kii

siz he diyiverin
görsel bulmak sayfa hazırlamak ooooooo profesyoneli burada
karşınızda aziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

Yapın gari hayır demem walla:9::9::9:

kıs bi düşünsene gelsin çeyrekler liralar:) :)

Bizde yanınızdayız:16:

teşekkür ederim.. Dünya hepimizin çocukları başkaları doğurunca sadece onların olmuyor. onların sorumluluğu da hepimizin. Onlarda temiz bir dünyada büyümeyi temiz su içmeyi temiz denizlere girmeyi nesli tükenen şeyleri görmeyi hakediyorlar. para babaları pollitikacılar hep çok güçlüymüş gibi görünür. Ama halk her zaman daha güçlüdür..
Domino taşları en baştaki tek taşın düşmesiyle harekete geçer. bi yerden başlamak lazım..

Arkadaslar kimyasala hayır diyen bir topluluğun KK da var olduğunu biliyor musunuz?

Eger sizde destek vermek isterseniz bitkisel organik temizlik icin hepberaber paylaşımlarda bulunduğumuz konuya sizleride bekleriz.

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...urunlerini-duyanlar-kullananlar-bilenler.html

Not: burayı takip ediyorum ama reçeteler hep kimyasal.sirf azerin i cok beğendiğim icin konusuna aboneyim ama sadece okuyorum maalesef cunku ben ekolojik dengenin bozulmamasindan yanayım.

bilmiyordum canım. çok güzel . bi bakaym.
illa da para verip kimyasal olmayan ürün bulmanıza da gerek yok. dünyanın bir çok yerinde bir çok işlem için kullanılan doğal yollar var. mesela kil. bildiğiniz kil. şimdilerde bulamayız diyebileceğimiz bişey yok. eskiden ta su kenarlarına inilip toplanırmış. şimdi çiçek toprağı satan yerlerden tutunda heykeltraş malzemeleri satan mağazalara kadar heryerde var. kil dünyanın en muhteşem yağ çözücüsüdür.
gerçek deniz süngeri mesela.
bulaşık makinasının parlatıcı gözüne elma sirkesi koymak mesela. parlatıcılar başlı başlına zehir zaten.
halıları bildiğiniz beyaz sabunla silmek. sıcak su ve beyaz sabunun halı üzerinde neler yaptığına hayran kalırsınız.
limonu ortadan bölüp üzerine tuz dökerek evyelerinizi ovdunuz mu hiç.
fayanslardaki lekeleri ya da
aynı şey karbonat içinde geçerli
bir paket karbonat ve eski bir fırçayla ne lekeler temizleniyor.
deterjanlar kolayımıza geliyor.
ayrıca kokuları bizi kandırıyor.
deterjanlar tıpkı günah gibi, hepsi çok kötü ama çok janjanlı amaaaaaaaan boşver dök sil gitsin deidrtiyor...

kızlar iyi geceler
ben de patsye katılıyorum çok doğru
denizlerimiz kirleniyor bir çok canlı türü yok oluyor ve sağlığımızdan oluyoruz.
arkadaşlar yapabileceğimiz kadarını yapalım bakın ben bi yazı buldum
alternatif deterjan tarifleri. ben yerleri sirke ile siliyorum cogu zaman ama banyo, wc ve mutfak tezgahında domestossuz yapamıyorum malesef.

http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...sirdim-iste-size-deterjanlarin-zararlari.html
:20::20::20::20:

:1::1::1::1::1:

kızlar bende çok aşırı deterjan kullanmıyorum....(desem de evde her türlüsü var:40:)ama sizi takip ediyorum siz deterjan oldu mu coşuyorsunuz.....özellikle wc lerde kullanılan çamaşır suyu vs. gibi ürünler direk ciğerlerimize etki ediyor.....

aynen öyle

merhaba canim oncelikle konuma abone oldugun icin cok tesekkur ederim:16::16::16::16:
burdaki arkadaslar da biliyo ki ben mumkun oldugu kadar banyo disinda az kimyasal kullanmayi tercih ediyorum
mesela duvarlari kapilari halilari arap sabunuyla silerim
tamamiyle kimyasal kullanmam dersem yalan olur ama mumkun oldugu kadar az kullanmaya ozen gosteririm bundan sonra:34:
duyarliligin icin tekrar tesekkurler canim:16::16::16::16:

hosgeldin canim:16::16::16::16:senin kiz da gece kusu cikti galiba vuslatim:27::27:

hosgeldin tatlim:16::16::16:ooo cok is yapmisin belli baksana saat kac olmus:30::30:baya bi camasir birikmis sizde de
ben de dun nevresimleri degistim bu gun onlari yikicam:27:

YApmayin hanimlar dunyanin iyiligi icin cocuklarinizin gelecegi icin lutcen daha az kimyasal

Kanalizasyonlara akittigimkz litrelerce deferjan nehirlere denkzlere ulasiyor kanalizasyonlarin tasidigi kimyasal miktarlarinin fabrikalarinkinin kac kati oldugunj biyor musunuz

haklısın canım,bende bir ara kimyasalı bırakıp amvay ürünleri kullandım 1sene kadar
fakat hem çok pahalı hem çamaşır suyu gibi hiç olmadı temiz olmadı hiç
şampuanı,diş macunu,fırçası hem çevreye duyarlı hemsağlığa zararı yok ama çok pahalıydı işte
sirkeli suyu çok duydum bitürlü denemedim,

ewet ya bende takayım bundan sonra...:kkk::kkk::kkk:

hadi ya şu dünyaya bi de siz el atın arkadaşlar...

bu arada herkese selamlar birkaç arkadaşımı burda görünce konuya bodozlama daldım ama bende sizdenim hanımlar:1:
sabah 9da kalktık kzıımla bulaşıkları makineye attım etrafı topladım evi havalandırdım şöyle bir üstten süpürdüm toz aldım bebişimi besledim şimdi oturdum bugün yeek haricinde işim yok canımda sıkılmıyor değil havada çok güzel ne yapsam ki bana bir akıl verin

siz he diyiverin

teşekkür ederim.. Dünya hepimizin çocukları başkaları doğurunca sadece onların olmuyor. onların sorumluluğu da hepimizin. Onlarda temiz bir dünyada büyümeyi temiz su içmeyi temiz denizlere girmeyi nesli tükenen şeyleri görmeyi hakediyorlar. para babaları pollitikacılar hep çok güçlüymüş gibi görünür. Ama halk her zaman daha güçlüdür..
Domino taşları en baştaki tek taşın düşmesiyle harekete geçer. bi yerden başlamak lazım..

illa da para verip kimyasal olmayan ürün bulmanıza da gerek yok. dünyanın bir çok yerinde bir çok işlem için kullanılan doğal yollar var. mesela kil. bildiğiniz kil. şimdilerde bulamayız diyebileceğimiz bişey yok. eskiden ta su kenarlarına inilip toplanırmış. şimdi çiçek toprağı satan yerlerden tutunda heykeltraş malzemeleri satan mağazalara kadar heryerde var. kil dünyanın en muhteşem yağ çözücüsüdür.
bulaşık makinasının parlatıcı gözüne elma sirkesi koymak mesela. parlatıcılar başlı başlına zehir zaten.
halıları bildiğiniz beyaz sabunla silmek. sıcak su ve beyaz sabunun halı üzerinde neler yaptığına hayran kalırsınız.
deterjanlar tıpkı günah gibi, hepsi çok kötü ama çok janjanlı amaaaaaaaan boşver dök sil gitsin deidrtiyor...

aynen öyle

Walla biz hala düğün borcunu ödüyoruz hiç fena olmaz walla kapatırız çeyreklerle borcu:60::60::60::60::60:

Tanemcim bişey sorcam sana ben lahana sarmasını genelde pirinçle yapıyorum ama kayınvalidemler Elazığ usulü bulgurla yapıyolar sen nasıl yapıyosun:27::53:
bana sormamisin ama cevapliyam bari pirinc koyuyorum ben de:1::1:
cildiyeye gittim canım benlerim vardı onları göstermek için onlarda sıkıntı yok çok sükür bide elimin üzerinde kuruluk olmustu onu gösterim gelmişken dedim egzama baslangıcı dedi doktor şaşırdım :50: sıvı sabun, deterjanla temas etme dedi eldiven kullan mutlaka dedi krem verdii allahtan küçük bi yer fazla temizlik bizi hasta ediyor kızlarrr dikkat etmeli kimyasalı azaltmalııı....
evet benim de elimde oyle kuruluk omustu doktor ayni seyleri soyledi bi de dermovate diye bi krem soyledi onu suruyorum cok etkili:16:
Selam bayanlar..
Yorgun uykusuz bir güne daha merhaba :37:

siz he diyiverin

aynen öyle

ben tam altin takarim valla nasil olsa beles:27::27::9::9::9:
patsy hadi sen ac su topigi hepimizden daha bilgilisin bu konuda:34:
fotolar da benden:1:
bu arada herkese selamlar birkaç arkadaşımı burda görünce konuya bodozlama daldım ama bende sizdenim hanımlar:1:
sabah 9da kalktık kzıımla bulaşıkları makineye attım etrafı topladım evi havalandırdım şöyle bir üstten süpürdüm toz aldım bebişimi besledim şimdi oturdum bugün yeek haricinde işim yok canımda sıkılmıyor değil havada çok güzel ne yapsam ki bana bir akıl verin
hosgeldin tekrar canim:16::16::16::16:
hic bi isin yoksa al bebisi cik disariya canim:16::16:

Son düzenleme:
kimyasal oyle hayatımızdakı herseyde heryerde görmek mümkün tamamen cıkarmaz zor olsada aza ındırgemek bızım elımızde
karbonat ve elma sırkesı baslı basına temızlık urunu hemde dezenkfektan... kokulu olması da bızım elimizde yuzey temızleyıcılerı hepımız cok severız bıde kokulu oldumu super ama ılık su ıcerısıne bıraz elma sırkesı bıraz karbonat ve bı kac damla guzel kokan yag koydugumuzda alın sıze dogal yuzel temızleyıcı
parlatıcı olarak elma sırkesı
fayans aralarına karbonat ve sırke kullanılabılır
atık yaglar lavaboya dokulmemelı dırekt denıze zarar
yapılabılen seyler var ama bellı baslı alıskanlıklardan vazgecılmez sanırım ozellıkle wc banyo temızlıgınde hıjyen onemlı soyle ıcımıze sınmesı onemlı ama bı yerden de baslamak gerek dunya cok kırlendı cocuklarımıza temız bı gelecek saglamak ve bunu basarmak kadınlara dusuyor...

evet benim de elimde oyle kuruluk omustu doktor ayni seyleri soyledi bi de dermovate diye bi krem soyledi onu suruyorum cok etkili:16:

Ooo azerinim tammı:54:
Allah razı olsun walla ne diyim:52::52::52::52:

süpersin canım benim oğlumda 8 aylık yeni diş çıkardı biraz huysuz işler çok gece kalıyor ben boş zamanım onunca örgü örüyorum yada annemlere gidiyorum :)

banada momecon ve ürederm lipo yazdı bakalım etkili mi deneyip görcez:36:

Ooo azerinim tammı:54:
Allah razı olsun walla ne diyim:52::52::52::52:
uyle tam takarim ben hem benim arkidislerimden onemli mi birazcik sksin disini benim heruf:9::9::9::9:
süpersin canım benim oğlumda 8 aylık yeni diş çıkardı biraz huysuz işler çok gece kalıyor ben boş zamanım onunca örgü örüyorum yada annemlere gidiyorum :)

hosgeldin canim Allah bagislasin yavrunu:16::16::16:

makinaya camasır attım ortalıgı toparladım yemegı koyayım hazır olsun sonra mutfagı halledımm kuruyan camasırları katlımm banyo wc temızlım ev supureyımm vakıt kalırsa dısarı cıkayım bıraz gezeyımmmm:21::21:

uyle tam takarim ben hem benim arkidislerimden onemli mi birazcik sksin disini benim heruf:9::9::9::9:

hosgeldin canim Allah bagislasin yavrunu:16::16::16:

hoşbulduk burada sizlerle konuşmak ne güzel insan iş yapası geliyo valla benimde biraz işle ilgili takıntılarım var çocukla pek yapamıyorum şimdi çamaşırlar bulaşıklar yıkanıyor evi üstten topladım sağlık ocağına gidip geldiklten sonra temizliğe başlıcam artık şimdi başlasam işin arasında gitmek çok yorucu gelir

benimkide huysuz sanırım dşler patlıycak önden iki tanesi bembeyaz duruyor böyle zamanlarda mei tai ile sırtıma bağlıyorum o şekilde yapıyorum bazen işleri:1: annemler bana uzak oturuyor bebişle gidemem ama kk da yeni yarışma var belki oraya katılabilirim en güzel çorba yarışması her 15 günde 1 yeni menü olacakmış bi deneyim bakalım:1:

hoşbuldum canımm, biraz geç olunca babamızın dükkanına gidebiliriz bakalımm

Son düzenleme:
Back