- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.581
Benim yeğenim Aliagada canım Petkim'de canım lojmanda gittim çok tatlı biyer
Buradayız canım kızı uyutayım derken ben uyumusum
şimdide yemek derdine düştüm
Pırasada rastlamadım ama marulda görmüşüm:111::111:bende öylece çöpe attım
Valli bende Petkim'de oturuyorum yeğenin site kacta evet guzel yerdir
MİSAFİR BASKININA UĞRADIM.Hemde pazartesi çünkü beni,m ev bugün berbattı. Evimi hemencecik temizledim. Milföyden bir börek pudingli pasta ve de hazır kavanozlardaki közlenmiş patlıcandan bir salata yapınca alnımın akıyla kurtulmuş oldum . Şimdi gittiler oğluşumda uyudu bende keyf çayı içiyorum
kızlar yarın cam silmeye varmısınız
Site adını bilmiyor ama tek 2 katlı müstakîl evlerde
Anladım canim site 2 de oturuyor eşi mühendis olmali
selam kızlar
bugünki işlerimin:balkon yıkanacak, çamasırlar asılacak, kuruyanlar katlanıcak ,evin dağınıklığı toplanıcak, süpürge açılcak, mutfak toplanıcak(daha kahvaltı sofrası duruyo )12.30da kızımı okuldan alıcaz küçük kızımla ,wc yıkancak lavabo ovulcak,akşama yemek yapılcak :bukadar:119:
Merak ettik canım bekliyoruzkizlar jmerhababu gun bi turlu giremedim ya kizim ogle uykusuna yatmadi yatmayinca da baya huysuz oluyo
o uyusun rapor vermege gelirim filizozan hosgeldin bu arada
kızlar birşey sorucam size benim halılarım çok eziliyorlaryani üzerinde çok yürüyünce sanki yapışıyorlar birbirlerine bu durumda olanlar var mı neler yapıyorsunuz ?:44::44::44:
kızlar birşey sorucam size benim halılarım çok eziliyorlaryani üzerinde çok yürüyünce sanki yapışıyorlar birbirlerine bu durumda olanlar var mı neler yapıyorsunuz ?:44::44::44:
Canm senn halılarda benimkiler gibi shaggy herhalde aynen üstüne basınca eziliyorlar bi tek süpürünce düzeliyor sonra tekrar aynı
Aksam Yemeği yedik bulaşıkları makınaya attım mutfak toplandı
Şimdi bıyandan sizebakacam buyanda ütü yapacagım
Hadi kızlar toplanın:118::118::118::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?