- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.261
Yedim CNm da akşama ne yemek yapıcam onu düşünüyom ben sen ne yemek yapıcan:44:waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay sakuram kk nin en cok fatura odeyen ailesi seciyorum sizi
digerlerinin faturasi esimin is yerine geliyo direk o da oduyo ordan benim ruhum bile duymuyosormuyorum da baa ne
kendileri bakmiyo ki o yuzden istiyolar
ye ye askitom enerci topla o ka is yapmisin
ay yirim onu ya
benim kiz da supurgenin hava cikan tarafinda saclarini ucusturuyo ben supurge yaparkenanasi gibim kokos
Kızlar ben geldim
Mobilyalarımın , komidinlerimin altını çekip süpürdüm sildim , toz aldım mutfağa geçtim dolaplarını sildim bulaşık makinanın altını yağ çözle bi güzel temizledim beyaz eşyalarımı sildim lavabosunu tezgahını domestosla bi güzel ovdum duruladım masa sandalyelerimi sildim çıktım kapılarımın tozunu aldım wc yi domestosla boğdum ovdum bi güzel Miss oldubanyoya geçtim aynalarını sildim raf tozlarını aldım küvetini ovdum yerlerini Arap sabunuyla yıkadım bide üstünden domestosla bi güzel sildim koltuklarımı süpürdüm şimdi tekrar örtülerini serdim çamaşırları makinaya attım 10 dan sonra çalıştrcam işler bitti ama bende bittim kahvaltı yapmadım gidip patates kızartıp yiyecem
valla askitom mercimek corbasi yaptim deminYedim CNm da akşama ne yemek yapıcam onu düşünüyom ben sen ne yemek yapıcan:44:
Ya ben hayranım böyle hanımlara :) cok imreniyorum,ben yatagımı bile toparlamadım kahvaltı masası hala dağınık, camaşırlar yatagın üzerinde yığılı,bulaşıklar desen dağ olmuş :) hem eşimin evde olmaması hem de 'aman ya ben öğrenciyim burası öğrenci evi' düşüncesinin rahatlığı hıı birde klimalı sıcacık odadan dışarıya cıkmak istemeyişim, elimi o buzzz gibi suya sokmak istemiyişim beni böyle derbeder yaptı
oooooooooohhhhhhhhh cnm elin değmişken benim eve de bi el atsan ya hacıııııKızlar ben geldim
Mobilyalarımın , komidinlerimin altını çekip süpürdüm sildim , toz aldım mutfağa geçtim dolaplarını sildim bulaşık makinanın altını yağ çözle bi güzel temizledim beyaz eşyalarımı sildim lavabosunu tezgahını domestosla bi güzel ovdum duruladım masa sandalyelerimi sildim çıktım kapılarımın tozunu aldım wc yi domestosla boğdum ovdum bi güzel Miss oldubanyoya geçtim aynalarını sildim raf tozlarını aldım küvetini ovdum yerlerini Arap sabunuyla yıkadım bide üstünden domestosla bi güzel sildim koltuklarımı süpürdüm şimdi tekrar örtülerini serdim çamaşırları makinaya attım 10 dan sonra çalıştrcam işler bitti ama bende bittim kahvaltı yapmadım gidip patates kızartıp yiyecem
sen yine iyi onları alıyosun ben onları da alamıyorumkızlar su faturanız ne kadar yüksek geliyor öyle....Allahın suyuna bile bir ton para ödüyoruz ya...
cnm bende sabahtan beri düşünüyorum ne yapsam diye.dolap da bomboş cumartesi pazara gidilecek...fare düşse kafası yarılır...hoş pazara gidince de alacak pek birşey bulamıyorum...her hafta ıspanak ,karnabahar,brokoliden gına geldi artık....
kimi seçiyon kız şakurayı mı beni miwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay sakuram kk nin en cok fatura odeyen ailesi seciyorum sizi
digerlerinin faturasi esimin is yerine geliyo direk o da oduyo ordan benim ruhum bile duymuyosormuyorum da baa ne
kendileri bakmiyo ki o yuzden istiyolar
ye ye askitom enerci topla o ka is yapmisin
ay yirim onu ya
benim kiz da supurgenin hava cikan tarafinda saclarini ucusturuyo ben supurge yaparkenanasi gibim kokos
Ya ben hayranım böyle hanımlara :) cok imreniyorum,ben yatagımı bile toparlamadım kahvaltı masası hala dağınık, camaşırlar yatagın üzerinde yığılı,bulaşıklar desen dağ olmuş :) hem eşimin evde olmaması hem de 'aman ya ben öğrenciyim burası öğrenci evi' düşüncesinin rahatlığı hıı birde klimalı sıcacık odadan dışarıya cıkmak istemeyişim, elimi o buzzz gibi suya sokmak istemiyişim beni böyle derbeder yaptı
Azerinnnn ve Estalmuss
sIkI tutununnnnnnn size bisey söylemeliyim
biz cikmaya basladik
bwkliyoruz bebekim
cornella ist mi oturuyosun:26:
anaaaaaaaaaaaaaaaaam estos duyuyon muAzerinnnn ve Estalmuss
sIkI tutununnnnnnn size bisey söylemeliyim
biz cikmaya basladik
taaam seni de seciyorumoooooooooohhhhhhhhh cnm elin değmişken benim eve de bi el atsan ya hacııııı
bak borcum olsun bi gün ben de sağa gelirim
borç yiğidin kamçısıdır
sen yine iyi onları alıyosun ben onları da alamıyorum
kimi seçiyon kız şakurayı mı beni mi
öyle deme kız yine onlara da ayrı bi sorumluluk onun maması bezi geleceği v.s. kolay değil
e hadi kaldır totoyu bu saate iş mi kalır
daha çocuğun da yok bak
çocuklu zamanlara hazırlık yap elin ayağın ayrı çalışacak bak o zmn
şimdiden staja başlarsan anca yetişirsin
napsam ya bizim su sudan yollasam mi sizeAnlatmayın uleeeennnn
Ya da eve ışınlayın beniiiii
Zaten dün ne halı silebildim ne koltuk
Azerinncim, Allah'tan iki aileyiz diye şükrederek kalp krizinden korunuyoruz
Bir ayda 3-4 kez minimum 4 saatlik ütü faslın olursa fatura şişer öyle..
Su desen, içmeye su almasak 150 ödeyeceğiz
Bir de kış, çocukları sık yıkamıyoruz yani
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tebrik ederim senin adına sevindim
nasıl gelişti kendiliğinden mi yoksa açıkça teklif mi etti
ailene bahsettin mi çabuk anlat çatliicam şimdi şuracıktaa:18:
oooooooooohhhhhhhhh cnm elin değmişken benim eve de bi el atsan ya hacııııı
bak borcum olsun bi gün ben de sağa gelirim
borç yiğidin kamçısıdır
sen yine iyi onları alıyosun ben onları da alamıyorum
kimi seçiyon kız şakurayı mı beni mi
öyle deme kız yine onlara da ayrı bi sorumluluk onun maması bezi geleceği v.s. kolay değil
e hadi kaldır totoyu bu saate iş mi kalır
daha çocuğun da yok bak
çocuklu zamanlara hazırlık yap elin ayağın ayrı çalışacak bak o zmn
şimdiden staja başlarsan anca yetişirsin
anaaaaaaaaaaaaaaaaam estos duyuyon muyine sevgili edinmis bu selcos ay bu kiz hic akillanmayacak accik disini skaydin ya selcos
taaam seni de seciyorum
ay ben calisip aliyim mamayi bezi onlar baksin o zaman bakalim bebek isteyecekler mi
napsam ya bizim su sudan yollasam mi size
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tebrik ederim senin adına sevindim
nasıl gelişti kendiliğinden mi yoksa açıkça teklif mi etti
ailene bahsettin mi çabuk anlat çatliicam şimdi şuracıktaa:18:
anaaaaaaaaaaaaaaaaam estos duyuyon muyine sevgili edinmis bu selcos ay bu kiz hic akillanmayacak accik disini skaydin ya selcos
taaam seni de seciyorum
ay ben calisip aliyim mamayi bezi onlar baksin o zaman bakalim bebek isteyecekler mi
napsam ya bizim su sudan yollasam mi size
hemen anlatiyorum
pazar günü yüzmeye gittik yayüzdüm müzdük iste ... disarda sicak su yüzme havuzu var oraya gittik kenarda oturuyorduk. ikimizde sustuk bisey konusmadik. sonra o benim gözlerimin icine bakti veeeeeeee öptü beni tabiki ben saf anlamadim önce öpmek istedigini
hemen sonrada bana "selcan ben seni cok özlemeye basladim, bi beraberlik deneyelim mi?" dedi
ben önce bisey demedimbeklettim sonra "hani zamana birakicaktik" dedim
o: evet birakicaktik ama olmuyor sanki. sana söz veriyorum kimse bilmicek. digerleri icin selcan ve ismail olucaz ama kendimiz "biz" olucaz dedi
bende tamam olur deniyelim dedim
ayy çok romantik yaa.insan özlüyor o ilk aşk heyecanlarını.eskidik anacım biz ya
hemen anlatiyorum
pazar günü yüzmeye gittik yayüzdüm müzdük iste ... disarda sicak su yüzme havuzu var oraya gittik kenarda oturuyorduk. ikimizde sustuk bisey konusmadik. sonra o benim gözlerimin icine bakti veeeeeeee öptü beni tabiki ben saf anlamadim önce öpmek istedigini
hemen sonrada bana "selcan ben seni cok özlemeye basladim, bi beraberlik deneyelim mi?" dedi
ben önce bisey demedimbeklettim sonra "hani zamana birakicaktik" dedim
o: evet birakicaktik ama olmuyor sanki. sana söz veriyorum kimse bilmicek. digerleri icin selcan ve ismail olucaz ama kendimiz "biz" olucaz dedi
bende tamam olur deniyelim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?