En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
geçen akşam eşime şaka yaptım kızlar

regl oldum akşam üstü neyse

eşim geldi yaa ben hala olmadım dedim dün olmam lazımdı dedim

şöyle bi yutkundu gidip test alayım mı dedi

yok daha 2 gün geçti hemen çıkmaz dedim

olursa noolcak dedim kız olursa ablasının, erkek olursa da abisinin odasına ranza alırız altlı üstlü yatarlar dedi

ama karnım ağrıyo sanki olcakmışım gibi dedim

bebek olursa pek sevinmezmiş gibi hissettim hareketlerinden (çünkü keyfi kaçmıştı)

neyse aradan 2 saat fln geçti ben yalandan wc yw gidip geldim regl oldum dedim

hadi yaaa ben de umutlanmıştım dedi

içimde burukluk oldu şimdi dedi

demek ki ben ısrar etsem çok rahat ikna ederim bebeğe

oysa ki azra 1. sınıfa başlamadan istemiyordu

Estoş, hiçbir zaman istemezler ama şüphen varsa senden çok sevinirler
Geçen test yaptım şüphelenip, ki şu an Allah vermedikçe istemiyoruz çünkü malum ev alma aşamasındayız, işi bırakmamalıyım..
Başımda döndü durdu, gitti geldi teste baktı, gitti geldi "noolur çıksın" dedi

Yaaaa bana neeeee, bizde de.... eeeee.....
Bulamadım birşey

Bize de bu gün geldi elektrik faturası 180 tl evimiz öğrenci evi küçücük yani bu mahallede en çok elektrik bize geliyormuş :) faturamı benden önce gören komsularım öyle diyor saolsunlar

Elektrikle ısınıyorsanız normaldir canım...
Biz de faturalarla ısınıyoruz işte

Dün akşam mercimek çorbası, pırasa, musakka ve pilav vardı..
Portakallı cheescake yaptım ama limonlu tarifimle yaptığım için çok şekerli oldu, beğenmedim..
Vişneli denemeliyim yakın zamanda...

Bu akşam ne yaparım bilmiyorum..
Eve gitmem, dolaba bakmam, fikir almam lazım :)))

Kızlar ben geldim
Mobilyalarımın , komidinlerimin altını çekip süpürdüm sildim , toz aldım mutfağa geçtim dolaplarını sildim bulaşık makinanın altını yağ çözle bi güzel temizledim beyaz eşyalarımı sildim lavabosunu tezgahını domestosla bi güzel ovdum duruladım masa sandalyelerimi sildim çıktım kapılarımın tozunu aldım wc yi domestosla boğdum ovdum bi güzel Miss oldu banyoya geçtim aynalarını sildim raf tozlarını aldım küvetini ovdum yerlerini Arap sabunuyla yıkadım bide üstünden domestosla bi güzel sildim koltuklarımı süpürdüm şimdi tekrar örtülerini serdim çamaşırları makinaya attım 10 dan sonra çalıştrcam işler bitti ama bende bittim kahvaltı yapmadım gidip patates kızartıp yiyecem

Günaydın kızlaaarr :)))
Nöbet ve izin bitti yine iş...

Estoş muhtemelen rekor bende
Doğlagaz: 510
Elektrik: 135
Su: 85

kızlar su faturanız ne kadar yüksek geliyor öyle....Allahın suyuna bile bir ton para ödüyoruz ya...

Ne yemek yapacaksınız düşünenlere yardımcı olursunuz
Benim gibi

cnm bende sabahtan beri düşünüyorum ne yapsam diye.dolap da bomboş cumartesi pazara gidilecek...fare düşse kafası yarılır...hoş pazara gidince de alacak pek birşey bulamıyorum...her hafta ıspanak ,karnabahar,brokoliden gına geldi artık....

hemennn kalkıyorum bende....bu kk beni esir alıyor ya....

Evispurdum cadıyala zor oldu süpürgenin hortumunu tutmuş
Ben supurecem diye bırakmıyor onula birlikte gitik geldik
ayağına basacak hiç dinlemiyor
Neysemi bitti şimdi cadının çorbasını içireyim
Sonrada uyuturum mutfağın halisini sileyim

Bulasiklari yikadim en çok zamanimi bulasik aliyo elimde yikadigim içinartık bi bulasik makinesi şart oldu ama nereye koyucagimi bilmiyorum
Wc lavaboyu ovdum
Toz aldim
Mercimek Çorbası yaptım kuzumu yedirdim uyutuyorum şimdi de

bende evi şöyle bir toparladım....çamaşır attım...wc ye bol çamaşır suyu döktüm,boğulacaktım nerdeyse....bulaşıkları yerleştirdim.....

cnm benim de banyolarım o kadar küçükkü...ne yapacağımı bilmiyorum.doluya koyuyorum olmuyor boşa koyuyorum olmuyor.....makineye çamaşır atmak işkence gibi.bir de kendi evimiz alırken at gözlüğü takılıydı galiba gözümüzde...yerleri falan fırça yapamıyorum ...foto çekip koyacağım bi ara...bana fikir verin ya ....

сanim simdi bi sey soylemek zor fotosunu koyarsan yardimci ola biliriz belki:26:

Günaydın kızlaaarr :)))
Nöbet ve izin bitti yine iş...

Estoş muhtemelen rekor bende
Doğlagaz: 510
Elektrik: 135
Su: 85
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay sakuram kk nin en cok fatura odeyen ailesi seciyorum sizi
nispet mi yapıyon kız

diğerlerini niye bilmiyosun ki :26:
digerlerinin faturasi esimin is yerine geliyo direk o da oduyo ordan benim ruhum bile duymuyosormuyorum da baa ne
kendileri bakmiyo ki o yuzden istiyolar
ye ye askitom enerci topla o ka is yapmisin

ay yirim onu ya
benim kiz da supurgenin hava cikan tarafinda saclarini ucusturuyo ben supurge yaparkenanasi gibim kokos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…