- 8 Aralık 2011
- 45.083
- 161.125
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.141
Evet CNm şu anki alıcagım normal süpürge daha önceki dikeydi pratikti çok da güzel çekiyordu dediğim gibi tam senin işine yarıycak türden fantomundu benimkisi beyaz fıyatıda oldukça uygun sapı kırıldı ama ben hala şartlı küçük süpürge yerine kullanıyorum
ttanem111 ben fantom hamarat kullanıyorumm çok memnunummm öle bisey döküldüğünde falan hemen onunla süpürüyorum büyük süpürgeyi çıkarmama gerek kalmıyorr tavsiye ederimm canım
Hosgeldin aramiza Sen daha yeni evlisin olur ilk zamanlar öyle
Bizimden bazen alt üst oluyoruzama burya yazdığın zaman
İnsana yapma hisigeliyo Tavsiye ederim
Piyasada çok güzel Kırec söküldüler var ama kasdetigim sprey şişede olanlar
Öbürleri yani çaydanlığa dökülenler sakınDeneme onlar Çelik yüzeyde iz bıraka bilir
Ama ben kimyasal kullanmam desen Ozaman limon Tuzla birazcık ov bide şirketi dene
Bende bi özet geçeyim
Mutfağın ,oturma odamın ,yatak odasının ,holün halıların hepsini sildimevi topladım halıları balkona havalandırmaya bıraktım
Daha sonra mutfağımı topladım temiz bulaşıkları yerleştirdim. Kirlileri dizdim sonra evi süpürdüm wc ovdum çamaşırlarımı katladım küçük papas vardı onu makinaya attım az önce astım sonrasında duş aldım saçıma fön çektim makyaj yaptım yemeği dışarıda yiycezyarında dip köşe bi güzel temizliycem evi
Bende bi özet geçeyim
Mutfağın ,oturma odamın ,yatak odasının ,holün halıların hepsini sildimevi topladım halıları balkona havalandırmaya bıraktım
Daha sonra mutfağımı topladım temiz bulaşıkları yerleştirdim. Kirlileri dizdim sonra evi süpürdüm wc ovdum çamaşırlarımı katladım küçük papas vardı onu makinaya attım az önce astım sonrasında duş aldım saçıma fön çektim makyaj yaptım yemeği dışarıda yiycezyarında dip köşe bi güzel temizliycem evi
fısfıs olanlardan tmm cnm onlardan alayım çünkü çok çirkin duruyor....
ay Allahım be ne kadar pasaklıymışım haberim yokbu kadar iş yap bir de üstüne fön çek valla bravo bayanlar...bende böyle olcam
ay Allahım be ne kadar pasaklıymışım haberim yokbu kadar iş yap bir de üstüne fön çek valla bravo bayanlar...bende böyle olcam
Bende bi özet geçeyim
Hadi Kolay gelsin canimbu arada madem aranıza katıldım...bende yazayım bugun yaptıklarımı:
evi süpürdüm,sildim,toz aldım,mutfak dolaplarının üstünü gelişi güzel sildim,bulaşık makinasını boşalttım
yapacaklarım ise;1 haftadır sileceğim salon halımı sileceğim
mutfak çekmecem çok dağılmış onu toparlıcam.şimdilik aklıma gelenler bunlar.
iyi akşamlar berayımmm valla bende merak ediyordum seni görünmez oldun bi anda nasılssınnn canımm
direksiyon dersini kimden alıyosun cnm :26:
ilerlettin mi peki nasıl geçiyo :44:
ehliyetin var mı :26:
gunaydin canimbuyuk temizlik var desene
ben gecen ay yaptim ama yine ustunden soyle bi gecicem
amin canim tesekkur ederim
biz de seni ozledik berayim nasil gidiyo dersler
bizde yemekten sonra cıkıcaz askitommm ama ben saclara dokunmadımm çok uzadılar çünküü bugün işler tamam yarın kuaföre gidicem saçlar kesilecekkkk
bu kaaaa gözümüze soktun artık görmemek imkansız oldukizlar ben bi tek mutfagin halisini sile bildim
kizim izin vermiyo ki tepemde dolaniyo
ona kofte yaptim yedirdim uyuttum geldim iste fotolar
oncesi
bu arada o terlikler benim terliklerim
sonrasi
anam ne farki var demeyin bi de su suya bakin
sizin fotolari da beklerim
yaa sürücü kursunda öyle satlerce direksiyon dersi vermiyolar kiÇokk Sağol kuzum iyiyim ben. Daha yeni direksiyon dersinden geldim yine. Eşim Nöbetçi Bugün. Bende takılıyorum tek başıma.
Sen Ne yapıyosun canım ??
Canım Ehliyet alıcam İşte sürücü Kursunda Hocalar Var onlardan alıyorum dersi.
Şubatın 2 'sinde Sınav var İşte. Ona giricemm
Çook ilerleme oldu bende. Artık çok rahat Araba Kullanabiliyorum. Derse Gittiğim İyi oldu yani.
Dersler İyi gidiyorr bebekim. İştee akşama kadar araba sürüp duruyorum. İyicee alıştım yanii:13::13::13:
bu kaaaa gözümüze soktun artık görmemek imkansız oldu
yaa sürücü kursunda öyle satlerce direksiyon dersi vermiyolar ki
sen ayriyeten bi ücret karşılığında özel olarak mı alıyosun onu anlayamadım:44:
Mrb CNm hoş geldin aramıza buraya takılırsın eminim işlerin yoluna girecektir her gün aksatmadan işlerini yapıp buraya rapor veririrsen sorunun kökten çözülürmerhaba kızlartopik harika
bende ev dağınık olduğunda çok rahatsız olan,ama iş toplamaya gelince totosunu zor kaldıranlardanım,
biraz desteğe, kösteğe ihtiyacım var sanırım,anam hep öyle yaptırırdı bana işleri
hadi kızım hadı şunun kızı boyle hamarat, bunun kızı bunu yapmış bende hiç umursamaz senin kızında böyle işte derdim
şimdi 2 kız bende ben napıcam bakalım,
evet gelelim temizliğe sabahları temizlik bırak yatağı bile kalktıktan 2saat sonra topluyom genelde,
hele soğukta kedi gibi sıcak yer arıyom
bu topik iyiymiş bundan sonra biraz takılım diyomda ben şu pcnın başına geçincede kalkamıyom ayyy ben ne tembelim yavvv
birde halı silme karışımı yapıyomuşunuz galiba onunda tarifini alabilirmiyim halılarım açık renk her ay yıkamaya gönderiyom yazık kocamın paracıkları bana ciciler alıcana halı yıkamaya gidiyo
evet canim cilit bangin fisfisi cok guzel meselafısfıs olanlardan tmm cnm onlardan alayım çünkü çok çirkin duruyor....
simdi oyle bakimli cikinca kim der ki bu kadin demin hali yikadiydi simdi fonlu saclarla yimege gidii diye dimi askitomBende bi özet geçeyim
iyim tatliskomHadi Kolay gelsin canim
bende bı yemeğe gireseyim dünden yemek var sadece salata yapacam
AZERİM inşallah iyisindir
hosgeldin canimmerhaba kızlartopik harika
bende ev dağınık olduğunda çok rahatsız olan,ama iş toplamaya gelince totosunu zor kaldıranlardanım,
biraz desteğe, kösteğe ihtiyacım var sanırım,anam hep öyle yaptırırdı bana işleri
hadi kızım hadı şunun kızı boyle hamarat, bunun kızı bunu yapmış bende hiç umursamaz senin kızında böyle işte derdim
şimdi 2 kız bende ben napıcam bakalım,
evet gelelim temizliğe sabahları temizlik bırak yatağı bile kalktıktan 2saat sonra topluyom genelde,
hele soğukta kedi gibi sıcak yer arıyom
bu topik iyiymiş bundan sonra biraz takılım diyomda ben şu pcnın başına geçincede kalkamıyom ayyy ben ne tembelim yavvv
birde halı silme karışımı yapıyomuşunuz galiba onunda tarifini alabilirmiyim halılarım açık renk her ay yıkamaya gönderiyom yazık kocamın paracıkları bana ciciler alıcana halı yıkamaya gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?