• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
tesekkur ederim tatliskom:42:he valla ilk defa hazirlikli yakalandim:1::1:
bu arada kendini tanit bahalum kimsin kimlerdensin:21:

Rica ederim tatlitom ne guzel ben hala yatıyorum cok tembel oldum yaa basımda cok ağrıyor zaten

Adım: maşide
Koca tarafından: Karabuklu
Aslen: gumushane'li
Yaşadığım yer :izmir
Bu arada benim esım kırka daha yakın 35 sen ne için doktora gidecektin ki

Bu Arada evi topladım süpürdüm toz aldım wc yi ovdum banyoyu domestosla bi güzel sildim mutfağımı topladım yemeğimde ateşe koydum işim bitti:16:

Kız Allah iyiliğini ver sin adamı 40 yasına getirdi:9::9: iyi demişsin:1:
Benimkide seninkinin tersi 23 yasında bebe daha:1::1:
hehe o da sinirlendirmesin beni o zaman:9::9::9::9::9:
seninki bebe hakikaten sen de senin yasin kucuk anlamazsin falan diye laf sok sinirlenince askitom:27::9::9::9:
Rica ederim tatlitom ne guzel ben hala yatıyorum cok tembel oldum yaa basımda cok ağrıyor zaten

Adım: maşide
Koca tarafından: Karabuklu
Aslen: gumushane'li
Yaşadığım yer :izmir
Bu arada benim esım kırka daha yakın 35 sen ne için doktora gidecektin ki
memnun oldum canim:38:
ben de zuleyha
azeriyim azerbaycanda yasiyorum
yas 22
benim bi kizim var simdi ikinci bebegi istiyorum o yuzden doktora kontrole gidelim diyorum o da goturmuyo iste:19:
vvvvvaaaayyyy bizim tayfa burada.

bütün hanimlara kolay gelsin diyorum

hosgeldin selcosum:3::3:

seninki bebe hakikaten sen de senin yasin kucuk anlamazsin falan diye laf sok sinirlenince askitom:27::9::9::9:

ben de zuleyha
yas 22
benim bi kizim var simdi ikinci bebegi istiyorum o yuzden doktora kontrole gidelim diyorum o da goturmuyo iste:19:

hosbulduk zülii :38: yeni havadislerim var :27:

Bu Arada evi topladım süpürdüm toz aldım wc yi ovdum banyoyu domestosla bi güzel sildim mutfağımı topladım yemeğimde ateşe koydum işim bitti:16:

Ohh ohh masallAh size ne hamarat bı topik burası valla siz anlattikca ben utanıyorum :17:yaptıgım tek şey bir bardak meyve suyu içip nete girmek oldu :17::17:

ben de zuleyha
yas 22

Evet CNm Bazen Dio bebiş yapalım artık diye bende daha sen bebişsin bu eve 2 bebiş fazla seni büyitiyim ondan sonra yapıcam diom çıldırıyooo resmen:9::9::9:

Ohh ohh masallAh size ne hamarat bı topik burası valla siz anlattikca ben utanıyorum :17:yaptıgım tek şey bir bardak meyve suyu içip nete girmek oldu :17::17:

Cnm mrb hamişsin sen boşver yorma kendini Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:16::16:

ben de zuleyha
yas 22

Bende memnun oldum canim Allah bagislasin kızını benimde kızım olacak suan 17 haftalık hamileyim darısı senin basına Rabbim hayirli evlatlar nasip eylesin inşallah ismimden tahmin ettim Azeri olduğunu

Bende memnun oldum canim Allah bagislasin kızını benimde kızım olacak suan 17 haftalık hamileyim darısı senin basına Rabbim hayirli evlatlar nasip eylesin inşallah ismimden tahmin ettim Azeri olduğunu

hayirlsi olsun cnm, rabbim saglikli bir evlat dünyaya getirmeni nasip etsin :)

oyle iyi cevap veririm sinirlenince:19::9::9::9:ama ne fayda goturmedi iste doktora:47:

32:27::27::27::27:

caniniz cekti demi fotoyu gorunce:1::1::1:ben yedim rahatladim valla darisi basiniza:27:
Çekmezmi canim yemiş kadar oldum:56:
Afiyet seker olsun :16:

:nazar:
Benimyerime bı kahvede iç bı güzel olur:7::7:ohhh

Son düzenleme:
Cnm mrb hamişsin sen boşver yorma kendini Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:16::16:

Amin canim cok teşekkür ederim zaten kendini öyle avutuyorum bende
Benim gebeliğim cok agir ilerliyor mutfağa dahi giremiyorum yemek yiyemiyorum bir bardak meyve suyu ictim simdi midem bulanmaya başladı çıkarmaya gidiyorum kizlar gelirim birazdan :14:

Amin canim cok teşekkür ederim zaten kendini öyle avutuyorum bende
Benim gebeliğim cok agir ilerliyor mutfağa dahi giremiyorum yemek yiyemiyorum bir bardak meyve suyu ictim simdi midem bulanmaya başladı çıkarmaya gidiyorum kizlar gelirim birazdan :14:
Benimde hamileliklerim kusma tiksinmeyle gecer :49:
Birz zencefil i tozunu ice biliyorsan çayını içmiyorsan
Bal Yada pekmez e kat al mide bulatini keser dikkatli al :34:
Hamilelik hassas dönemdir

Son düzenleme:
Benimde hamileliklerim kusma tiksinmeyle gecer :49:
Birz zencefil i tozunu ice biliyorsan çayını içmiyorsan
Bal Yada pekmez e kat al genelde dikkatli al :34:
Hamilelik hassas dönemdir mide bulantini alır :89:

Aynen benimde öyle geçiyor faydası olur mü ki cok şey denedim fayda etmedi sagol canim denerim inşallah faydasını görürüm

kızlar duş alındı
lahan sarıldı
tezgahım benim eşya doluydu ıvır zıvır bi dolu şey sürehi koymaya yer yoktu o kadar yani bunların hepsini yıkadım herbirini bi köşeye tıktım:)))
şimdi bıçak standı ekmek kutusu bide mini çöp kutusu kaldı:))) oh dedim:)))
çamaşır suyyla sildim her yeri mutfak dolaplarını sildim yüzünü yane, beyaz eşyaların dışını temizledim mutfaktan çıktım
evi topladım
makinaya çamaşır attım:)))

şimdi kalkıp cam silcem:)))
kapıları silcem
banyo balkon yıkancak
toz alıncak)))

kociş uyyo yarım saatte kalkar oda zaten o kalkana kadr gidim banyoyla balkonu yıkim
mutfak camını silim çay koyim toz alim kahvaltı hazırlayıp kaldırim:))))
yine kaçar gelirim ay yaptıkça gaza geliorum:)))

Merhabalar bebisler:3:
Bu gece sabaha kadar diş ağrısından uyuyamadim:25:
Doktoru dün aradım şu kan testi için yarın gel dedi benum heruf tutturdu işten çıkamıyorum başka zaman gideriz diye:47:tabi bir saatte milyonlar kazaniyo ya:47:off sinir oldum bi de üstüne niye bu kadar acele ediyosun gencsin daha demesin mi:53:şok oldum ben de ben gencim ama senin kırkı gormene az kaldı o yüzden istiyorum dedim:19:nasıl demişim ama:52:
Neyse şu anda kusum bu adam oldurucek beni:47:
Bu arada evi sildim supurdum toz aldım
Wc lavabo bulasik da tamam
Annem aradı demin yarim saate dayım gelecekmis
Neyseki lahana sarmistim dün
bu arada dün her kes lahana dolması pisirdi galiba:9:
Hazır mantim var
Bi de butla patates kizarttim mi tamamdir:21:

kuzuşum geçmiş olsunnn süper cevap vermişin güldüm vallaa:1::1::1: bugün menulerimiz aynı bende but kızartcam, elma dilim patates yapıcamm:56::56:

Back