• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
saçlarıma maşa yaptım
makyajım tamam
oğlanımı giydirdim
kocişimi bekliyorum gelsinde çıkam artık cnm çok sıkılıyor..

yıllar once aldıgımm ve sadece deneme ıcın kullandıgımm her deneme olumsuz sonuclandıgı ıcın cekmeceye attıgıımm masayıı kullanmayı hıc beceremedımmmm:1::1:

günaydın cnm evet epeydir yoktun
daha geçmedi mi bulantıların :26:
yakında gittinmi dr a cinsiyeti ne
bi de normal doğum mu istiyorsun:1:

canım ya aslında her zman olmuyo 1 hafta olmuyo bi gün sürekli oluyo
10 gün olmuyo 2 gün sürekli oluyo bizim bebiş ya hep ya hiç kuralını uyguluyo bana:))))
cinsiyetide erkek kesin artık:))
evet canım normal dogum istiorum yani herşey normal olursa şayet kediler bile doguruyo Allah bize onu yapabilcek güç vermiş bide korkmuyorum ben o gücü hissediorum kendimde:)))

Bugün çok tembellik ettim şu saate kadar hiç bişey yapmadım totomu kaldırmam lazım:9: kalkıp evi toparlıycam süpürücem toz alıcım wc yi ovucam banyoyu silicem mutfağı temizliycem yemek yapıcam:27:

Bugün çok tembellik ettim şu saate kadar hiç bişey yapmadım totomu kaldırmam lazım:9: kalkıp evi toparlıycam süpürücem toz alıcım wc yi ovucam banyoyu silicem mutfağı temizliycem yemek yapıcam:27:

askitom menude ne var o kısım onemlı bugun benım ıcın yemek harıcınde bısey yapmıcam bugunn:6::6:

benim dün ve önceki günkü menümde vardı etli nohut pilav çorba:56::56: corbam var dunden de yemek ne yapsam bılemedımm:26:

Canım pilavın kaldıysa dünden yanına tavuk kızarrt salata falanda yaparsın pratikte bi çorba nefis olur bence:16:

Kız dur daha ne yaşlısı gencecik güzel,eş ve annesin sen:16::16::16:
teveccühünüz efem:42:
hayır canım genç, güzel ve gezente:1::1::1::1:
:12::12::12::12::12::12:
yıllar once aldıgımm ve sadece deneme ıcın kullandıgımm her deneme olumsuz sonuclandıgı ıcın cekmeceye attıgıımm masayıı kullanmayı hıc beceremedımmmm:1::1:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
canım ya aslında her zman olmuyo 1 hafta olmuyo bi gün sürekli oluyo
10 gün olmuyo 2 gün sürekli oluyo bizim bebiş ya hep ya hiç kuralını uyguluyo bana:))))
cinsiyetide erkek kesin artık:))
evet canım normal dogum istiorum yani herşey normal olursa şayet kediler bile doguruyo Allah bize onu yapabilcek güç vermiş bide korkmuyorum ben o gücü hissediorum kendimde:)))

anladım cnm sağlıklı olsun da gerisi önemli değil zaten
bence de şartlar uygunsa normal doğumdan kesinlikle vazgeçme derim:40:

Slm kizlar dun yazamadim gece sitede problem vardi galiba dun esime lavabonun borusunu degistirttim. bi de banyo lavabosunun cesmesinin etrafindaki silikonlarini degistirttim siyahlanmisti artik. bi de dusun alti var orayi da temizleticem ins. Aksam her yeri supurdum sildim mutfagimi topladim az once toz aldim simdi banyo tuvalet ovulacak mutfagim toplanacak yine dagildi cunku.. bebisim uyuyo ona corba yapicam.cam. katlanacak yemek yapilacak cooook is var yav bitmiyo bu isler bul makinesi bosalticam kucuk tuvalet ovulacak ooo allah yardim etsin bize valla ya...

Merhabalar bebisler:3:
Bu gece sabaha kadar diş ağrısından uyuyamadim:25:
Doktoru dün aradım şu kan testi için yarın gel dedi benum heruf tutturdu işten çıkamıyorum başka zaman gideriz diye:47:tabi bir saatte milyonlar kazaniyo ya:47:off sinir oldum bi de üstüne niye bu kadar acele ediyosun gencsin daha demesin mi:53:şok oldum ben de ben gencim ama senin kırkı gormene az kaldı o yüzden istiyorum dedim:19:nasıl demişim ama:52:
Neyse şu anda kusum bu adam oldurucek beni:47:
Bu arada evi sildim supurdum toz aldım
Wc lavabo bulasik da tamam
Annem aradı demin yarim saate dayım gelecekmis
Neyseki lahana sarmistim dün
bu arada dün her kes lahana dolması pisirdi galiba:9:
Hazır mantim var
Bi de butla patates kizarttim mi tamamdir:21:

Slm kizlar dun yazamadim gece sitede problem vardi galiba dun esime lavabonun borusunu degistirttim. bi de banyo lavabosunun cesmesinin etrafindaki silikonlarini degistirttim siyahlanmisti artik. bi de dusun alti var orayi da temizleticem ins. Aksam her yeri supurdum sildim mutfagimi topladim az once toz aldim simdi banyo tuvalet ovulacak mutfagim toplanacak yine dagildi cunku.. bebisim uyuyo ona corba yapicam.cam. katlanacak yemek yapilacak cooook is var yav bitmiyo bu isler bul makinesi bosalticam kucuk tuvalet ovulacak ooo allah yardim etsin bize valla ya...

Şu derzlerden silikonlardan ben de bıktım valla
Keşke kirlenince temizlemek yerine yeniden yaptirsak:27:

Doktoru dün aradım şu kan testi için yarın gel dedi benum heruf tutturdu işten çıkamıyorum başka zaman gideriz diye:47:tabi bir saatte milyonlar kazaniyo ya:47:off sinir oldum bi de üstüne niye bu kadar acele ediyosun gencsin daha demesin mi:53:şok oldum ben de ben gencim ama senin kırkı gormene az kaldı o yüzden istiyorum dedim:19:nasıl demişim ama:52:
Hazır mantim var

hoşgeldin azerinim çook geçmiş olsun ayrıca eşine de iyi cevaqp vermişsin heeee:1::1::1::1:

Hazır mantim var
Hoşgeldin bebişim geçmiş olsun :16:
CNm senin kociş kaç yaşındaki merak ettim 40 'ı devirmeye az kaldı demişsin:53::53::53:

Yok CNm ne resmi henüz sayfa bile yenileyemiyorum:66::66::66:

Hazır mantim var
Canim ya Cook gecmis olsun bebesim :29:
Yok bacım bizim Tazmanya canavarlar :27:
evdeydi onlar makarna istedi yaptım :37:
Ama bu hafta icin de yapacagım İnşallah

Hazır mantim var

Cok gecmis oldun canim ooo yemeklerde hazır afiyet olsun...:56:

hoşgeldin azerinim çook geçmiş olsun ayrıca eşine de iyi cevaqp vermişsin heeee:1::1::1::1:
oyle iyi cevap veririm sinirlenince:19::9::9::9:ama ne fayda goturmedi iste doktora:47:
Hoşgeldin bebişim geçmiş olsun :16:
CNm senin kociş kaç yaşındaki merak ettim 40 'ı devirmeye az kaldı demişsin:53::53::53:
32:27::27::27::27:
Canim ya Cook gecmis olsun bebesim :29:
Yok bacım bizim Tazmanya canavarlar :27:
evdeydi onlar makarna istedi yaptım :37:
Ama bu hafta icin de yapacagım İnşallah
caniniz cekti demi fotoyu gorunce:1::1::1:ben yedim rahatladim valla darisi basiniza:27:

oyle iyi cevap veririm sinirlenince:19::9::9::9:ama ne fayda goturmedi iste doktora:47:

32:27::27::27::27:

caniniz cekti demi fotoyu gorunce:1::1::1:ben yedim rahatladim valla darisi basiniza:27:

Kız Allah iyiliğini ver sin adamı 40 yasına getirdi:9::9: iyi demişsin:1:
Benimkide seninkinin tersi 23 yasında bebe daha:1::1:

Back