Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

bi sey degil canim
bi de karinca yagi aldim ama ise yarar mi acaba
bebeklere kol altina falan suruyosun tuy sorunu olmuyo buyuyunce diyo sursem mi acaba kizima

bi sey degil canim
bebeklere kol altina falan suruyosun tuy sorunu olmuyo buyuyunce diyo sursem mi acaba kizima

bi sey degil canim

kuzum bendce sürme yani bebeğin söz konusu ne olur olmaz sorun çıkarsa Allahım korusun nasıl birşey bilmem ama doktora sormadan bebekler üzerindekullanma bence balım

az önce bu tarz fikir alışverişi olacak bir konu açtım :) imdaaat diyorum. pasaklı pis olmakta istemıyorum. iş yapmakta :)) ne olacak halimm ben bir plan tutturamadım yaaaa

"piril piril bir ev harcanmis hayatin gostergesidir" lafini cok severim.
evimi temiz tutarim ama titiz degilim.cok nankor ev isi.arkani dondugunde her yer ayni
zaman zaman cok bunaliyorum bende

hoşşbuldum bacım :) üzerimde bir miskinlik var. atamadım bugün . kendımı hakkaten pis pasaklı hissedıyorum. pazarteıslerı ev temizleme günü dür. hiç bir sey yapmadım. ondan olsa gerek. nankör bu ev yap yap bitmiyor yafff

ay bos ver canim dusunme artik bu gun gecti nasil olsa yarin yaparsin
neler yapacaksin mesela???

"piril piril bir ev harcanmis hayatin gostergesidir" lafini cok severim.
evimi temiz tutarim ama titiz degilim.cok nankor ev isi.arkani dondugunde her yer ayni
zaman zaman cok bunaliyorum bende

tuttum bu sözü .. bende temizliği severim ama çokta titiz degılımdır. bazen ben neden böyleyım dıyorum. ama bende buyum bu yastan sonrada elimde 24 saat bezle gezemem kaptırınca gezmıyorum desen yalan olur ama kendımı kaptırmam zaman alıyor. kendımi gaza getirecek metotlarA ihtiyacım var sanırsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…