- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
oo sen baya zayıfsın tatlım sıkıntı etme ayva göbüünde yakışır bencehıım öylemiymiş bilmiyodum gerçi hamile kaldım kalalı 1 kere yapmıştık ama artık yapmam o zaman sağol kuzum baktığın için Allah razı olsun bilgilendirdin beni bak tşk ediyorum canım
oo sen baya zayıfsın tatlım sıkıntı etme ayva göbüünde yakışır bencehıım öylemiymiş bilmiyodum gerçi hamile kaldım kalalı 1 kere yapmıştık ama artık yapmam o zaman sağol kuzum baktığın için Allah razı olsun bilgilendirdin beni bak tşk ediyorum canım
bi sey degil canim
bi de karinca yagi aldim ama ise yarar mi acaba
bebeklere kol altina falan suruyosun tuy sorunu olmuyo buyuyunce diyo sursem mi acaba kizima
kuzum bendce sürme yani bebeğin söz konusu ne olur olmaz sorun çıkarsa Allahım korusun nasıl birşey bilmem ama doktora sormadan bebekler üzerindekullanma bence balım
bi sey degil canim
bi de karinca yagi aldim ama ise yarar mi acaba
bebeklere kol altina falan suruyosun tuy sorunu olmuyo buyuyunce diyo sursem mi acaba kizima
evet aslinda ben de korktum simdi en iyisi surmemek
canim ben simdi cikiyorum yine gorusuruz
tesekkur ederim canim
olumlu yorum yazan da var olumsuz da:44::44:
tesekkur ederim canimBebeği İçin Karınca Yumurtası Yağı Kullanan Var mı? canım şu adrese gir bak yorumlar var ama:26:
az önce bu tarz fikir alışverişi olacak bir konu açtım :) imdaaat diyorum. pasaklı pis olmakta istemıyorum. iş yapmakta :)) ne olacak halimm ben bir plan tutturamadım yaaaa
"piril piril bir ev harcanmis hayatin gostergesidir" lafini cok severim.
evimi temiz tutarim ama titiz degilim.cok nankor ev isi.arkani dondugunde her yer ayni
zaman zaman cok bunaliyorum bende
ay cok guzel lafmis bu yabundan sonra ben hep kullanirim bunu
bu arada aramiza hosgeldin canim
hoşşbuldum bacım :) üzerimde bir miskinlik var. atamadım bugün . kendımı hakkaten pis pasaklı hissedıyorum. pazarteıslerı ev temizleme günü dür. hiç bir sey yapmadım. ondan olsa gerek. nankör bu ev yap yap bitmiyor yafff
"piril piril bir ev harcanmis hayatin gostergesidir" lafini cok severim.
evimi temiz tutarim ama titiz degilim.cok nankor ev isi.arkani dondugunde her yer ayni
zaman zaman cok bunaliyorum bende