- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.801
Bebişimin kulağı ağrıyor heralde eli hep kulağında ağlıyor
hosgeldin canimsenin hic olmazsa yardimcin var bizim o bilem yok
simar tebi bebekimo ka is yapmisin hasta hasta
yapar mi peki sence dermetim
hehe zengin oldunuz desene vuslatimneren yasli kiz senin biz senin yerinde olsak ohoooo
ben de isterem
bi taraftan calisiyon bi taraftan is yapiyosun helal valla
oyle valla canim ben de normal dogurdum ama seninkiler kadar tombul degilBenide tutar yol anlıyorum canim dikkat et kuzuya zencefil iyi derler
Ihlamurla kaynat iyi olur insaallah
Hiç sorma canim benimde bünyeme iyi gelmiyor
Fazla gezmek mecburiyetten gittim ama gittiğime pişman oldum kar fena bastırdı
Kuzum hasta olacak diye
Canim benden size büyük tavsiyesi okumayın ohikayeleri benim tanıdığım bir çok insan hata onlar seyretmişler bence yanlış yapmışlar sif bu yuzden doğurmadılar sezeryan secdiler bı tanesi Banik adak geçirdi şimdi doktor doktor geziyor ailesi cocuğa bişey yapar diye basında kalıyorlar hastalığını git gide ilerliyor tatbiki insan merak ediyor ama yaşanması gerek anlamak icin ben 3dogum yaptım 3de normal kızım 4 100 gram doğurdum oglum 3900 doğurdum ve hiç de öyle abartiklari gibi bişey değil bı kere adı üzerinde normal dogum yani olanağın bişey korkmayın her şey beyide biter kendinizi bosa panik yapmayın derim cok konuşdum ne
tesekkur ederim canim benimAzerin gecmis olsun canim
ay aklima okul yillarim geldi ne sevinirdik okula gitmicez diyeBen geldim kizlar yemek hazırladım yedik mutfağı topladım
Şimdide evi toplayayım çamaşır asacam kuzuma
Ihlamur kaynatayim hastalanmasın burada yarın okular tatil kardan dolayı
Bizim tazmanya canavarlarım evde bakalım ne yapacagım onlarla
hosgeldin canimeli hep kulağındaysa ağırıyordur geçmiş olsun
bugün iş yapmadım yatmadan ortalığı toplarım bulaşıkları makineye koyarım çamaşırları sererim yatarım
ay topik olarak pek bi gezente olduk bu gunlerdeKizlar bugun yemek yaptim oglusa da yemek yaptim sonra mutfakta lavabo altini temizledim. Bankoyu domestosladim ocagi falan ..camasir katladim utuyu bi ara yapicm ins.. yatk nevresimlerini degistim komsumu kahveye cagirdim.bebisimle oynadim etrafi toparlayop durdum o doktu ben topladim simdi de bilasiklari yikadim makineye koydum gezmeye gidiyom yine bu ara fazla geziyom hep kaliyo isler ama bunada sukur bu rasi ve sizler olmasaniz su an iptal durumdaydim yani
sağoll kuzuşumm kadın olmak böyle bişi olsa gerekk dimi ama
oyle valla canim ben de normal dogurdum ama seninkiler kadar tombul degil3 200 gr hic korkmuyorum ben normal dogumdan cok kolay gecti benim icin Allah izin verirse 2. de normal yolla dogurucam
tesekkur ederim canim benim
ay aklima okul yillarim geldi ne sevinirdik okula gitmicez diye
hosgeldin canimyarin yine ise gitmeden ev isleri yapicakmisin:26:yoksa aksamkilerle bitiyo mu
ay topik olarak pek bi gezente olduk bu gunlerde
kesinliklebu yuzden erkeklerden daha gucluyuz dimi
kesinlikleeee
Kızı uyutmaya çalışıyor oda uyumuyor
Gezmeye gidince böyle oluyo iste düzenimiz alt üst oluyo bı anda
Tazmanya canavarlarında didisiyorlarbende baya sersemledim
ee neler yaptin ogleden sonra rabyasim
ben yemek yaptim
bulasik yikadim
camasirlar yikandi astim
esim banyo yapti banyoyu temizledim
kizima corba yaptim uyuttum geldim
hehe buyuk aile olmak cok guzel bi sey ya
cocuklar kac yasinda canim
ben her aksam giriyorum da asil senin ne isin var bu saatde askitomKız çeler napisiniz gari bu saatte
ne yapım kuzusumm ogrencım geldı o gıttıkten sonra hemen yemege gırıstım esım geldı yemek yedık mutfagı toparladımm sabah ortalıgı toparladım ev supurdumm sımdıde cay ıcıyoruzz cok karısık oldu sanırımmmm
Her telden var ergen gelişim bebek
Büyük kız Şubat'ta 14 basacak
Oğlan 9
Kızım 21aylik
ben her aksam giriyorum da asil senin ne isin var bu saatde askitom
e daha ne olsun
ya benim yarina utum var
hey masallahvuslatim gibi sizde de her yastan bebe var canim
himm benim heruf de hava durumu izlii belkim buraya kar yagar diye ama fossBende giriyorm azerinim ne var ne yok diye kayıp şehiri izliyoruz kocişle
Arkadaşlarda çok heveslirler
Ben derim 2kez düşününüz
himm benim heruf de hava durumu izlii belkim buraya kar yagar diye ama foss
ben de 3 tane bebe istiyorum ama bu kadar arayla degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?