En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kizlar bugun yemek yaptim oglusa da yemek yaptim sonra mutfakta lavabo altini temizledim. Bankoyu domestosladim ocagi falan ..camasir katladim utuyu bi ara yapicm ins.. yatk nevresimlerini degistim komsumu kahveye cagirdim.bebisimle oynadim etrafi toparlayop durdum o doktu ben topladim simdi de bilasiklari yikadim makineye koydum gezmeye gidiyom yine bu ara fazla geziyom hep kaliyo isler ama bunada sukur bu rasi ve sizler olmasaniz su an iptal durumdaydim yani

sağoll kuzuşumm kadın olmak böyle bişi olsa gerekk dimi ama

oyle valla canim ben de normal dogurdum ama seninkiler kadar tombul degil3 200 grhic korkmuyorum ben normal dogumdan cok kolay gecti benim icin Allah izin verirse 2. de normal yolla dogurucam
Azerin gecmis olsun canim
tesekkur ederim canim benim
ay aklima okul yillarim geldi ne sevinirdik okula gitmicez diye
eli hep kulağındaysa ağırıyordur geçmiş olsun

bugün iş yapmadım yatmadan ortalığı toplarım bulaşıkları makineye koyarım çamaşırları sererim yatarım
hosgeldin canimyarin yine ise gitmeden ev isleri yapicakmisin:26:yoksa aksamkilerle bitiyo mu
ay topik olarak pek bi gezente olduk bu gunlerde
sağoll kuzuşumm kadın olmak böyle bişi olsa gerekk dimi ama

kesinliklebu yuzden erkeklerden daha gucluyuz dimi

kesinlikleeee

Kızı uyutmaya çalışıyor oda uyumuyor
Gezmeye gidince böyle oluyo iste düzenimiz alt üst oluyo bı anda
Tazmanya canavarlarında didisiyorlar bende baya sersemledim

Son düzenleme:
ee neler yaptin ogleden sonra rabyasim
ben yemek yaptim
bulasik yikadim
camasirlar yikandi astim
esim banyo yapti banyoyu temizledim
kizima corba yaptim uyuttum geldim

ne yapım kuzusumm ogrencım geldı o gıttıkten sonra hemen yemege gırıstım esım geldı yemek yedık mutfagı toparladımm sabah ortalıgı toparladım ev supurdumm sımdıde cay ıcıyoruzz cok karısık oldu sanırımmmm

Kız çeler napisiniz gari bu saatte
ben her aksam giriyorum da asil senin ne isin var bu saatde askitom

e daha ne olsun
ya benim yarina utum var

Selam hamarat hatunlarr

ben yazamadım kaçgündür oğlum diş çıkardı uykusuz geceler falan derken çok zor günler atlattık iştahı falan kesildi şimdi iyi ama çok şükür....

Vuslatcım geçmiş olsn en azından bi sağlık ocağına bari götürde belki antibiyotik yazar...iltihap varsa ağrı yapıyordur cnm ihmale gelmez götür derm.benm oğlumdada vardı 15 günde geçti antibiyotikle...dişten sanmıştm o zaman ama yanılmışım meğer..

himm benim heruf de hava durumu izlii belkim buraya kar yagar diye ama foss

ben de 3 tane bebe istiyorum ama bu kadar arayla degil

Hmm bizim burda yağdı walla tuttu bilem
Şu bebelerden bahsetmeyin yaa annelik hormonum kabariiiii
Şuracıkta doğuruvercem

Tanem valla doğru demiş..ben asla 2 çocuğu düşünemiyormm çok tırsıyorum hayali bile kötü benm için şuan.bende normal doğum yaptm ve asla bi daha yapmam...12 saat sancı ardından 14 dikiş 15 gün penguen gibi yürüdüm hemen ayağa kalkarsın dediler ayağa kalkmak buysa....yaşayan bilir çektiğlni...sezeryana kötü gözle bakmamayı öğrendm yaşadıklarmla...:97:...kimsede büyük konuşmasın asla sezeryan demesin valla ben dedim gördüm eb...mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…