- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.621
gecmis olsun kuzum:26:keske o kadar ilac icmeseydin:26:bos ver sen isleri falan dinlen bu gun tekrar gecmis olsun askitom:26:
Bende aynı canim 3 cocuk var 15 senelik de evlimtopiginizde sohbetinizde cok cok hos
bazen araniza dalmak geliyora ama yapamiyorum
zaman sorunu var
ama anladim kadariyla hergun bir yeri toparlamak ise yariyor
bende bundan sonra size neler yaptimi yazacam
3 cocuk ve zayiflamaya calismak hic kolay olmuyor
ama bana gaz veriyorsunuz
sizin ablaniz yasinda olsamda
15 yillik gibi bir evlilik tecrubem olsada
sizden hep birseyler ogreniyorum sagolun
bugun elbise dolaplarini gozden gecirecem
yoooooooooo hic az gelmesin size
ikizlerin 6 kapili
benim ve esimin koca bir duvar dolabi
elif haniminda 12 cekmecesi var
bitirip buraya yazmaliyim biugun
Bende de öyle bı tolar var İnan canimben bu gun bulasik yikicam
wc lavabo ovucam
supurge acicam
yerleri silicem
toz alicam
copleri toplicam
mutfak dolaplarimi acamiyorum uzerime geliyo hepsi onlari duzenlicem
yemek var
bi de camasir
zaman kalirsa balkonlarimi temilicem
Aaayyyy canim coooook gecmis olsun dikkat et yaaa boş ver canim yorma kendini dinlen birazgünaydın kızlar çok kötüyüm gece acile götürdü eşim beni ateşlendim çarpıntım olmaya basladı bende kalp yetmezliği var saat gece 3 tü hastaneye gittik
doktor muayane etti normalde benim hiç bi ilaç kullanmamam lazım agrı kesici vss. misafirlerin gelecegi gün sancım dinmediği için 3 tane agrı kesici içmiştim meger o kalbime dokunmuşş bi iğne vurdular şimdi çok şükür iyiyim eşiminde sınavı vardı bugün onuda dogru dürüst yatırmadım bütün gece benle ilgilendi uykusuz gitti sınava
güya bugün eşim evde yok diye koltukları silcektim balkonları temizliycektim ama bu halde hiç bişey yapamıyorum yarın kendimi iyi hissedersem yarın yaparım artık
ablacim hosgeldin
estafurrulah olur mu oyle sey biz senden bi seyler kapa bilirsek ne mutlu bize
o kadar camasiri nasil duzenliceksin abla ya:26:
İkiz cocuk zor canim canları sag olsun Allah sana kolaylık verisinnyapmam lazim size soz verdim be kuzum
ben hamilelik ve lohusalikta saglam bir obez adayi oldum
simdide lopezlige dogru gidiyorum
bu nedenle hamileligimin baslangicindan beride yattim
artik uyanma vakti azerimmmmmmmmmmm
ikizler alis veris canavari
nereye ne koydular yada tepistirdiler son zamanlarda bulamiyoruz
kiyafet donemi basladi ya okullarda
o nedenle hem onlara kolaylik olsun hemde bana giyecek birseyler ciksin
utum yok sadece duzenliyecez
kesin koca bir kavga beni bekliyor
kizlar yapisir bir seye o der benim o der benim
sonunda benim olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok kız isiraz istek biraz gaz tamamdırValla senin ve buradaki hamaratlarin yarisi kadar olsam ne isterim
olsun onu da bulamayanlar var be kuzumbe 22 yasindayim canim
gunaydin canim evet benim de baya bi isim var
daha nasil etsin kiz guzel olmus hem duygulu hem komik
benim heruf bi keresinde daha nisanli falan degiliz aramizda kivilcimlar daha yeni baslamiskocaman bi pelus tavsan almisti bana kardesime verip yollamisti kendisi iste oldugu icin baya bi para harcamisti bi de fiyatini ustunde unutmus tavsanin hala da derim hava atmak icin unuttun demi o fiyati tavsanin uzerinde diye hemen yemin etmeye basliyo babam da gordu tabi fiyati delimisiniz o cocuk o parayi nasil kazaniyo biliyomusunuz deyip hemen geri verip parasini alicaksiniz diye tutturmustu zor ikna etmistik adami ilk defa bi ormantiklik yapmis verirmiyim zati gordugum o oldu
deme oyle canim her kadin hamarattir da bazilarimiz usengeciz biraz
yaaa elektirkler gitti daha şimdi geldi
Coooook hossss ve komik yaaaa
Kissss dur hele okurken basım dondü
Allah kolaylık versin bebisimm
geçmiş olsun aşkitom boşver işi iyileşmene bak dikkat et kendinegünaydın kızlar çok kötüyüm gece acile götürdü eşim beni ateşlendim çarpıntım olmaya basladı bende kalp yetmezliği var saat gece 3 tü hastaneye gittik
doktor muayane etti normalde benim hiç bi ilaç kullanmamam lazım agrı kesici vss. misafirlerin gelecegi gün sancım dinmediği için 3 tane agrı kesici içmiştim meger o kalbime dokunmuşş bi iğne vurdular şimdi çok şükür iyiyim eşiminde sınavı vardı bugün onuda dogru dürüst yatırmadım bütün gece benle ilgilendi uykusuz gitti sınava
güya bugün eşim evde yok diye koltukları silcektim balkonları temizliycektim ama bu halde hiç bişey yapamıyorum yarın kendimi iyi hissedersem yarın yaparım artık
hoşgeldin cnmtopiginizde sohbetinizde cok cok hos
bazen araniza dalmak geliyora ama yapamiyorum
zaman sorunu var
ama anladim kadariyla hergun bir yeri toparlamak ise yariyor
bende bundan sonra size neler yaptimi yazacam
3 cocuk ve zayiflamaya calismak hic kolay olmuyor
ama bana gaz veriyorsunuz
sizin ablaniz yasinda olsamda
15 yillik gibi bir evlilik tecrubem olsada
sizden hep birseyler ogreniyorum sagolun
bugun elbise dolaplarini gozden gecirecem
yoooooooooo hic az gelmesin size
ikizlerin 6 kapili
benim ve esimin koca bir duvar dolabi
elif haniminda 12 cekmecesi var
bitirip buraya yazmaliyim biugun
oy oy oy ne kaaa dertliymişsin sen desaatlerce ütü yapabilirim.suyla ilgili işleri de çok severim.bulaşık,toz,banyo balkon yıkama,ovma..ama yemek yapmaktan öyle nefret ediyorum ki.her gün uğraş hazırla 15 dakikada bitsin.sarma sar saatlerce,soğandan gözlerinde yaş,acı biberleri doğrarken parmaklarında acısı,bakliyatı akşamdan hazırlamayı unutma,herşeyi mevsiminde al,balık pişir ev koksun,kızarma yap fayanslar yağlansın,mercimek ve tavuk haşlarken evdeki o ağır kokudan bık,tarhana yap yazdan,unu dönem dönem havalandır böceklenmesin,pirincin bulgurun taşını tek tek ayıkla,aman diyim taze fasulye kılçıklı çıkmasın,hele patlıcan kabağının içi kof çıkmasın,yeşilliğini sirkede beklet,et tenceren süzgecini steril et gıda zehirlenmesi olmasın,yumurtalarını kırmadan önce yıka,reçelini kendin yap,böreğini baklavanı 3 saatte aç bütün gün belin tutulsun,herşeyin son tüketim tarihine bak...o kadar detay var ki.her gün mecburen yapıyorum ama yaparken çok sıkılıyorum.evi ben temizlerim yeterki yemeği başka biri yapsın.en azından ev temizliği birkaç gün gidiyor moral oluyor.tırnakları kısacık,saçları bağlı,temiz ve yemekleri çok sevdiği için hafif tonton bir teyze bulacağım.ben para vereyim o yapsın.ikimizde mutlu olalım.:)))
saol canım eksik olma kolumu kıpırdatamıyorum zaten böylede içim rahat değil ama napim en önemli şey saglık o olmadan hiç bişey yapılmıyoyok kız isiraz istek biraz gaz tamamdır
olsun onu da bulamayanlar var be kuzum
khavaltıdan başka hiçbişey yapamadım
45 dk sonra da kursa götürücem oğluşu şimdi biraz ders yaptırayım bari o çıksın aradan
ben de artık öğleden sonra yaparım diğer işleri
geçmiş olsun aşkitom boşver işi iyileşmene bak dikkat et kendine
hoşgeldin cnm
abla mı desem bilemedim yaşın kaç
çocuklar kaç yaşındalar
bayaaaa bi dolap varmış sizin evde
koğuş gibi
oy oy oy ne kaaa dertliymişsin sen de
En sınır oldugum şeyyok kız isiraz istek biraz gaz tamamdır
olsun onu da bulamayanlar var be kuzum
khavaltıdan başka hiçbişey yapamadım
45 dk sonra da kursa götürücem oğluşu şimdi biraz ders yaptırayım bari o çıksın aradan
ben de artık öğleden sonra yaparım diğer işleri
geçmiş olsun aşkitom boşver işi iyileşmene bak dikkat et kendine
hoşgeldin cnm
abla mı desem bilemedim yaşın kaç
çocuklar kaç yaşındalar
bayaaaa bi dolap varmış sizin evde
koğuş gibi
oy oy oy ne kaaa dertliymişsin sen de
Sorun halledildiKizlar alın size bı aksilik daha
Çamaşır makinam bozuldu boşalttım yapmıyor
Bu olurmu şimdi hemde hafta sonu
Sorun halledildi
Filtresini actım icinden ne çıktı bilin bakalım
Küçük şemsiyemin kılıfı yıkansın diye makinaya attmisdimda oda ine kaçmış
Odum çıktı hani yani
aa oyle mi demek benle ayni yasta kardesin var o zaman iyi anlasiriz senleEstalmus dogru soluyosun sabah bise yapmak istemiyodu canim bebise kahvalti yaptirdim uyuttum bi suru isi hallettim gaza getirdim kendimi
topladim evi kitapligi duzenledim bulasiklari yikadim plastikleri..
digerlerini makineye koydum..
ispanaklari suya bastim ayiklayip simdi camasirlar atilacak makineye
buzdolabi elden gececek
banyoyu da duvarlardaki fayanslar dahil buyuk fircayla domestoslayip yikicam insallah bebisin corbasi hazir
bize de ispanak mantarli makarna yapicm en son bi suprge daha yapip yerleri viledayla silip toz alicam yetisirim insallahhh
azerin sen kardesimle ayni yastasin ya kucukmussun canim masallah sanakizlar telden giriyorum ben alinti yapmak zor oluyo kusura bakmayin ok bazi seyleri kacirabiliyorum ayrica
kolay gelsin herkeseee
kizlar siz nasil pisiriyosunuz bilmiyorum ama ben azeri usulu eriste corbasinin tarifini resimli sekilde album bolumune ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=28239
canımız çektiyse napıcaz aziii
e zaten caniniz cekerse yapasiniz diye koydum o fotolari bacim
bu arada nasilsin bebis nasil
Vay be boyle bi sey hic aklima gelmezdikilif nasil kacmis oraya
benim kiz da daha simdi uyudu yemek yiyip kalkicam birazdan ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?