- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.581
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinçok güzelmiş canım gercekten rabbim tüm seven çiftleri ayırmasın
kız seninki gibi tatlı olsun yeter bana
ewet hep bebişlerin dagınıklıgı ne hale getiriyolar yahu evi
Bakmakla kalırsın anca, sende dağınıklık görülmez ki
Kızım var ama benim gibi senede bi kaç gömlek, iki üç eşarp yakarsa zannetmiyorum
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsenin heruf evlenme teklifi etti mi askitom sana:26:benim heruf etmedi direk evlendik
ben de bi ara cekip koysan mi evin fotolarini
yok yok kendimi rezil etmiyim simdi
aslinda var ya size garip gelecek ama beni pis kiri akan eve sokup aksam gelip alsinlar istiyorumkimse olmasin evi miss gibi yapiyim ohh sanirim ben hastayim
ewet canım 5 senenin sonunda etti çocukluktan sevdik biribirimizi ama klasik bi evlenme teklifi sayılır dışarda bi agacın altında oturmuşuz o zaman memleketten yeni gelmişti istanbula konuşuyoruz sonra tepemde agacın dalında gazete gibi bişey vardı bende ıyyy o ne dedim öyle ne koyup atmışlareşimde bilmemki baksana bi dedi bende saçmallama hayatta elimi sürmem dedim sonra eşim arkadan dalı salladı üstüme düştü hadi bak artık neymiş dedi bende yok birlikte açalım korkarım ben dedim eşim ucundan açtı sonra ben açtım gazeteye sarılı bi gül ve içinde tek taş bide özel bi not vardı öyle çok düşünülmüş bişey degildi ama benim çok hoşuma gitmişti
ewet canım 5 senenin sonunda etti çocukluktan sevdik biribirimizi ama klasik bi evlenme teklifi sayılır dışarda bi agacın altında oturmuşuz o zaman memleketten yeni gelmişti istanbula konuşuyoruz sonra tepemde agacın dalında gazete gibi bişey vardı bende ıyyy o ne dedim öyle ne koyup atmışlareşimde bilmemki baksana bi dedi bende saçmallama hayatta elimi sürmem dedim sonra eşim arkadan dalı salladı üstüme düştü hadi bak artık neymiş dedi bende yok birlikte açalım korkarım ben dedim eşim ucundan açtı sonra ben açtım gazeteye sarılı bi gül ve içinde tek taş bide özel bi not vardı öyle çok düşünülmüş bişey degildi ama benim çok hoşuma gitmişti
Ben de öyle düşünüyorum biliyor musun..
bir güzel çamaşır sulu katkılı cif koca bir süpürgeyle o eve girişmek istedim
Evdeki işim bitmiş de
Daha ne düşünülmüş olsun, herüf teklif etmiş ya ona şükret
Azerinn öyle bir resim ekledin ki, doooldu taştı sayfa kız
Düzletiyorum: kusucaaammm öğğğkkk!!!!
ayy ne ka guzel
ben cok severim boyle seyleri ama iste benum heruf sevmez
ama ben dogum gunlerinde yaparim en son kek pisirmistim altindan bicakla yer acip kagita dogum gunun kutlu olsun yazip koymustum icine
aksam saatin 12 ye gelmesini bekliyodum cayla birlikte servis ettim dislerken agzina geldicok mutlu olmustu ama keske o da bana yapsa
benimkide öyle çok romantik degildir ama böyle özel günleri unutmaz hakkını yemiyim
ben hep dogum günlerinde pasta yaparım da senin kek fikride çok yaratıcıymış bi dahaki sefere yapıyım bende malesef erkekler bizim kadar ince düşünemiyolar odunluk var hamurlarında
iste beni boyle bi eve birakip aksam gelip gotursunler istiyorumıyyyk azerinim bu ne
Geliyoruuummm
Eki Görüntüle 595273
ilkinde kucuk pasta yapmistim bu sefer de pasta yaparsam suprizi kacar diye keki dusundumdogum gununden 1 ay once baslarim dusunmeye
bu arada benim cadi uyandi ben kacar kizlar
çok güzelmiş canım gercekten rabbim tüm seven çiftleri ayırmasın
Bizde temizletikden evlerimizi resimlerimizi koyariz bir birbirimizi gaza getiririz olmazmı sadece bir öneriAmiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsenin heruf evlenme teklifi etti mi askitom sana:26:benim heruf etmedi direk evlendik
ben de bi ara cekip koysan mi evin fotolarini
yok yok kendimi rezil etmiyim simdi
Anammmm bune
iste boyle
GeliyoruuummmYg
Eki Görüntüle 595273
önce bize buyurunnniste beni boyle bi eve birakip aksam gelip gotursunler istiyorum
Yemek halemedim yaa ne yacaksınızben varım canım
Yemek halemedim yaa ne yacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?