En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
askcım çok geçmiş olsun..
Misafirin hiç eksik olmuyor maşallah
Arada sırada sen de gidebiliyor musun bir yerlere :))
Şaka bir yana bu ağrıyla da hiç çekilmez canım yaa geçmiş olsun tekrar...

gecmis olsun canim insallah acisiz sizisiz atlatirsin:26:
benim moralim cok iyi yine gezmelere gidiyorum
askitom senin misafirlerden ben biktim sen bikmadin mi

kizlar gunaydin
yilbasinda esim bizi disari cikarmadiben de kustum arabada gelirken soylendim bayabu gun aradi hazirlanin Bakuye gezmege goturucem sizi diyeBakuyle aramizda 1.5 saatlik yol var

Son düzenleme:
Kızlarrr nasılsınızz.. Neler yapıyorsunuz hamarat hatnlar. Benim dün ütüm vardı az ama yapamadm belim ağrıyordu bugün yapıcam ayırca oturma odamın ve yatak odamın tüllerini yıkıcam. Silip süpürme işini yarın akşamdan yapmayı planlıyorum çünkü c.tesi günü halı ve koltuk silicem eşimin sınav görevi var gözetmenlik yapacak okua gelip bende o arada halıyı koltuğu silerim hatta hava güzel olsa da abartsam camlarımı da silsem ne iyi olur bakıcaz artık.

günayddıınnn kızlarrrr nasılsınız??
mutfagı toparlıcam, camasırlar katlanacak, nevresim değişcek, yemek yapılacak, mutfak balkonu toparlancak bugunluk ısler bunlarr

askcım çok geçmiş olsun..
Misafirin hiç eksik olmuyor maşallah
Arada sırada sen de gidebiliyor musun bir yerlere :))
Şaka bir yana bu ağrıyla da hiç çekilmez canım yaa geçmiş olsun tekrar...

saol canım benim ya sorma çok fena bi durumdayım şu an kıvranarak iş yapıyorum
benim hiç bi yere gittigim yok canım 15 günde bir anneme gidiyorum o kadar
kayınvalidemlerin memleketinden misafirim hiç eksik olmuyo uzaktan gelincede yemege çagırıyorum mecbur

Mutfağı topladım ama sag olsun kızım nerden bulduysa çay poşetini yere dökmüş
Çamaşırları asacağım şimdi pitmesini bekliyorum size bişey soracağım mutfak dolaplarını icini
temizlemek İstiyorum hangi deterjani kullanıyorsunuz benim dolapların ici beyazda
İsil isil olsun istiyorum gitip mutfataki cayı supureyim evi toplayıp ütüye gecegim

canım cok gecmıs olsunn rabbım sıfa versın ınsallah hersey yolunda gıder hıc bır sıkıntı olmaz. oğluşta dişleri rahatça çıkarır ınsallah canım

gunaydin canimbizim burda sanki ilk bahar havasi var
günayddıınnn kızlarrrr nasılsınız??
mutfagı toparlıcam, camasırlar katlanacak, nevresim değişcek, yemek yapılacak, mutfak balkonu toparlancak bugunluk ısler bunlarr

gunaydin rabyasimaa unutmustum ben onu ben de camasir attim makineye hava guzelken disariya sericem
gecen koye giderken camasiri makinede unutmusum 3 gun kaldi kokmus resmen

gecmis olsun canim insallah acisiz sizisiz atlatirsin:26:

benim moralim cok iyi yine gezmelere gidiyorum

askitom senin misafirlerden ben biktim sen bikmadin mi

canım napim misafir sonuçta çok degiller 3 erkek gelicek bakalım artık şu yemekleri halledebilsem aç kalmasınlar bari

benim kizi dun sekeri dokmek isterken son anda yakaladim
canim beyazsa cilit bangla sile bilirsin tertemiz oluyo

gunaydin canimbizim burda sanki ilk bahar havasi var

gunaydin rabyasimaa unutmustum ben onu ben de camasir attim makineye hava guzelken disariya sericem
gecen koye giderken camasiri makinede unutmusum 3 gun kaldi kokmus resmen

aaaaaaaaa flash flash flash azerin camasırı makınede unuttu yılın olayıııııı nasıl gectı yenı yılın kuzuşummm

ben Locun genek temizleyicisi ile siliyorum sulandırıp ama brefte güzel. Benim dolaplarımda beyaz çok çabuk kirleniyor ama kolay siliniyor.

hamarat hanımlar bana adım adım halı sılme yontemı yazarmısınız mutfak halıma dun kociişş yemekte 1 bardak kola döktü geçen gelen misafirimde çayy bez olarak neyle sılıyorsunuz ve hangı deterjanı oneririsiniz??

aaaaaaaaa flash flash flash azerin camasırı makınede unuttu yılın olayıııııı nasıl gectı yenı yılın kuzuşummm
napam kuzu ya heruf o ka konusuyo ki tepemde gec kaldik cabuk ol diye unutup cikmisim ben de

canim ben arap sabunuyla silip makineyle duru+luyorum ama cogu arkadaslar aspirin sabun bi de sanirim deterjani karistirip oyle siliyo
ben fircayla siliyorum makineyle suyunu cektigim icin ama makine yoksa her hangi bi pamuklu bezle sile bilirsin

benim kizi dun sekeri dokmek isterken son anda yakaladim
canim beyazsa cilit bangla sile bilirsin tertemiz oluyo

ben Locun genek temizleyicisi ile siliyorum sulandırıp ama brefte güzel. Benim dolaplarımda beyaz çok çabuk kirleniyor ama kolay siliniyor.
Sag oluun canlarım brefte hiç temizlemedim bide onula temizleyelim
bizim catlak bi komsumuz vardi eskiden
kapiyi birisi calinca icerden "evde kimse yooook" diye bagiriyodu sen de oyle yap

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…