- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.441
yok cnm demır degerım kan degerlerım çok dusuk ılacı kullnıyrm yukselır gıbıoluyor bırakınca dusuyor hemn napacagımıda sasrdım
evet canım eylül annesiyim.iyi dileklerin için teşekkürler..
Mrb kizlar artik ben de rapor vericem sizden guc aliyorum bir kac gundur tesekkurler mutfagimi sildim domestosla, camasir yikadim astim yemek yaptim bebisim var 10 aylik onu banyo yaptirdim, ona yemek yaptim, muhallebi yaptim ,kaş işimi hallettim saolsun kocacim supurge yapti uzuldu halime sanirim simdi de kuzeyguney izlicem oglus babasiyla oyun oynuyor.
Hosbulduk canim sagolun ben cok sık giremesem de hergun girmeye calisicam ins. iyi geceler herkese.hosgeldin canim
birilerine yardimimiz dokunduysa ne guzel
plastik buyuk banyo dolaplari oluyo koctasta gormustum bi bak istersen isine yarayabilir ya da bi marangoza soracaksin iki kapakla bile halledilir canim.ev kira degilse tabi.şu arka balkona elim varmıyor ya nasıl düzenlesem bilemedim hurçla çok çirkin görünüyor ne yapsam dolabı yok oranın
İyi geceler kızlar
kaç gündür oğlumla uğraşıyorm sanırım diş çıkarıyor ne yatıyor ne yemek yiyor çok üzdü beni.yeni yıla bu stresle girdim inş dişi patlarda rahat ederim.birde daha öncede aldırdım ama tekrar rahim ağzında polip çıktı bende.kanama yapıyor tekrar aldırcm ama nasıl cesaretle gidicm bilmiyorum randevum var 14 ocak.inş içinizde aldıran vardır cesaret verir belki..bide doktor uyuşturmadan alıyor zor oluyor kasıyorm kendimi..inş korktuğum gibi olmaz.daha önce temiz çıkmıştı sonucu ama neden yine üredi bilmiyorm bıktm vala polipten,,:18:nolur dua edinde acımadan kurtulayım kızlarr
günaydın kızlar bugün pek iyi değilim regli oldum sancım var ve akşamada misafir var:117::117:
dünden temizliğimi yapmıştım sadece evi toplıycam ve wc banyonun üstünden geçicem ardından yemeklerimi ve tatlımı yapıcam bu sancıyla nasıl ayaklanıcam onu hiç bilmiyorum
ayaklarınııı sıcak tut canım kendınıı yorma cok fazla ılk gun ben ıptal oluyorum.,
gunaydın kızlarrr....
aynen bende öyle çok agrılı geçiyo 2 çorap bi patik giymişim banamısın demiyo bismillah diyip başladım yavaş yavaş yapıcam artık
plastik buyuk banyo dolaplari oluyo koctasta gormustum bi bak istersen isine yarayabilir ya da bi marangoza soracaksin iki kapakla bile halledilir canim.ev kira degilse tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?