En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

nefis görünüyor-eline salık' zuli',ben bu tarifi kelebek şekli yaparım bi ara

kizlar yilbasi yapacaginiz her hanki bir mayonezli salatanizi bu sekilde susleye bilirsiniz

ayy yıllannnn.... valla ne yalan sölim ' YALANDAN KORKMAM YILANDAN KORKTUĞUM KADAR ' PATATESTEN CİVCİV YAAPRIM BENDE BAZEN ÇOK ŞİRİN OLURLAR,SONRA KAFASINDAN BAŞLAYARAK YERİM Bİ GÜSEL

foto alinti canim yanlis anlasilmasin ben yapmadim ama pastalarimin kekini yukarda yazdigim tarifle yapiyorum pamuk gibi oluyo

benim keklerim son 5 6 defadır fırından çıkınca sönüyor:18::18: tariften mi fırndan mı,malzemeden mi kaynaklanıyor bilmiyorum bi ara senin tarifi de denim

günaydın canım sanada iyi ve mutlu hafta sonları bu arada söylemeden edemiyceğim ha bire geziyon walla maşşalah sana
heee yaa gezmeden de olmuyo ki
ayy valla sormadan edemiycem ya'züli' ne demek ? yahu bakmadığım sözlük,araştırmadığım site kalmadı:126:. kafayı yedim en son sorayım dedim...
züleyhanın kısaltışı

çocuk çok küçük değil 7 yaşında işte
daha bişey almadım giderken alıcaam:18:
inşallah bulurum

benim keklerim son 5 6 defadır fırından çıkınca sönüyor:18::18: tariften mi fırndan mı,malzemeden mi kaynaklanıyor bilmiyorum bi ara senin tarifi de denim

dene canim
benim kiz firinin kapagini oyle bi hale getirdi ki artik ski kapanmiyo ona ragmen cok guzel oluyo kek
hem pasta keki cok kabarmamali yoksa suslemesi zor oluyo

sana da mutlu hafta sonları tatlım

sevilmeyecek gibi değil valla...her biri insanı başka alemlere götürür ve her şiirinden herkese bi pay mutlaka vardır... karadenizi oldum olası hep merak etmişimdir.inş bi gün görebilmek nasip olur

inşallah canım... gezmek amaçlı gelince güzel bir yer burası özellikle boztepe...sırf boztepe için şehir dışından bir sürü kişi geliyor

Selam kızlarr vuslatcım ordu soğukmu çok..bnm mimleket oraaa.....

selam canım :80:bir hafta önce aşırı soğuk vardı 1-2 gündür ılıdı sanki biraz
ordu merkez denmisin canım sen?

çok güzeller azerinim güle güle giyçizmelerini ayrıca çok beğendim

selamlar
bugün güne geç başladım. bebişim sabaha karşı uyudu saat 10 da uyandı emzirdim altını aldım yine uyudu.
çocuklarda 11 de uyandılar 12 yi geçiyordu kahvaltı yaptığımızda
şuan sadece sobayı yaktım ortalığı topladım, çocukların formalarını makineye attım.
şimdi evi süpürücem, silicem, toz alıcam, wc lavobo ciflicem,çocukların nevresim takımlarını değiştiricem
en son akşam kuzularımı banyo yaptırıcam.

güle güle giy,hepside çok güzeller... kazağın ve oluşturduğun renk uyumu çok hoş...

benim iller bitti sayılır.
evi süpürdüm sildim,wc lavoboyu cifledim,yıkanan çamaşırları astım beyazları attım tekrar,
odunluğu temizledim, yemek için lahana doğrayıp tuzlu suya koydum birazdan çorbasını yapıcam.
kızım da annesine yardım etti bulaşıkları yıkadıyemekten sonrada kuzularımı banyo yaptırıcam.
herkes yattıktan sonra da ütü yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…