Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
valla kaçıyorum bu kez..
ev işi beklemez asker...her an habersiz misafirler çat kapı gelebilir..:18:
hadi marş marş bakiiim

ben de sıraya koyayım:

*sabah bulaşığı yıkanacak
*yatak odasının ortasındaki açık valiz toplanacak
*tuvalet banyo yıkanacak
*perdeleri atsam fena olmaz...toz toz kokuyorlar
*kapıları silsem fena olmaz bir kaç hafta oldu...
*kanepeleri silsem fena olmaz 15 gün oldu...
*iki parça ütü var..biriksin bari.

yazarken yoruldum. en iyisi oğlumla koyun koyuna yatalım biz:))

Soğuk oluyo canım ya
Bende elimde yıkıyorum, pril almıştım bulaşık deterjanı hani şu 5 kiloluk bidonlarda olanlar varya işte ondan ama hiç memnun kalmadım :106: Biara fairy kullanmıştım fena değildi...
Benim çamaşır deterjanlarım renkliler için rinso, beyazlar için tursil. Özelliklede tursilden çok memnunum

Bulaşıklarda her yerde elimin altında cif vardır... Muslukları, lavaboyu, mutfak tezgahımı, çelik tencerelerimin özelliklede dış yüzeyini, çaydanlıklarımı bi güzel ciflerim pırıl pırıl olurlar Cif benim vazgeçilmezim

Çamaşır suyu olarak ACE'nin Bahar kokulusunu kullanıyorum

Fırınımı ocağımı, yağ sıçrayan her yeri Mr. Muscle ile temizliyorum. Bundanda çok memnunum kızlar

Geçenlerde cif banyo ve mutfak cif aldım onlarda çok iyi, kokularıda çok güzel

Bende çamaşır suyunu en çok tuvalet temizlerken kullanıyorum canım.. Tuz ruhu evimde bile yok, hiç kullanmadım.. Çevremde kullanan çok ama ben nedense onu kullanmaya tedirgin oluyorum zehirlenirsem diye Bu bingo softu mutlaka almam lazım inşallah alışveriş yaptığımız markette vardır :) Yumuşatıcı olarak vernel kullanıyodum ama arkadaşlar Yumoşu önerdiler bu ay inşallah yumoşa başlıycam bende =)

ben de geldiiiiiiiiiiiim

üstelik her akşam mutfağa girip temizlik kontrolü yapan bir herifim var..

Türkmengeliniiiii ya öyle çok ortak noktamız var kiii, hangi mesajını alıntı yapıcamı şaşırdım valla
Öncelikle hoşgeldin canım :)
Benim eşim temizliğime falan karışmaz ama öyle boğazına düşkündür kiiiii beni bazen çok sinirlendirir. Kahvaltıda hergün mutlaka değişik bir çeşit olacak. Ben evlenmeden önce sadece kahvaltılıkları yer birde çay içer kalkardım ama beyimiz bol çeşit istiyor
Ete çoooook düşkün, hergün önüne koy neden hergün et yiyoruz demez Sahurda yemek yermiş duyunca şok oldum Biz daha 9 aylık evliyizde, ilk ramazan ayımızı geçiricez bakalım napıcam ben :106: Pilava çok düşkündür, pilavın yanında tavuk etine bayılır
Bizde evlenmeden önce saat 10 da falan kalkardık, eşimin ailesi 6-7 gibi kalkıyo doğal olarak eşimde erken kalkıyodu ama ben onu geç kalkmaya alıştırdım
Bizde köyde lojmanda kalıyoruz, bu kış bizimde sularımız dondu, resmen rezillik çektik kabus gibi bişeydi! Benimde bulaşık makinem yok çünkü mutfağım küçük 2 tane odamız var evimiz rutubetli Nakil bekliyoruz bizde nakil istedik farklı bi köye bakalım inşallah nakil gerçekleşirde kurtulurum hayırlısı ile bu gudubet yerden

Son düzenleme:
Bu arada bugün koltuk örtülerimi yıkadım, yakın zamanda halımı silmeyi düşünüyorum....
Yemek olarak sadece mercimek çorbası yaptım bugün öyle geçiştirdik...
Fırınımı ocağımı temizledim, sirkeli karbonatlı su ile buzdolabımı sildim...
Servisi çağırmıştık geldi baktı, bi sorun görünmüyo dedi ayarını biraz yükseltti yine bozulma olursa o zaman bakalım dedi :106:
Sebzeleri poşetle koymayın dedi, çabuk bozulabilecek yiyeceklerinizi pervaneye yakın yere koyun dedi..
Mutfakta küçük bi masam var onun üzerinde bakliyatkarımın falan bulunduğu şişeler var onları güzelce temizledim yerleştirdim...
Yarında inşallah tuvalet banyo temizliği yapıcam, yatak odamı temizlicem rutubetten dolayı hiç ilgilenememiştim orayla işte bendende böyle hanımlaar

az yesinde uşak tutsunlar,sende oruç tutucaksın ,sanada yazık birde küçük bebeğin var ,zaten 2 gıdım uykun var,kalk birde yemek yap,oldu.
ya her erkek yaşadığı kadının hayatını seçermiş,sen yavaş yavaş kendine adapte et onu,birde mümkünse o köyden çıkın.şu erkeklerede çok yüz vermeyin,vallahi hora geçmez,kıymet verecek birini arıyorsanız aynaya bakın. ay bende dolmuşum

hosgeldin canim
daha bi sey utulememisin o yuzden utuyu seviyon herhal
cok guldum ya esinle dialogunuzademek reddedildi ne zaman kabul edildi ki dimi

bacim hakket 15 gunde bir kanepeler silinir mibenimki evlendigimden bu yana 5-6 kez anca silinmistir
kendimi pek bi pasakli gordum yahu

baya bi is yapmisin canim
ben de ayakkabi falan aldim sonra geldim evleri dip kose temizledim banyoyu falan
benim kiz yine uyumadi ayagimda salliyorum
yarin ben yokum kizlar gidiyorum topik sizlere emanet

topigin ismini degisip ev isi ve herufuyle basi dertte olanlar buyuyrun topigime mi koysam ne

(bu arada bingo soft demişimde ben bulaşık deterjanının adı bingo dynamic sensitive beyaz ya da pembe olanı. ikiside iyi ama ben pembesini kullanıyorum şimdi.)

bende bu sabah kalktım içimden geldi dedim bir kahvaltı hazırlayayım şöyle mükellef. başkada birşey yapmam herrhalde bugün için

bu kahvalti herufunu bir ay idare eder artik

7verengül,

sen nerede yaşıyorsun? senin eşin de öğretmen sanırım.. bizim evi anlatmışsın resmen. biri rutubetli 2 oda, küçük mutfak... hatta "benim banyom da yatak odasında gömme dolabın içinde" de de düşüp bayılayım:))

ay cok guldum siz cok yasayin emi
sakin siz komsu olmayasiniz

topigin ismini degisip ev isi ve herufuyle basi dertte olanlar buyuyrun topigime mi koysam ne

koy koy
ben geceden az mayalı hamur yoğurdum ,kahvaltıya peynirli pişi yaparım dedim,değişik bişiiiii oldu,fırın hamuru gibi olmamış,sertti,bi dahakine söz verdim kendi kendime fırından alıp deniycem
onun dışında kahvaltı bulaşığı kızımınn bakımı birde maakianaya çamaşır attım,dün temizlik yapmıştık büyük kızımla bugün çok bişey yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…