Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
baya bi is yapmisin canim
ben de ayakkabi falan aldim sonra geldim evleri dip kose temizledim banyoyu falan
benim kiz yine uyumadi ayagimda salliyorum:KK50:
yarin ben yokum kizlar gidiyorum topik sizlere emanet:KK54::KK54::KK54::KK54:

Güle güle git canım, tadını çıkar köyün, bazen değişiklik iyi oluyo insan şehirdende sıkılıyo =)

(bu arada bingo soft demişimde ben bulaşık deterjanının adı bingo dynamic sensitive beyaz ya da pembe olanı. ikiside iyi ama ben pembesini kullanıyorum şimdi.)

bende bu sabah kalktım içimden geldi dedim bir kahvaltı hazırlayayım şöyle mükellef. başkada birşey yapmam herrhalde bugün için:KK53:

Bunu söylediğin iyi oldu yoksa bingo soft diye arar dururduk :KK1:

7verengül,

sen nerede yaşıyorsun? senin eşin de öğretmen sanırım.. bizim evi anlatmışsın resmen. biri rutubetli 2 oda, küçük mutfak... hatta "benim banyom da yatak odasında gömme dolabın içinde" de de düşüp bayılayım:))

Yok canım Allaha şükür banyomuz öyle gömme falan değil :KK1: O yönden rahatız, benim eşim öğretmen değil, köyün hocası =)

Güle güle git canım, tadını çıkar köyün, bazen değişiklik iyi oluyo insan şehirdende sıkılıyo =)

Bunu söylediğin iyi oldu yoksa bingo soft diye arar dururduk :KK1:

Yok canım Allaha şükür banyomuz öyle gömme falan değil :KK1: O yönden rahatız, benim eşim öğretmen değil, köyün hocası =)

ayy sorma yaa soft zaten yumuşatıcısının adıydı herhalde saftirikmiyim neyim. canım sen yerlerde ne kullanıyordun yaa yazmışmıydın yoksa?? banyo ve ev zemini için yani??

hosgeldin icetea:KK3::KK3:
bizim de maksatimiz bu zaten canim boyle bir birimize bakip heveslenelim
bulasigi ben de sevmem:KK47:
ben simdi camasirlari yikadim kuruyanlari utuleyip bavulu hazirlicam
yarin evi dip kose temizlicem
cunku obur gun kvdelere gidiyorum 10 15 gunluk
kendini tanitsana evlimisin bebis var mi???

Kusura bakma canım cevap biraz geç oldu
Evliyim yeni sayılırım 9 aylık evliyim bebiş yok şimdilik
Allah kolaylık versin sana
güle güle git güle güle gel

bir yerden gelince evin temiz olması çok güzel oluyor

selam kızlar bizde dün kocişimle yatak odamızın şeklini değiştirdik yatagımızı camın önüne aldık
cok güzel oldu odamız zaten genişti ama daha fazla yer acıldı:KK34:
bu sayede karyolanın altını da iyice temizlemiş oldum hep aklıma takılıyordu
şifonyerin arkası falan komple bir temizlik yapmıs olduk
içim rahatladı:KK1:
önümüzde ki hafta misafirlerim gelicek salonumu da iyice temizliycem insallah
salon camım cok büyük devamlı silemiyorum ayrıca yüksekteyiz
çekçekle falan silivericem artık:KK53:

ayy sorma yaa soft zaten yumuşatıcısının adıydı herhalde saftirikmiyim neyim. canım sen yerlerde ne kullanıyordun yaa yazmışmıydın yoksa?? banyo ve ev zemini için yani??

Yok canım yazmamışım :) Ben fayanslı zeminlerimi Marc ile siliyorum. Viledama biraz döküyorum köpürtüyorum, durulamadan siliyorum. Ahşap zeminlerimide Pronto ile siliyorum çok güzel parlıyo kesinlikle tavsiye ederim :KK66:

$MARC_APC_900_GR_LAVANTA-500x500.jpg

$tr_products_pronto_soapy_wood.jpg

Günaydın kızlaaaaaaarrrr
Nasılsınız bakalım

Bugün ben dün akşamdan evimi topaladım bulaşıkları filan halletim yatmadan önce banyomu filan temizledim
sabah bi kalktııım ohhh mis gibi
akşamdan toplayınca çok rahat oluyormuş yaa

Kıştan kalma yorganlarımı balkonum olmadığı için camlarıma astım rutubet kokusu gitsin diye

Birazdanda evimi süpürüp silip keyfime bakacağım

Hadi kolay gele

Tünaydın :KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün yapılacak işler yatak odası temizlenecek..

Yatak altı süpür silinecek,yerleri süpürülüp silinecek,pencereler silenecek,tüller yıkanacak ,dolap içleri,çekmeceleri toplanıp silinip yerleştirilecek en son halıları serilip kapısı kapatılacak....

Akşama kadar bitse bari :KK31::KK31:

Burada oturmayım gideyim başlayım

Bana kolay gelsin :KK1::KK1:

Yok canım yazmamışım :) Ben fayanslı zeminlerimi Marc ile siliyorum. Viledama biraz döküyorum köpürtüyorum, durulamadan siliyorum. Ahşap zeminlerimide Pronto ile siliyorum çok güzel parlıyo kesinlikle tavsiye ederim :KK66:

Eki Görüntüle 443084

Eki Görüntüle 443086

marcı bir deneyeyim ben canım ama pronto denedim zaten laminatı çok güzel yapmıyor bence ama parkede gerçekten iyi. birde bu marcı da mesela laminatta kullanıyorlar. prontonunda mobilyalar için ahşap koruyucusuna hastayım, çok güzel kokuyor hemde parlatıyor yaaaa

Misafirlerim pazar gitti ve ben o günden beri her sabah kalktığımda evi bugün süpürücem silicem diyorum ama gelin görün ki hiçbir iş yapmıyorum. Eşim de her akşam evde bişey yok temiz hala diyip rahatlatmaya çalışıyo beni. Evi .ok götürüyo aslında:) Bir de sıcaklar bastı şimdi. Ben nasıl temizlicem bu evi..

Merhaba arkadaşlar bende ev işi yapmayı hiç sevmeyenlerdenim hatta nefret edenlerden biriyim o derece ama bugün itibariyle mutfaktan başlıyorum temizliğe.
Perşembe akşamı misafir gelecek perşembeye kadar toparlanmam lazım.

koy koy:KK9::KK9::KK9:
ben geceden az mayalı hamur yoğurdum ,kahvaltıya peynirli pişi yaparım dedim,değişik bişiiiii oldu,fırın hamuru gibi olmamış,sertti,bi dahakine söz verdim kendi kendime fırından alıp deniycem :KK9::KK9::KK9:
onun dışında kahvaltı bulaşığı kızımınn bakımı birde maakianaya çamaşır attım,dün temizlik yapmıştık büyük kızımla bugün çok bişey yapmadım.
ay ne guzel ya keske benim kizim da buyuk olsa da bana yardim etse:KK31:
kizin kac yasinda

selam kızlar bizde dün kocişimle yatak odamızın şeklini değiştirdik yatagımızı camın önüne aldık
cok güzel oldu odamız zaten genişti ama daha fazla yer acıldı:KK34:
bu sayede karyolanın altını da iyice temizlemiş oldum hep aklıma takılıyordu
şifonyerin arkası falan komple bir temizlik yapmıs olduk
içim rahatladı:KK1:
önümüzde ki hafta misafirlerim gelicek salonumu da iyice temizliycem insallah
salon camım cok büyük devamlı silemiyorum ayrıca yüksekteyiz
çekçekle falan silivericem artık:KK53:

güle güle git, iyi eğlen, gez toz ama tez gel:KK53:
malesef tez gelemedim:KK1:
Kusura bakma canım cevap biraz geç oldu
Evliyim yeni sayılırım 9 aylık evliyim bebiş yok şimdilik
Allah kolaylık versin sana
güle güle git güle güle gel

bir yerden gelince evin temiz olması çok güzel oluyor
aaa bu topikte cogu kisi 9 aylik evli ne tesaduf:KK16:
günaydin kizlar :KK3:

dün annemler gezmeye gitti evde yalnizken süpürge cektim toz aldim etrafi toparladim :KK1:
ooo hamarat hatun seni:KK1:
valla çok duygulandı zaten hem yedi hem ağladı:KK9:

valla kızlar siz bana hırs yaptıracaksınız bende temizlik yapmaya yemek yapmaya falan başlıycam heveslenip bu gidişle.
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

oyle valla canim

Misafirlerim pazar gitti ve ben o günden beri her sabah kalktığımda evi bugün süpürücem silicem diyorum ama gelin görün ki hiçbir iş yapmıyorum. Eşim de her akşam evde bişey yok temiz hala diyip rahatlatmaya çalışıyo beni. Evi .ok götürüyo aslında:) Bir de sıcaklar bastı şimdi. Ben nasıl temizlicem bu evi..
ay benim esim de oyle hic sevmez benim ev isi yapmami:KK31:
offf oofff kısaca ev işi yapmaktan nefret ediyorum hava da çok sıcak hele bu sıcakta :KK19::KK19:
dogru yerdesin o zaman canim:KK1:
Merhaba arkadaşlar bende ev işi yapmayı hiç sevmeyenlerdenim hatta nefret edenlerden biriyim o derece ama bugün itibariyle mutfaktan başlıyorum temizliğe.
Perşembe akşamı misafir gelecek perşembeye kadar toparlanmam lazım.

yaptin mi peki canim temizligini

selam tembel bayanlar:KK1:
bi ara uğramıştım topike ama oğluşumda fırsat bulamıyorum herzaman...
bende dün cam sildim 5dk sonra yağmur yağdı:KK1::KK37:

Yaptım canım hatta bu akşam misafirlerimi ağırladım bile.
Pırıl pırıl bir ortamda yaşamak ne güzelmiş. :KK1:
oyle valla ama keske biz yapmasak o isleri:KK1:
selam tembel bayanlar:KK1:
bi ara uğramıştım topike ama oğluşumda fırsat bulamıyorum herzaman...
bende dün cam sildim 5dk sonra yağmur yağdı:KK1::KK37:

aaaaa ben olsam delirirdim resmen:KK30:

X