En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
vuslatim hosgeldin
yine neden goturuyosun kuzuyu doktora kotulesti mi:26:

hoşbuldum azerinim kontrol için götürücem canım

Gecfmis olsun cnm. Aman dikkat edin bu ara salgin varmis.
Günaydınnn Kuzularımmmmm

Gunaydinmiii

benim eşim önceleri cok tepkiliydide aramıosun az gıdıosun dıe şimdi pek bişey demiyo.eşimle haftada 1 falan gidiyoruz.ya kızlar kv nefret edıyorum resmen napıcam yüzünü bile görmek istemiyorum okadar yalancı ve yapmacık kı oglunun yanında suratıma guluyo olmadıgında bambaşka.sizce ne yapmalıyım bana bırı akıl versın..

hakkımızda hayırlısı artık napalımmm:):)

hatunlar ben geldim huhu şöyle bi kendime geldimbismillah dedim başladım;
buzlugum temzilendi, nevresimlerim ütülendi, çamaşırlarım katlandı yerleştirildi,mutfagım toplandı süpürüldü silindi, wc ovuldu bi tek yemek kaldı

çalışkan hatunsun vesselam. ne yemek yapacaksın ask1 bacı belk bana da ışık tutarsın

çalışkan hatunsun vesselam. ne yemek yapacaksın ask1 bacı belk bana da ışık tutarsın

teşşekkr ederim cnm elimden geleni yapıyorum dünden patlıcan sarmam ve patates çorbam var ama az, yanına baharatlı tavuk butları kızartıcam bide pilav salata bu kadar

ohh işler bıtmıss ne guzellll

benım aksama yemegım yok prartık ne yaparım bılmıyorum eve gıdınce kcoada erken gelıyor buaralrrr erken dedgım yanı benımlee aynı saatte

teşşekkr ederim cnm elimden geleni yapıyorum dünden patlıcan sarmam ve patates çorbam var ama az, yanına baharatlı tavuk butları kızartıcam bide pilav salata bu kadar

afiyet olsun şimdiden. bende nette fırın makarna tarifi buldum onu denim bi... güzel olursa foto koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…