• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
çalışırken daha iyiydi ya...işten ayrılınca temizlik manyağı oldum çıktım..her an ev bal dök yala kıvamında..derli toplu falan..ev hanımlığı zor zanaatmiş yani..ne ara hava karardı akşam oldu anlamadım :53::53::53:

unutma nen bende yatmadn once kaldırıp ole yatıyorum heppp

cnm evet ama ıste ben unutuyorum yanı sana demek ıstedgım unutsan bıleeee gıder koyarsın dolaba bır sekıldeee:):) benm ev cok uzakkk:) aksamlrı kafamı kalıyor cocuktan :(

aedk ay ınss dogru yazmısımdır adını veet cnm kokoşlar hazıran annelerı vs vs heryerdeyım:) senı bıryerden cıkrcm bende ama:D demekkı kokoşlardanmıssn sende:52::52:

Selam milet işler bittimi bakemmm ben öldümde kaldıranım yokk:9: nedenmi yazıyorum hemen...
Sabah beyazlarımı astım sonra kahvaltı hazırladım...
Sonra bulaşıklar makineye kondu mutfak toplandı makine bitti yerleşti o ara oğlum doyurdum altını aldım uyuttum..sonra mutfak dolaplarımı hepsini sildim dantelleri yıkandı değişti yıkanan örtüler asıldı alışverişe çıkldı eksikler alındı...eve geldim beyazları topladım tekrar esada sebze püresi yedirdim.şimdi yatıyor bende tavuk sote yapacğm o uyurken.tabi uyanıp sırtıma gelmezse....makinedede renkliler var onlarda asılck...kısacası bugün bittim...karnımda acıktı hemen mutfağa gireyim yemek yapayım...

Tebrik edin beni enerjim gelsin tamammı...öptm sizi gelcm yine...şimdilik bayyy

cam için aparatı var..süper de güzel oluyor..camları dıştan önce şampuanlı su ile yıkıyorum sonra bu buharlar durulama gibi yapıyorum..kurulama derdi de yok..benim için çok büyük kolaylık oldu..ben özellikle mutfak dolaplarını falan silmeyi pek sevmezdim..ama bununda dikildiğin yerden 10 dak..ben çok memnunum.suyu da öyle hemen bitmiyor..yani evin normal bir temizliğinde tek sefer doldursam yetiyor..camlar için de 3 cam için rahat yetiyor ki benim camlar çok büyük..

hangsini aldın sen canımmm yaa valla alasım geldi hemen ben çocuk olacağı zaman düşünüyorumm..

hangsini aldın sen canımmm yaa valla alasım geldi hemen ben çocuk olacağı zaman düşünüyorumm..

canım ben alf aldım..fiyat olarak da uygun..bu tarz ürünler içinde fiyatına göre en iyi iş görenlerden yani..arkadaşımda buharika arçelik almış.onunki de güzel ama yer silmede çok iyi değilmiş..

Zülii :))))))))))) Ablacıııımmmmmmmm nasılsın?? :3::3::54::54::54:
kııııııızzzzzzzzz pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:38:
naber papatyam
azerin sen 90 doğumlumusun kız o zman ben sendende büyük oluorum:) bende 89 doğumluyum ben seni daha büyük sanıodum yane en az 28-29 falan diodum:)
yok kız o daha dünkü bebe:27:
Ayy Teşekkür ederimm Kuzucumm:16::16: Evet Bende BAŞAK burcuyum. 10 EYLÜL Doğumluyumm bebekimm:52::52::52::52::52::52:
ben de 8 eylül:27::27::37:
günaydın hatunlar... oğlum grip oldu,burun tıkanık faln bakalım kaç gün sürecek, ara ara gelmeye çalışcam. ilaç hemen vermek istemiyorum mecbur kalmadıkça ilaç içirmem oğluma meyve ve sebzelerden çaylar çorbalar veririrm öyle iyileşir ama bu defa ciddi görünüyor:43::43::43:
geçmiş olsun cnm şimdi nasıl
kızar ben hamişim hiç göbüşüm çıkmıyo diye üzülüodum bugün bi baktım hafif dışarı dogru acaba dedim gaz flanmı içime çekmeye çalıştım yok gelmiyo demekki bebiş:)3.5 aylık oldu:) ama dışardann görünmüo karnım çıplakken görünüo:)
benim de hep 4-5 aylıkken çıkardı cnm
daha küçük zaten ecele yok
kizlar iste yilbasi agacimiz:16::16::16:
isiklari da var ama oyle cekince foto guzel cikmiyo
Eki Görüntüle 586029
bu da kapi susumuz:16:
Eki Görüntüle 586030
bu da kizimin dogum gunu icin yaptigim pasta ustunden aylar gecti ama telde gorunce ekliyim dedim:1:
Eki Görüntüle 586032
maşallah züli:nazar::nazar::nazar::nazar:
Abla ev okul ders ugrasıyorum ya ne olsun işte :1: Bende seni özlediiiiiimmm:54:
ya beni :27::27::27::27:
bu da esime nisanliyken yaptigim dogum gunu pastasi uzerinde kirmizi mum var ama pek gozukmuyo:1:
esimin ismini yazmistim:17:
Eki Görüntüle 586048

:23::23::23::23::23:

bir gununu sirf bunlara ayirman yeterli olur canim skma canini zaman buldugunda yaparsin:38:

kaynanan gittikten sonra boyle yaptin mi peki:33::33::33::33::33::33::33::33::33::63::63::63::63::63::51::51::51::60::60::60::60::60::60::60:
:9::9::9::9::9:
:9::9::9::9::9::9::9:
sonuncusu güzel olmuş mu
:1::1::1::1::1:
kız bu nasıl avatar öyle sankim tır şöförüylr konuşuyos:27:
yahu estos ve sakura nerde:26::26::26:
heh sonunda beni hatırlayan bi üye çıktı şu topikte:38:
2 gün uğramadım 40 sayfa yazmışsınız ya laaaaaaaaaa:37:
Abla senin diğer topiğe ne oldu ya la :30: niye ona girmiyorsun artıq :10:
gurudi galdiiiii

avatar ilginçte bu avatarla tatlım diyince regl falan konuşunca tuhaf kaçıyor yaww
:9::9::9:
ben seni artık tanımıyorum:27::27::27:
hoşbuldum azerinim:38: tatlım net kapalıydı tel.den giripte kullanmıştım oylar birbirine girdi nereye ne kullandım karıştı hep:30:
ama sana 3 katagoride vermiştim sanırım:26:

hoşbuldum ask cımm:38:ehh işte biraz öksürüğü hafifledi canım şu an ciyaklıyor :84:
gidimde rahatlatayım kuzumu:emir_bebek:
vuslatım burun tıkanıklığı için damlasını damlattıktan sonra
OTRİBEBE burun aspiratörüyle temizlersen çoooookkk rahat eder
ama başka marka değil otribebe
resmini koyayım dedim ama hep geçersiz dosya tipi dedi:47:
sen netten bi bak istersen
burundan öte bebeğin genzini bile temizliyor
ben çok memnun kaldım
bi ucunu bebeğin burnuna koyuyosun arada bi hortum var diğer ucunu da kendi ağzına alıp
var gücünle içine çekiyosun
ama korkma sana hiç pislik gelmiyo:1:ve bebişin de canı acımıyo
tabi önce damla damlatıp da yumuşatmayı unutma
pislikler bi filtre var ona toplanıyo
bu kutunusunun resmi kullanım resmini yükleyemedim:47:
$Otribebe-Nazal-Burun-Aspiratoru-4841.jpg

ben o kuzuyu yirim yirim
kızlar dua edin 31 aralık batım inşallah bende hamileyimdir
:16::16::16:
inşallah cnm inşallah
bunları o sitede yaptım büyük resim olarak çıkartırıp odalarına asıcam:31:
yaa vuslatım hangi siteydi o :26:
kızlar bana her konuda destek oldunuz Allah hepinizden razı olsun :16::16::16::16:
amin canım Allah senden de razı olsun

ayy azerin şimdi ağlıycam yaa
:14::14::14:
canııımmm kıyamaaammmmm :38:
yahu bi topiğe giriş yapıyorum altta 17 18 kişi oluyor,yorum veya cvp yazıyorum hurrraaa gersek dağılmış oluyor:95::95::95::95: benden sonra herkes devam ediyor benim cvp küçük emrah gibi ortada kalıyor hep:78::78::78::78:

:60::60::60::60::60::60::60::60:
Allah seni iyi etsin emi sabahın köründe bastım kahkahayı duyan da ne düşünür artık bilemem:27:

bana mop başlıkları da kullanışlı gelmiyor. başlıklar çok büyük. evde eşyalar olunca rahat hareket edemiyor. suyu da bitiyor zırt pırt. ayyyy. genel temizlikler için kullanılabilinir. ben iki haftada bir kullanıyorum. bu arada yukardaki anketteki hiçbir işi de sevmiyorum :20:
bari birini seveydin eyiydi:27:

herkeşlere mrb:10::10::10: bugün pek iş yapamadım oğlum rahatsız diye.
YATAKLAR TOPLANDI
BULAŞIKLAR YERLEŞTRİLDİ
TEZGAH TOPLANDI
YEMEK YAPILDI BUNUN DIŞINDA OĞLUŞUMLA İLGİLENDİM,BURUN TIKANIK,SES KISIK,GÖZLER SULU SULU,HAPŞIRIK VE ÖKSÜRÜK MEVCUT. SÜTÜNÜ,ELMA ÇAYINI,ÇORBASINI 40 TAKLA ATIP CAMBAZLIKLAR YAPARAK ZOR BELA İÇİRDİM VEEE GELİP BAKİM BİZİM HATUNLAR NAPIYOR DEDİM:29::29::29:
hala iyilesmedi dimi kuzu:26:ev islerini sonra yaparsin cocukla ilgilen canim:31:
yahu bi topiğe giriş yapıyorum altta 17 18 kişi oluyor,yorum veya cvp yazıyorum hurrraaa gersek dağılmış oluyor:95::95::95::95: benden sonra herkes devam ediyor benim cvp küçük emrah gibi ortada kalıyor hep:78::78::78::78:
ay bu nasil yorum boyle kuzu:60::60::60::60::60::60::60::60::60:
Selam milet işler bittimi bakemmm ben öldümde kaldıranım yokk:9: nedenmi yazıyorum hemen...
Sabah beyazlarımı astım sonra kahvaltı hazırladım...
Sonra bulaşıklar makineye kondu mutfak toplandı makine bitti yerleşti o ara oğlum doyurdum altını aldım uyuttum..sonra mutfak dolaplarımı hepsini sildim dantelleri yıkandı değişti yıkanan örtüler asıldı alışverişe çıkldı eksikler alındı...eve geldim beyazları topladım tekrar esada sebze püresi yedirdim.şimdi yatıyor bende tavuk sote yapacğm o uyurken.tabi uyanıp sırtıma gelmezse....makinedede renkliler var onlarda asılck...kısacası bugün bittim...karnımda acıktı hemen mutfağa gireyim yemek yapayım...

Tebrik edin beni enerjim gelsin tamammı...öptm sizi gelcm yine...şimdilik bayyy
tebrik ederiz canim:9::9::9::9::9::9:
çok lezzetli görünüyor ellerine sağlıkk:nazar::nazar::nazar:

sagol bebegim
asama asama fotosunu cektim albumler bolumune eklicem kizim uyuduktan sonra:16:
ne o keyfin yok gibi:26:

hala iyilesmedi dimi kuzu:26:ev islerini sonra yaparsin cocukla ilgilen canim:31:

ay bu nasil yorum boyle kuzu:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

tebrik ederiz canim:9::9::9::9::9::9:

sagol bebegim
asama asama fotosunu cektim albumler bolumune eklicem kizim uyuduktan sonra:16:
ne o keyfin yok gibi:26:

sabırsızlıkla bekliycem azerinim :46::46::46:
evet canım bugün biraz keyifsizim
:47::47::47:bilmiyorum niye :50::50::50:birazdan dışarı çıkıcaam :30::30::30:ben akşama görüşürüz tatlımm:16::16::16:

günaydınlar hanımlar nasılsınız bakim:16:
benim bugünkü işlerim temiz bulaşıklarım var onları dizicem sonra kirliler hop makinaya , bi kapalı balkonum var orayı düzenliyip temizliycem, giyim dolabımı bi elden geçiricem, makinaya çamaşır atıcam , ütü yapıcam, eşim yemek yapma dedi ama belkim yaparım bu kadar bugünkü işlerim:27::27:

Back