- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.901
çalışırken daha iyiydi ya...işten ayrılınca temizlik manyağı oldum çıktım..her an ev bal dök yala kıvamında..derli toplu falan..ev hanımlığı zor zanaatmiş yani..ne ara hava karardı akşam oldu anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen unutsan neolcak yavrum bı kosu gıdıp koyarsın dolabaaa:):)
ben hep unutyrm aksm pişirnce sogusun dıye bekletyrmm hanı dırek dolaba koysm eksıcek ee sonrada unutyrm ıste
unutma nen bende yatmadn once kaldırıp ole yatıyorum heppp
cam için aparatı var..süper de güzel oluyor..camları dıştan önce şampuanlı su ile yıkıyorum sonra bu buharlar durulama gibi yapıyorum..kurulama derdi de yok..benim için çok büyük kolaylık oldu..ben özellikle mutfak dolaplarını falan silmeyi pek sevmezdim..ama bununda dikildiğin yerden 10 dak..ben çok memnunum.suyu da öyle hemen bitmiyor..yani evin normal bir temizliğinde tek sefer doldursam yetiyor..camlar için de 3 cam için rahat yetiyor ki benim camlar çok büyük..
Sana da iyi aksamlar hosgeldinCanlarımm iyi akşamlarr hepinizee. Ben Geldimmmmmmmm
hangsini aldın sen canımmm yaa valla alasım geldi hemen ben çocuk olacağı zaman düşünüyorumm..
kııııııızzzzzzzzz pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiZülii :))))))))))) Ablacıııımmmmmmmm nasılsın??
yok kız o daha dünkü bebeazerin sen 90 doğumlumusun kız o zman ben sendende büyük oluorum:) bende 89 doğumluyum ben seni daha büyük sanıodum yane en az 28-29 falan diodum:)
ben de 8 eylülAyy Teşekkür ederimm Kuzucumm Evet Bende BAŞAK burcuyum. 10 EYLÜL Doğumluyumm bebekimm
geçmiş olsun cnm şimdi nasılgünaydın hatunlar... oğlum grip oldu,burun tıkanık faln bakalım kaç gün sürecek, ara ara gelmeye çalışcam. ilaç hemen vermek istemiyorum mecbur kalmadıkça ilaç içirmem oğluma meyve ve sebzelerden çaylar çorbalar veririrm öyle iyileşir ama bu defa ciddi görünüyor
benim de hep 4-5 aylıkken çıkardı cnmkızar ben hamişim hiç göbüşüm çıkmıyo diye üzülüodum bugün bi baktım hafif dışarı dogru acaba dedim gaz flanmı içime çekmeye çalıştım yok gelmiyo demekki bebiş:)3.5 aylık oldu:) ama dışardann görünmüo karnım çıplakken görünüo:)
maşallah zülikizlar iste yilbasi agacimiz
isiklari da var ama oyle cekince foto guzel cikmiyo
Eki Görüntüle 586029
bu da kapi susumuz
Eki Görüntüle 586030
bu da kizimin dogum gunu icin yaptigim pasta ustunden aylar gecti ama telde gorunce ekliyim dedim
Eki Görüntüle 586032
ya beniAbla ev okul ders ugrasıyorum ya ne olsun işte Bende seni özlediiiiiimmm
bu da esime nisanliyken yaptigim dogum gunu pastasi uzerinde kirmizi mum var ama pek gozukmuyo
esimin ismini yazmistim
Eki Görüntüle 586048
bir gununu sirf bunlara ayirman yeterli olur canim skma canini zaman buldugunda yaparsin
kaynanan gittikten sonra boyle yaptin mi peki
kız bu nasıl avatar öyle sankim tır şöförüylr konuşuyos
sonuncusu güzel olmuş mu
heh sonunda beni hatırlayan bi üye çıktı şu topikteyahu estos ve sakura nerde:26::26::26:
gurudi galdiiiiiAbla senin diğer topiğe ne oldu ya la niye ona girmiyorsun artıq
ben seni artık tanımıyorum
avatar ilginçte bu avatarla tatlım diyince regl falan konuşunca tuhaf kaçıyor yaww
vuslatım burun tıkanıklığı için damlasını damlattıktan sonrahoşbuldum azerinim tatlım net kapalıydı tel.den giripte kullanmıştım oylar birbirine girdi nereye ne kullandım karıştı hep
ama sana 3 katagoride vermiştim sanırım:26:
hoşbuldum ask cımmehh işte biraz öksürüğü hafifledi canım şu an ciyaklıyor :84:
gidimde rahatlatayım kuzumu
inşallah cnm inşallahben o kuzuyu yirim yirim
kızlar dua edin 31 aralık batım inşallah bende hamileyimdir
yaa vuslatım hangi siteydi o :26:bunları o sitede yaptım büyük resim olarak çıkartırıp odalarına asıcam
amin canım Allah senden de razı olsunkızlar bana her konuda destek oldunuz Allah hepinizden razı olsun
canııımmm kıyamaaammmmm
ayy azerin şimdi ağlıycam yaa
yahu bi topiğe giriş yapıyorum altta 17 18 kişi oluyor,yorum veya cvp yazıyorum hurrraaa gersek dağılmış oluyor:95::95::95::95: benden sonra herkes devam ediyor benim cvp küçük emrah gibi ortada kalıyor hep:78::78::78::78:
bari birini seveydin eyiydibana mop başlıkları da kullanışlı gelmiyor. başlıklar çok büyük. evde eşyalar olunca rahat hareket edemiyor. suyu da bitiyor zırt pırt. ayyyy. genel temizlikler için kullanılabilinir. ben iki haftada bir kullanıyorum. bu arada yukardaki anketteki hiçbir işi de sevmiyorum
Gunaydin kizlar bu gun cok isim var ama dun yaptigim elmali tartimin fotosunu ekliyim dedim cok guzeldi
Eki Görüntüle 588126
hala iyilesmedi dimi kuzu:26:ev islerini sonra yaparsin cocukla ilgilen canimherkeşlere mrb bugün pek iş yapamadım oğlum rahatsız diye.
YATAKLAR TOPLANDI
BULAŞIKLAR YERLEŞTRİLDİ
TEZGAH TOPLANDI
YEMEK YAPILDI BUNUN DIŞINDA OĞLUŞUMLA İLGİLENDİM,BURUN TIKANIK,SES KISIK,GÖZLER SULU SULU,HAPŞIRIK VE ÖKSÜRÜK MEVCUT. SÜTÜNÜ,ELMA ÇAYINI,ÇORBASINI 40 TAKLA ATIP CAMBAZLIKLAR YAPARAK ZOR BELA İÇİRDİM VEEE GELİP BAKİM BİZİM HATUNLAR NAPIYOR DEDİM
ay bu nasil yorum boyle kuzuyahu bi topiğe giriş yapıyorum altta 17 18 kişi oluyor,yorum veya cvp yazıyorum hurrraaa gersek dağılmış oluyor:95::95::95::95: benden sonra herkes devam ediyor benim cvp küçük emrah gibi ortada kalıyor hep:78::78::78::78:
tebrik ederiz canimSelam milet işler bittimi bakemmm ben öldümde kaldıranım yokk nedenmi yazıyorum hemen...
Sabah beyazlarımı astım sonra kahvaltı hazırladım...
Sonra bulaşıklar makineye kondu mutfak toplandı makine bitti yerleşti o ara oğlum doyurdum altını aldım uyuttum..sonra mutfak dolaplarımı hepsini sildim dantelleri yıkandı değişti yıkanan örtüler asıldı alışverişe çıkldı eksikler alındı...eve geldim beyazları topladım tekrar esada sebze püresi yedirdim.şimdi yatıyor bende tavuk sote yapacğm o uyurken.tabi uyanıp sırtıma gelmezse....makinedede renkliler var onlarda asılck...kısacası bugün bittim...karnımda acıktı hemen mutfağa gireyim yemek yapayım...
Tebrik edin beni enerjim gelsin tamammı...öptm sizi gelcm yine...şimdilik bayyy
çok lezzetli görünüyor ellerine sağlıkk
hala iyilesmedi dimi kuzu:26:ev islerini sonra yaparsin cocukla ilgilen canim
ay bu nasil yorum boyle kuzu
tebrik ederiz canim
sagol bebegim
asama asama fotosunu cektim albumler bolumune eklicem kizim uyuduktan sonra
ne o keyfin yok gibi:26:
çok lezzetli görünüyor ellerine sağlıkk