• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ablacımmmm ne olsun işte öyle grip olduuum :5::5: burnum akıyor boğazımda ağrıyor sesim çıkmıyor ablam :25: Çok kötüyüüm :43::14:
gecmis olsun pisicim:38:okul yok mu?
kızlar yarın için menü geçen haftayla neredyse aynı olacak

yaprak sarması

mercimek köftesi

peynirli börek

ıspanaklı börek

elmalı kurabiye yada elmalı turta

galetalı muhallebili tatlı yada etimek tatlısı

sizce son ikisinden hangilerini yapayım:26:
hic birini yemedim ama google da baktim bence etimek tatlisi:9:
bende reklamlarda görüyorum ilgimi çekiyor araştırıcam bakalım..

Çok güzel görünüyor azerinim yaa ellerine sağlık tarif isterimmm.. :56:
canim albumler bolumunde fotolu sekilde tarifini ekliyorum simdi bakarsin ordan:34:
Canlarımm Merhabaa hepinizee:16::16::16:

Baktımdaa Oylamalar Bitmiş. Ben bugün geceye kadar sanıyodumm.:44::44::44:
hosgeldin canim:16::16::16:evet bitmis ama kimseden ses seda yok:1:ben berabere kalmisim:1::1:

hamarat hatun turtan pek bı gusel gorunuyor:56:
tesekkur ederim
süpersin bende dün misafir vardı 4 küçük çocuk heryerden çubuk kraker parçaları çıkıyor. sabahtan beri çok yoruldum biraz ara verip devam edicem .Tabi bebeğim izin verirse

nefret ederim ben de yere dokulen kraker kirintilarindan bi de makarna kirarken her tarafa atlamasindan:27:

gecmis olsun pisicim:38:okul yok mu?

hic birini yemedim ama google da baktim bence etimek tatlisi:9:

canim albumler bolumunde fotolu sekilde tarifini ekliyorum simdi bakarsin ordan:34:

hosgeldin canim:16::16::16:evet bitmis ama kimseden ses seda yok:1:ben berabere kalmisim:1::1:

Evet Hiç kimseden ses soluk yok. :20::20:

Ben En Kibar/Nazik ve En iyi Çıkış yapan Kategorilerinde 1. Seçilmişimm:16::16::16::16:

kız çeler ben geldim :16:
mutfagımdaki temiz bulaşıkları dizdim kirlilerde makinaya atıldı bugün hava güzel diye camnıda sildim, balkonumu toparladım temizledim onunda camını sildim , ütümü yaptım çamaşırlarımı attım makinaya çıktılar onlarıda astım, evi şöyle bi süpürdüm banyoyu sildim , dolabımı düzenledim ve bitti :16::16: bugünlük bu kadar

Evet Hiç kimseden ses soluk yok. :20::20:

Ben En Kibar/Nazik ve En iyi Çıkış yapan Kategorilerinde 1. Seçilmişimm:16::16::16::16:
tebrik ederim kuzum:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
kız çeler ben geldim :16:
mutfagımdaki temiz bulaşıkları dizdim kirlilerde makinaya atıldı bugün hava güzel diye camnıda sildim, balkonumu toparladım temizledim onunda camını sildim , ütümü yaptım çamaşırlarımı attım makinaya çıktılar onlarıda astım, evi şöyle bi süpürdüm banyoyu sildim , dolabımı düzenledim ve bitti :16::16: bugünlük bu kadar

helal olsun canim ne cabuk yaptin islerini:46:benim kas aldirmam yarina kaldi:1:

Son düzenleme:
merhaba azerinim nasılsın ne var ne yok ev işleri hiç bitmiyo dimi inanırmısın pazar günü akşama kadar ütü yaptım belim koptu resmen ama bitincede insan rahatlıyo ütüden nefret ediyoruuuuuuuuuuuuum:47:

:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

bugüne işim yok akşam eve gidip yemek yapacam oooh rahatım:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

azerın ya bısey dıcem bu tarıflerının oldugu bı topık varmı ayrıcaaaaaaa:26:
yok oyle bi topigim yok ama bazi tarifler verdigim konularim var baka bilirsin
biraz biriksin belki ilerde topik aca bilirim
merhaba azerinim nasılsın ne var ne yok ev işleri hiç bitmiyo dimi inanırmısın pazar günü akşama kadar ütü yaptım belim koptu resmen ama bitincede insan rahatlıyo ütüden nefret ediyoruuuuuuuuuuuuum:47:

:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

bugüne işim yok akşam eve gidip yemek yapacam oooh rahatım:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
hosgeldin canim biz hala biraktigin yerdeyiz iste sil supur toz al:9::9:

yok oyle bi topigim yok ama bazi tarifler verdigim konularim var baka bilirsin
biraz biriksin belki ilerde topik aca bilirim

hosgeldin canim biz hala biraktigin yerdeyiz iste sil supur toz al:9::9:

albümüne baktım çok güzel görünüyolar tatlım elleirne sağlık

bende bi adım ilerlemedim bebeğimle gelirim demiştim ama olmadı kısmet değilmiş napalım:31::31::31::31::31::31::31::31::31:

Back