- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #4.441
kızlar yarın erkenden kalkcam:) temizlik zmanı özlemişim valla bütün bi hafta kemiklerim ağrıyıp halsiz düşene kdar temizlik yapıp yerleri ovmayı çamaşır suyula sarhoş olmayı:) temizlik yaparken kendimden geçmeyi hemen yarın olsa her yeri kazımak istiyorum:)
anamm şu yalan düğnyada çamaşır suyuyla kendindne geçen kadın gibi mi olcann fazla abartma çamaşır suyunu bebeem. Valla temizliği iple çeken bir seni gördüm dicem e bana da arada geliyor gelenler eşim yarın temizlik yapmamı yasakladı gezecekmişiz aşılama yaptırdım ben geçemn ay tutmadı bekleme falan derken geçen hafta baya temizlik yatım ama bu haftada var tabii de nasıl yapcam bahaneyle benimkiini az dışarı yollayayım da süpürüp sileyim toz alayım bari yoksa çok iş var evde çalışmasan ah neler yaparım evde ahhh..
Aynı zamanda hemşehrim olan değerli bir ses iyi bir insan olan kamil sönmez i kaybettik yarın orduda defnedilcekmiş Allah sevenlerine eşine sabır versin....karadeniz öksüz kaldıı
oğlum stor tüllerimin boncuklarını çekmeye çalışıyoo zar zor yazıyorum valla odayı birbirine kattı sıpa şimdi altını aldım genede aman yokkkkk:84:
Allah rahmet eylesin bende çok üzüldüm.. Stor perde boncukları zaten büyük tehlike çocuklar için hemen dalıyorlar valla karıştırmadıkları yer kalmıyor şimdiki bebeler daha mı aktif ne arkadaşlarım hep şikayetçi.