How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar yarın erkenden kalkcam:) temizlik zmanı özlemişim valla bütün bi hafta kemiklerim ağrıyıp halsiz düşene kdar temizlik yapıp yerleri ovmayı çamaşır suyula sarhoş olmayı:) temizlik yaparken kendimden geçmeyi hemen yarın olsa her yeri kazımak istiyorum:)

anamm şu yalan düğnyada çamaşır suyuyla kendindne geçen kadın gibi mi olcann fazla abartma çamaşır suyunu bebeem. Valla temizliği iple çeken bir seni gördüm dicem e bana da arada geliyor gelenler eşim yarın temizlik yapmamı yasakladı gezecekmişiz aşılama yaptırdım ben geçemn ay tutmadı bekleme falan derken geçen hafta baya temizlik yatım ama bu haftada var tabii de nasıl yapcam bahaneyle benimkiini az dışarı yollayayım da süpürüp sileyim toz alayım bari yoksa çok iş var evde çalışmasan ah neler yaparım evde ahhh..

Aynı zamanda hemşehrim olan değerli bir ses iyi bir insan olan kamil sönmez i kaybettik yarın orduda defnedilcekmiş Allah sevenlerine eşine sabır versin....karadeniz öksüz kaldıı

oğlum stor tüllerimin boncuklarını çekmeye çalışıyoo zar zor yazıyorum valla odayı birbirine kattı sıpa şimdi altını aldım genede aman yokkkkk:84:

Allah rahmet eylesin bende çok üzüldüm.. Stor perde boncukları zaten büyük tehlike çocuklar için hemen dalıyorlar valla karıştırmadıkları yer kalmıyor şimdiki bebeler daha mı aktif ne arkadaşlarım hep şikayetçi.

kızlar dün tezemin oglu eşi geldiler yemege annemlerle birlikte az önce gttiler yemeğimide tatlımıda herşeyimi çok güzel bi şekilde yetiştirdim ve az önce gittiler atlattım:27::27:, evimi topladım bugün ,kardeşim saolsun ütümü yaptı bide yemek yaptım o kadar bugünlük:16::16:
ay askitom gelmis :38:misafirlerini istedigin gibi agirlamana sevindim canim:16:utuden de yirtmisin:27:
Merhaba kızlarrrr?Gelemedim epeydir bu eğlenceli topiğe.Takıldım kaldım derdim var bölümüne anamm içim karardıı oku oku offff.Herkesin başında ayrı bir dert.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Bu haftasonu yine misafilerim var.Dün akşam biraz temizlik yaptım.Banyo,wc yi temizledim,mutfağı temizledim.Yarın alışverişe çıkacağım iş çıkışı.Sonra akşama misafilerim için çayına yanına birkaç ikramlık yaparım.Pazar günüde erkenden kalkıp evi siler süpürürüm.Tekrar şöyle dip köşe yaparım.Haftasonum dinlenemeden biter işte yine puffffffff:52:
hosgeldin alyadua cim:16:seninde mi misafirin var offf ben de misafir isterem:52:
Ben en çok halılarını silen yıkayan arkadaşlara bişey sorcm nasıl kurutuyorsunuz o halıları kurutan bir makinenizmi var yoksa havalarmı güzel olda:52:merak ettim yahuu ben kışın halı silemiyorum kurutamam makinem yok anca yazın toptan yıkattırırım yada yıkarım...tabi bebek var diye çok temiz tutmaya çalışıyorum örtü falan seriyorum olmadı..ütüsünü eşlm genelde kendi yapar aradada ben ondan henüz bıkmadım ütüden ama sıkıcı iş..ben en çok toz olmaktan nefret ediyorum herşeyi kaldırıp silmek yorucuu
bacim ben once bol suyla fircalayip sonra makineyle suyunu cekiyorum
oğluşun öğretmeni gelecekti cnm
ama gelemedi :37:

tişikkür ederim efem
estosum nerdesin sen ya :30:urtmen niden gelmemis o ka hazirlik yaptin:19:
kızlar yarın erkenden kalkcam:) temizlik zmanı özlemişim valla bütün bi hafta kemiklerim ağrıyıp halsiz düşene kdar temizlik yapıp yerleri ovmayı çamaşır suyula sarhoş olmayı:) temizlik yaparken kendimden geçmeyi hemen yarın olsa her yeri kazımak istiyorum:)
haha kis psiko oldun resmen sen gecen gun dip kose temizlik yapmadin mi:1:
mutfağım darmadağın salonum darmadağın halbuki sabah toplamıştım yaaaaaaaaaa:50::50::50::50::50:
yarın da işim var yani işim kalacak offf yaaaaaaa:50::50::50::50:

kizim 15 dakikalik is ev toplamak yaparsin sen
senin bebe varmiydi:26:

Herkese merhabalar, ben araniza yeni katildim. 42 yasindayim, 3 cocugum temizlemem gereken iki katli bir evim ve ilgilenmem gereken en az 300 m2 lik bir bahcem var(üstelik yokuslu). Zamansizlik disinda bir problem yasamiyorum ama ev islerinde en büyük derdim cocuklarin daginikligi ve en en büyügü de dusa kabin caminda olusan ve bir daha da cikaramadigim dus lekeleri. Nano ürünlere kadar almadigim, denemedigim ürün kalmadi. Günde bes kisinin dus yapip ciktigi dusa kabini de her dakika kurulayip silemiyorum tabii ancak günde bir kez oluyor. Bildiginiz etkili bir yöntem var mi?

Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrr:32:

Güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim:16:

Günaydınnnnnnn
$d2b91ed68f_68620823_o2.gif

Herkese merhabalar, ben araniza yeni katildim. 42 yasindayim, 3 cocugum temizlemem gereken iki katli bir evim ve ilgilenmem gereken en az 300 m2 lik bir bahcem var(üstelik yokuslu). Zamansizlik disinda bir problem yasamiyorum ama ev islerinde en büyük derdim cocuklarin daginikligi ve en en büyügü de dusa kabin caminda olusan ve bir daha da cikaramadigim dus lekeleri. Nano ürünlere kadar almadigim, denemedigim ürün kalmadi. Günde bes kisinin dus yapip ciktigi dusa kabini de her dakika kurulayip silemiyorum tabii ancak günde bir kez oluyor. Bildiginiz etkili bir yöntem var mi?

hoşgeldin canım bunların hepsini sen tek başınamı yapıyorsun :26::26::26: allah kolaylık versin:43::nazar:

Hazırlık yaptın mı canım,yada eve gidince mi yapacaksın?

bişey yapmadım eşim diyorki balık alayım ızgara yaparız çok teferruata girme dedi herhalde öyle yapacağız
yanına çorba yaparım bi zeytinyağlı yaparım kocaman bir salata tatlıyı mutlaka onlar getirir yapmama gerek yok diye düşünüyorum

hoşgeldin canım bunların hepsini sen tek başınamı yapıyorsun :26::26::26: allah kolaylık versin:43::nazar:

Hosbulduk, evet tek basima yapiyorum, iyi bir programlamayla ve asker disipliniyle yasayarak oluyor. Tabii bahcede calismayi cok sevmemin de etkisi var isi gözümde büyütmememde. Ancak bu islerin hicbiri vücudu forma sokmaya yetmiyor. Simdi bir de spora basladim. Dustaki su lekeleri ile ilgili fikri olanlardan tavsiye bekliyorum halâ.

bişey yapmadım eşim diyorki balık alayım ızgara yaparız çok teferruata girme dedi herhalde öyle yapacağız
yanına çorba yaparım bi zeytinyağlı yaparım kocaman bir salata tatlıyı mutlaka onlar getirir yapmama gerek yok diye düşünüyorum

balık ızgara güzel bir seçim :)) Daha ne olsun yeter işte canım.Ya tatlı değilde başka birşey getirirlerse şeker :))

Hosbulduk, evet tek basima yapiyorum, iyi bir programlamayla ve asker disipliniyle yasayarak oluyor. Tabii bahcede calismayi cok sevmemin de etkisi var isi gözümde büyütmememde. Ancak bu islerin hicbiri vücudu forma sokmaya yetmiyor. Simdi bir de spora basladim. Dustaki su lekeleri ile ilgili fikri olanlardan tavsiye bekliyorum halâ.

maşallah canım allah güç kuvvet versin bahçeli evçok güzeldir eminim nerde yaşıyorsun canım yazın bahçeye gelelim çaya :-))
duştaki su lekeleri için ise biryerde okumuştum ama ben denemedim canım
Kuru bır sabun parcasıyla ovusturup sonra kurulayıp
90 derecelık alkolle sılın diyordu
dilersen bir dene

gunaydın kıslarrrr
begunde calışıyorum hemıde tam gun,bıde hastayım kacgundur oksur oksur gecede uyuyamıyorum ev işide pek yapamıyorum bu ara haliyle ancak yemek utu camasır tıpımde saftımda kaydu:37:

balık ızgara güzel bir seçim :)) Daha ne olsun yeter işte canım.Ya tatlı değilde başka birşey getirirlerse şeker :))

yok yok kesin tatlı getirir bunlar hep öyle yapıyoruz birbirimize gittiğimizde ya kendimiz evde yapıp götürürüz yada alırız canım zaten 2 kişi gelecek birde 2 kişiyiz yeter bunlar herhalde sen neler yapacaksın canım varmı planın

Duşa kabinleri kurulamadan olmuyor malesef..Her duş sonrası kuruluyorum anca öyle başettim uyus lekelerle:26:Bu anyway,ersağ tarzı ürünlerin duşa kabin temizliği için ürünleri var.Çok methediyor kullananlar..

gunaydin lokumlarim:16::16::16:
nasilsiniz bu sabah
vuslat gelmedi dun neden ki acep:26:
ben kizimi doyurup altini actim kendim de yedim evi oylesine toparladim
yatak hala duruyo
bulasik da var amanin ben kacar:30:

kızın var demek canım maşallah.. Bende uyandım dün akşamdan sigara böreği sardıydım onları kızartıcam kahvaltı hazırlıcam evi süpürücem silicem toz alıcam lavaboları yıkıcam başka da bişi yapmıcam mutfağı geçen hafta dolaplar falan silmiştim, küvetimi güzel yıkamıştım. Sonra çıkıcam alışveriş yapıcam kendime, eşime yemeği de dışarı da yicem off bugünde birşey düşünmeyeyim yemek falan.

gunaydın kıslarrrr
begunde calışıyorum hemıde tam gun,bıde hastayım kacgundur oksur oksur gecede uyuyamıyorum ev işide pek yapamıyorum bu ara haliyle ancak yemek utu camasır tıpımde saftımda kaydu:37:

canım geçmiş olsun hem hasta hem haftasonu çalışmak kötü e barii evde çalışma tabi boşverr yapabildiğini yap sağlığın önemli şimdi.

yok yok kesin tatlı getirir bunlar hep öyle yapıyoruz birbirimize gittiğimizde ya kendimiz evde yapıp götürürüz yada alırız canım zaten 2 kişi gelecek birde 2 kişiyiz yeter bunlar herhalde sen neler yapacaksın canım varmı planın

Hım tamam sorun yok o zaman tatlı konusunda :))Bizde tavuk,et ımangal yapmayı planladık canım :))çorba,pilav,zeytinyağlı kereviz,bol salata yaparım.Tatlı olarakta çayın yanına pasta yapacağım..

Back