• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
halı yıkarken şu şarkı söylenince insanın gücü kuvveti yerine geliyor ...

' kakulmuştur benim aduuum
heryeri siler parlaturuuum
benüm adım kakulmuştuur
temizlikte BİRİNCÜYÜÜÜÜM ' :65::60::60:
ne tesaduf camlari silerken soylerim ben de o sarkiyi:9::9:bi de tukurdun mu tamamdir:9::9:
Bu arada; azerinn, yeliz, nuryolu, estalmus hepinize çok teşekkürler oylarınız için. bulunduğum kategoride yer almak bile çok büyük mutlulukk benim için...
ne demek bebeem:17::17:

Tevbe esteğfirullah..! beğen butonuna tıklyrum kıymalı makarna tarifi çıkıyr kaldırıp atıcam bu tlfnu. beray cım azerinle aynı kategorideydin orda sana vericektim azerine birkaç tane oy verince alışkanlık oldu sanırım elim sürçtü yine azerine vermişim. neyse yabancıya gitmedi ama. benim cazgır bebem uyandı ben kaçtım kızlar hepinizi çoookk öpüyorum

hepsi gerekli seyler atamiyorum ki balkon kisminda yer var da esim oraya bulasik makinesi konmaz diyo kanalizasyon borusuna yakin olmaliymis:27:

vuslatim hosgeldin:46::46::46:
kuzu iyilesti mi hadi gozun aydin bekliyoruz seni yarin:16:

anlıyorum yerın yoksa bosver alma ılerde buyuk bır evın olursa alırsın.. ev dolu olncada sınır basar ınsana...

çalışıyormusun peki...?

selam kızlar işten geldim şimdi ocağa yemekleri koycam:) pişerkende evi süpürcem azcıkda dağılmış onuda topladınmı mis:)
yarında çamaşır günüm zaten:) hafta sonu sil süpür bitti gitti:)
neyse ben kaçıorum yemek ypmaya:)

selam kızlar işten geldim şimdi ocağa yemekleri koycam:) pişerkende evi süpürcem azcıkda dağılmış onuda topladınmı mis:)
yarında çamaşır günüm zaten:) hafta sonu sil süpür bitti gitti:)
neyse ben kaçıorum yemek ypmaya:)

ay ne guzl anlattın sankı ıslerı yaptımm bıtrdım gıbı hıssettım bıan:D:27:

10087_507535982625069_530583136_n.jpg

Poli kistik overmi acaba benmi yanlış anladım kist sanırsam rahimde oluyo dimi kkda olan çok ama tam bi bilgim yok.geçmiş olsn cnm buysa eğer.belirtileri nelerdir?yazarsan....

Kızlar ben bugün paspas yaptm her yeri halıları silkeledim...yarında ağda yapayım diyorum ama kar gelcekmiş istbula tırsıyorum.doğalgazım gelmiş 175 tl....yandık bu sene karda dahada artacak bu fatura bebekte var sonuçta...allah yardımcım ola....

Poli kistik overmi acaba benmi yanlış anladım kist sanırsam rahimde oluyo dimi kkda olan çok ama tam bi bilgim yok.geçmiş olsn cnm buysa eğer.belirtileri nelerdir?yazarsan....

Kızlar ben bugün paspas yaptm her yeri halıları silkeledim...yarında ağda yapayım diyorum ama kar gelcekmiş istbula tırsıyorum.doğalgazım gelmiş 175 tl....yandık bu sene karda dahada artacak bu fatura bebekte var sonuçta...allah yardımcım ola....

tesekkur ederim canım benim yumurtalıkta cok sayıda kıst olması demek pko. ben adet duzensızlıgı ıcın gıttım bugun doktora muayene ettı hormon tahlılı ıstedı sonuc olarak polikist dedi... beklemedıgım bı durumdu... gebelıgı engelleyıcı bı durum olabılıyor.. umarım ole bı sorunla karsılasmam... adetın gelmesı ıcın ılac verdı bakalımm zman gosterecek ama moralman etkıledı bu durum benı..

Canım bozma moralini ya tedavisi mümkün olmayan bir hastalık değil ki. aynı durum abimin eşinde de vardı hamile kalamıyordu bir sene tedaviden sonra hamile kaldı. kızı 2 yaşındayken tekrar hamile kaldı geçen bayram doğum yaptı. hiiç sıkma canını moralini sağlam tut canımm.

Back