• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
teşekkür ederim

saterken tabii ki öyle derler benim eşim bu işlerle az çok bilgili ve bana kesinlikle parkeler ıslak bezle silinmez diyor
buharlı temizleyicileri hiç tavsiye etmiyor ve almıyor
bence buhardandır diye düşünüyorum
peki bu buhar sıcak buhar mı:26:

Nasıl yani?.. Sırf elektrik süpürge ile o zaman?:18:
Aslında satıcı de dedi ama almadan önce araştırırkren kullananlardan da böyle yorumları okudum.
Evet, buhar çok sıcak, basınç de çok yüksek. Tıpkı taşınabilen düdüklü tencere gibi.:1:
İlginiz için çok teşekkür ederim!!

bi de levengi var bizim yemeklerimizden cok guzel oluyo istersen tarifini veririm:34:
1235756391__.jpg

halıları tıkadım makine ile bi güzel.... yarıladım biraz izin aldım kendimden
... yahu kadınların işi çok zor valla. bu arada kosla çok güzel temizledi

ben evdekı esyaalrı atmak ıstıyorm cok kalabalık gelıyor benım evımde kucuk ama işte camasıır konusunda sıkıntı cekıyordum cocuga camasır yetıstıremıyordumm ztn eskı makınamda cok eskıydı degıstrcektım ıyı denk geldı...
hepsi gerekli seyler atamiyorum ki balkon kisminda yer var da esim oraya bulasik makinesi konmaz diyo kanalizasyon borusuna yakin olmaliymis:27:
Selam canlarım...kızlar telden yazmak çok zor ya msjı yazana kadar offline oluyorum giriş yapıp tekrar yzyrum yazdklarım siliniyor. neyse yarın neti açtırıcam oğlumda okula gidicek yarın tabi önce kontrole gidicek sabah. ayy özledim sizi ya...

vuslatim hosgeldin:46::46::46:
kuzu iyilesti mi hadi gozun aydin bekliyoruz seni yarin:16:

Bu arada; azerinn, yeliz, nuryolu, estalmus hepinize çok teşekkürler oylarınız için. bulunduğum kategoride yer almak bile çok büyük mutlulukk benim için...

halı yıkarken şu şarkı söylenince insanın gücü kuvveti yerine geliyor ...

' kakulmuştur benim aduuum
heryeri siler parlaturuuum
benüm adım kakulmuştuur
temizlikte BİRİNCÜYÜÜÜÜM ' :65::60::60:

hmmmm nefis görünüyo azerinim tarifi alıyım hemen:56:

simdi tavugu 10 dakika normal tencerede hasliyosun haslarken suyuna 1 tane sogan at pistikten sonra cikarirsin,duduklude degil
2 tane sogani blendirden iyice geciriyosun suyunu skip yagsiz tavada birazcik kendi suyunda pisiriyosun
ardindan 1 bardak cevizi de blendirden geciriyosun toz gibi degil ama yerken agza gelsin
ceviz sogan ve de erik pestilini ayni miktarda karistirip tuz karabiber falan vurup tavugun icine tam olarak dolduruyosun
tavuga da onceden tuz karabiber vuruyosun sonda uzerine erik pestili surup firina 180 derecede atiyosun

Son düzenleme:
Back