En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Canlarım Kocalarımız Nöbeti Hep Bugünee Denk gelmiş valahii

Desenizee Hep birlikte yalnızız

İyiki Burası Var amaa. En azından vaktimiz geçiyoo. Güzelce Sohbet ediyoruzz

Bende Geç Yazıyorumm. Çay ve Tost'la Uğraşıyorummm

beray sen daha yemedin mi tostunu

çay şekerliyse koslanın pembesine güven çay şekersizse işin daha kolay limon kolonyası çıkarır yada traş köpüğü ama şekerliyse traş köpüğü ve kolonya bi işe yaramaz tek önerebileceğim kosla:)

kızlar malum yıllık iznim bitti yarın iş başı yapıorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim açıkçası
evdeyken rahat olcamı sanmıştım ama benden yoruluyo yani vücudumdqa ağrımayan kasım kalmadı desem yeridir ama evim pırıl pırıl oldu:) fakat ev işi yapmak çok zor işe gidiosun en azından bi bitiş saati bittikten sonra 5 dk bile kalmıosun iş yerinde ama evdeyken öle diil herkes yatana kadar yatamıosun bitmio iş.....
hem bide anankör iş yerine gidiosun çalışıosun yaptıgın iş belli evraklar gelenler gidenler arşiv bile yapıosun ama ev işi ölemi ev dağnık olsun o anda olduki herkesin ev hali oluyo yane çolukluya çocuksuza bakmıo ,hani nerde kendini yırtarak yaptıgın ev işleri yok puf uçmuş gitmiş..........
işe giderken süsleniosun insan içine çıkcam diye kendine özen gösteriosun evdeyim diye bi kırmızı oje sürdüm bi saat dayanmadı elim sudan çıkmıyoki ellerim deterjandan çamaşır suyundan katır katır oldu ............... kendine bakamıo bi defa insan..............

işe giderkende erken kalkarken mızmızmızlanıodum yok bidaha mızmızlanmıcam......çalışırken aynı zmanda ev hanımlığıda yapıorum ama herşeyi çok sıkda yapmıorum camlar kapılar o kadar sık silinmio buda bi gerçek ama yine yapıorum fakat camlar kirliyse aman işe geç gidimde silim camlarımı öle gidim diyemiorum çekiorum kapıyı o anda bütün iş bitio:)

sözün kısası ben dönim tekrar işimin başına biraz geç yapim ev işlerimi ama rahat olim en azından ev hanımlığı zor allah yardım etsin size:)

bende kaçıyorum artık kızçeler yapcaklarımı yazim akşamda rapora gelirim artık
evi toplıcam
evi süpürcem halıları kaldırcam dip köşe mobilyaların falan altını alcam
silcem
toz alcam
banyo wc
mutfak dağnık orayı toparlıcam
tezgahımın altını temizleyememiştim bide orayı temzileyip bugüne nokta koycam:)
tüm bu saydıklarım 4.5-5 saatlik iş
akşam yemeğim var zaten yanına bi salata yaparım
sonrada doğru duşa girerim:)
saat 5 de işlerim birmiş olarak gelirim inş yanınıza :))))

hosgeldın kuzusummm.. nee 6 metremiii nasıl yıkadın kız o kadar halıyı hava nasıl kı ordaaa????

Bu sabah zor uyandım valla belimin ağrısından sanırım oğlumu sırtıma sarmamda etkili sıpa 10 kilo çünkü...şimdi yedi yemek uyuttum uyanmadan namazımı kılıp evi süpüreceğim ama hiç sanmıyorum o kadar derin yatsın....yılbaşı gelmeden vücut epilasyonumuda yapmam lazım ama oğlum sağ olsun hiç izin vermiyor kısa kısa uyuyor en iyisi bi ara anneme bırakmak...yoksa eşimi geçecek tüylerim......

hosgeldın kuzusummm.. nee 6 metremiii nasıl yıkadın kız o kadar halıyı hava nasıl kı ordaaa????
her kes yanlis anliyo kuzu yikadim dediysem hali yikama makinasiyla yani

ben kizi sirtima sarsam sacimi basimi yolar valla
senin oglan duruyo mu
millet yilbasina kadar kendini duzen sokar ben evi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…