- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #35.341
Hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar buralar hareketlenmiş biraz. Sizi bulmuşken kaçırmayayımbi iki ay önce yazmıştım ama çok aktif değildi. Ne zaman bildirim yapıyoruz. BirTutamMutluluk20 evt iki çocuğum var çalışmıyorum
Abla ev isleri bebeler yarisma derken yetisemiyorumay çok yoruldum ya
çay içeyim bari iyi gelir
@BirTutamMutluluk20 burayı unutu kızlar
Kısa kaçamakları seviyorum. Arada nefes almak gerek.dün akşam yemek yiyip aışveriş yapıp, eve geçtik,çay yaptım içtik, ben oğluşumla kısa bir tatile çıkacağım teyzesiyle beraber :) akşam valizi yaptım,eşime peynirli puaça yaptım bu kadar :)
Cok teşekkür ederimKısa kaçamakları seviyorum. Arada nefes almak gerek.
İyi tatiller şimdiden
Merhaba, bugun dondum. 15 gunluk camasir derdine dustum...
açik misinTopuzumuzu yaptik rahat kiyafetlerimizi giydik bi de enerji verecek bi muzik ohhhh haydin islere
Eki Görüntüle 2575901
bunu anlattikça annem babam aklıma geldi yılda iki kere tatile giderler:)Kolay gelsin hanimlar...
2 haftalik termal tatilimiz sonlandi. Pamuk gibi olduk.Hic bu kadar uzun bir tatil yapmamistik, en fazla bir hafta...Bu sene tam emeklilik yasadik. Torun buyudu, oglan babasiz isleri idare edebildi. Cok sukur, bin sukur...
Bugun olabildigince camasir yikar, kurutur, yerlestiririm. Gelirken bir kavanoz etli kuru fasulye getirmistim, yemek derdim yok. Yanina bir pilav, oldu bitti.
Yarindan sonra da, evi yine supurur silerim.