- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #35.241
Geçmiş olsun. Aman deyim şeker, tansiyon ihmale gelen şeyler değil dikkat etmek gerek.tünaydın kızlar doktora gitim kadroloji
yoktu yerinde yarın gideceğim dahliyeye gittim tüm tahliller için kan verdim geldim
Takdir ettim sizi. Tavuklu menu disarida 18, kirmizi etli menu 25 tl. Ayak ustu bir seyler yense bile 15 tl. Bunlar hep tasarruf iste. Zaman da iyi yonetilip bir iki is goruluyor, daha ne olsun. Masallah size...Evet canım eşim geldi.
Senin de ellerine sağlık
Evle iş arası 10 dakika sürmüyor arabayla. Öğle araları yemeğe eve gidiyoruz. Eşimle aynı iş yerinde çalıştığımız için iyi oluyor bize de. Hem böyle ufak tefek işlerimi de halledebiliyorum.
ÖyleymişimKiz sen hamile miydin?daha once var miydi takvimin
Hem ne yediğimizi biliyoruz, hem de maddiyattan da tasarruf ediyoruz.Takdir ettim sizi. Tavuklu menu disarida 18, kirmizi etli menu 25 tl. Ayak ustu bir seyler yense bile 15 tl. Bunlar hep tasarruf iste. Zaman da iyi yonetilip bir iki is goruluyor, daha ne olsun. Masallah size...
Yillarca esim sefer tasi ile is yerine yemek tasidi. Artik goturmuyor, cunku kendi isini kurdu. Illa ki misafiri oluyor. Ama oglum cogunlukla goturuyormus, gelinimi de bu yonden hep takdir ederim.
Kullanilan malzemeden emin olunsa bile, ev yemegi gibisi yok...Hem ne yediğimizi biliyoruz, hem de maddiyattan da tasarruf ediyoruz.
Dışarı da ne yağı kullandıklarını bile bilmiyoruz. Evde yediğimiz bir yumurta bile daha iyi. Yemeklerimi ona göre yapıyorum. Akşam ve ertesi gün öğelene yetecek kadar. Ha yeri geliyor illa ki özlediğimiz şeyleri yeyip içiyoruz. Tabi bunlarında bir sınırı oluyor.
Masallah, ellerinize saglik. Temiz camdan disariyi seyretmek cok keyifli. Benim de kirlendi ama kendim silemiyorum, mecburen temizlige gelen hanimi bekliyorum...İyi akşamlar..
Bugün mutfak, salon ve balkon camlarını sildim. Diğerleri yarına inşallah. Camlar dışında yaptıklarım çamaşır, bulaşık, yemek gibi günlük işler..
Teşekkür ederim, aynen öyle. Darısı başınıza diyeyimMasallah, ellerinize saglik. Temiz camdan disariyi seyretmek cok keyifli. Benim de kirlendi ama kendim silemiyorum, mecburen temizlige gelen hanimi bekliyorum...
ya kalktım şu yok kesik yaGünaydın hanımlar.
Nedendir bilmiyorum bu hafta başından beri kendimi çok enerjisiz hissediyorum. Sabahları da uykumu alamamış oluyorum.
Dün planladıklarımı yaptım.
İki gün için yemek,
Banyo, wc temizlik,
Koyuları yıkamak.
Bugün yemeğim var, yarının yemeğini halletmem lazım.
Beyazlılar yıkanacak.
Bulaşık makinası boşaltılacak, öğlen eve gidince hallederim.
Çok saolll amin n 1 kızım 3 düşüğüm vardı şükür bebeğim iyi :)))Allahtan guzel zamana denk getirmişsiniz canim
Kiz sen hamile miydin?daha once var miydi takvimin
Gecmis olsun abla benim kiz da bu gun tam da oyle oldu
Canim yikayinca basasagi koy suyu aksin oyle de kurumazsa fon makinesini soguk ayara getir tut icine
Valla benim kardesim de dersane icin baska sehire gitti kazaninca yurtdisina cikis o cikis annem cok ozluyor amayilda bir kere o gelir bi kere de annemler gider boyle
Tebrik ederim hayirli gelinsagsalim gelsin insallah bebis
Benim de sarjim hic dolamiyo hep elimde
emin ol bosalinca haberi bile olmayacaktir abla
Tam senlik yarismamiz var gordun mu
Siz kaç hafta aralıkla mutfak kapaklarını siliyorsunuz ben 2 hafta da bir iclerinide her sildiğimde 2 3 bölüm temizliyorum hergun de temiz beyaz pamuklu bezle üstten siliyorum beyaz dolaplarimhemen parmak izi leke belli ediyorAh en sevdigimden...Hele iclerini bosaltip, yikayip, yeniden yerlestirince nasil ferahliyorum. Ellerinize saglik...
Hey maşallah hızınız beni benden aldiMerhaba hanimlar.
Bugun kahvalti fasli ve toparlamanin hemen ardindan, misafirlerim icin patatesli tuzlu keki hazirlayip, firina attim.
Sonra yine toparlama, tezgah silme, supurme ve silme...
Ikram firinda piserken yatak odalarini toparladim, havalandirdim.
Banyo lavabo ve klozetini temizledim, yerini supurup sildim.
Salonu ustten supurdum ve toz aldim.
Girisi supurup, sildim.
Ikramlik tabaklari, bardaklari, peceteleri, catallari hazirladim.
Dusumu yaptim, giyindim.
Annem ogle yemegi yiyor, o cikinca yine toplama...
Yiyip icme olmasa, ne bu kadar is, ne bu kadar paraya ihtiyac olur.
Herkese kolay gelsin
Bu da patatesli tuzlu kekim..Eki Görüntüle 2561653
Arada oluyor oyle. Ben de alarm calmis gibi her gece 4 gibi uyaniyorum ve sonra da uyuyamiyorum.Günaydın hanımlar.
Nedendir bilmiyorum bu hafta başından beri kendimi çok enerjisiz hissediyorum. Sabahları da uykumu alamamış oluyorum.
Dün planladıklarımı yaptım.
İki gün için yemek,
Banyo, wc temizlik,
Koyuları yıkamak.
Bugün yemeğim var, yarının yemeğini halletmem lazım.
Beyazlılar yıkanacak.
Bulaşık makinası boşaltılacak, öğlen eve gidince hallederim.
anam mutfak yıkılıyor kız cıncık gibiMerhaba hanimlar.
Bugun kahvalti fasli ve toparlamanin hemen ardindan, misafirlerim icin patatesli tuzlu keki hazirlayip, firina attim.
Sonra yine toparlama, tezgah silme, supurme ve silme...
Ikram firinda piserken yatak odalarini toparladim, havalandirdim.
Banyo lavabo ve klozetini temizledim, yerini supurup sildim.
Salonu ustten supurdum ve toz aldim.
Girisi supurup, sildim.
Ikramlik tabaklari, bardaklari, peceteleri, catallari hazirladim.
Dusumu yaptim, giyindim.
Annem ogle yemegi yiyor, o cikinca yine toplama...
Yiyip icme olmasa, ne bu kadar is, ne bu kadar paraya ihtiyac olur.
Herkese kolay gelsin
Bu da patatesli tuzlu kekim..Eki Görüntüle 2561653
Hamileyim ben ama yaaaaAllahtan guzel zamana denk getirmişsiniz canim
Kiz sen hamile miydin?daha once var miydi takvimin
Gecmis olsun abla benim kiz da bu gun tam da oyle oldu
Canim yikayinca basasagi koy suyu aksin oyle de kurumazsa fon makinesini soguk ayara getir tut icine
Valla benim kardesim de dersane icin baska sehire gitti kazaninca yurtdisina cikis o cikis annem cok ozluyor amayilda bir kere o gelir bi kere de annemler gider boyle
Tebrik ederim hayirli gelinsagsalim gelsin insallah bebis
Benim de sarjim hic dolamiyo hep elimde
emin ol bosalinca haberi bile olmayacaktir abla
Tam senlik yarismamiz var gordun mu
Ahh bu yavaslamis halim, yine de sukur...Kimseye eyvallah etmeden gunluk islerimi yapabiliyorum. Cok sukur, bin sukur...Hey maşallah hızınız beni benden aldi
Yaş kaç sorması ayıpAhh bu yavaslamis halim, yine de sukur...Kimseye eyvallah etmeden gunluk islerimi yapabiliyorum. Cok sukur, bin sukur...