Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Siz kaç hafta aralıkla mutfak kapaklarını siliyorsunuz ben 2 hafta da bir iclerinide her sildiğimde 2 3 bölüm temizliyorum hergun de temiz beyaz pamuklu bezle üstten siliyorum beyaz dolaplarimhemen parmak izi leke belli ediyor
Iclerini dolaplar bosaldikca, sirke puskurtup siliyorum. Komple bosaltip silme ise 2 ayda bir falan. Onu esimle yapiyoruz.
Kapaklarini ise iki gune bir sirke puskurtup siliyorum. Elimin ulastiklarini tabi ki.
Komple kapaklar detayli bir sekilde yardimci hanim geldikce, 15 gunde bir...
Benim de ustler beyaz, altlar kapicino. Parlak oldugu icin el izi cok oluyor.
Benim kuralim, temizligi muhafaza etmek. 🙂

Iclerini dolaplar bosaldikca, sirke puskurtup siliyorum. Komple bosaltip silme ise 2 ayda bir falan. Onu esimle yapiyoruz.
Kapaklarini ise iki gune bir sirke puskurtup siliyorum. Elimin ulastiklarini tabi ki.
Komple kapaklar detaylu bir sekilde yardimci hanim geldikce, 15 gunde bir...
Benim de ustler beyaz, altlar kapicino. Parlak oldugu icin el izi cok oluyor.
Benim kuralim, temizligi muhafaza etmek. 🙂
Sirke hangi sirke parlayıp temizliyormu kimyasal kullanmak istemiyorum bu aralar gebeligim yüzünden sirkeyideseverim

52. Enerjim yerinde ama beyin sapindan kaynaklanan donmeler ve denge bozuklugu var. Cok daha kotu gunlerim oldu, o yuzden coook sukur...
Kaynanamla yasitsiniz :KK23: ama onun temizliğini ben yapardım:) sizden öğreneceğim çok şey var maşallah size bu yaşta olup bu enerji çok güzel maşallah

Kaynanamla yasitsiniz :KK23: ama onun temizliğini ben yapardım:) sizden öğreneceğim çok şey var maşallah size bu yaşta olup bu enerji çok güzel maşallah
Gelinim de kizim da kendi islerini yapsinlar. Acikcasi yaptirmam, herkesin gucu kuvveti kendine kadar. Yetemedigim yerde de temizlikci aliyorum...😊

Ayy ne güzel valla kimseye minnetiniz yok :)))
Minnetsizlik demeyelim, zira insan insana her zaman ihtiyac duyabilir. Ama el ayak tutarken, herkes isini kendi yapmali diye dusunuyorum. Bana gelirken ne kizim ne gelinim, ufff yine bir cok is yapacagim diye gelmesin. Gulerek hossohbete gelsinler, gulerek gitsinler...Hem birileri de bu vesile ile, uc bes kazansin...😊

Allahtan guzel zamana denk getirmişsiniz canim:KK45:

Kiz sen hamile miydin?🤗🤗🤭daha once var miydi takvimin🙄🙄

Gecmis olsun abla benim kiz da bu gun tam da oyle oldu:KK43:

Canim yikayinca basasagi koy suyu aksin oyle de kurumazsa fon makinesini soguk ayara getir tut icine

Valla benim kardesim de dersane icin baska sehire gitti kazaninca yurtdisina cikis o cikis annem cok ozluyor ama:KK43:yilda bir kere o gelir bi kere de annemler gider boyle

Tebrik ederim hayirli gelin:KK36:sagsalim gelsin insallah bebis:KK36:

Benim de sarjim hic dolamiyo hep elimde:KK45:

:KK70:emin ol bosalinca haberi bile olmayacaktir abla:KK70:

Tam senlik yarismamiz var gordun mu:KK53:

valla kendi seçti geleceği zamani:KK49:

Bugün evdeydim agrim var diye bu hafta rapor aldım,geçen hafta asansör arizaliydi,evim 7.kat oglankucagimda cantasi sirtimda,kendi çantam vs 7kati indim ciktim günlerce kasiklarim cok agriyordu.Mudure aradim söyledim,anladigi asansör arızalı ondan rapor almis oldu,arkadasima da demis yil sonu ortalik karışık habire rapor alıyor farkinda degil,hayir cidden her hamile gibi full raporları çaksam icim yanmazdi
Ona moralim bozuldu biraz
Bugun oglusu yikadim uyuyor simdi
Camasirlari katladim ama yerlestiremedim
Tavuk patates yaptim
Daginiklari toparladim o kadar
Hic hamarat değilim demio_O

Bugün evdeydim agrim var diye bu hafta rapor aldım,geçen hafta asansör arizaliydi,evim 7.kat oglankucagimda cantasi sirtimda,kendi çantam vs 7kati indim ciktim günlerce kasiklarim cok agriyordu.Mudure aradim söyledim,anladigi asansör arızalı ondan rapor almis oldu,arkadasima da demis yil sonu ortalik karışık habire rapor alıyor farkinda degil,hayir cidden her hamile gibi full raporları çaksam icim yanmazdi
Tavuk patates yaptim
kız sen hamilesin nasıl çıkıp ineceksin biz bilem zorla iniyoruz çıkıyoruz asansör bozulduğu zaman

Tavuk patates yaptim
Zorunlu olanlari yapmissin cocugum, hamile hamile daha n'olsun...🥰

X