En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben kilomu soylemiyim isterseniz estosum
sülew kız doğuma giderkene kaç kiloydun
boyum 167 cm canım
kilom da 48,5
55 çok yakışıyo bana kilo almak için gidicem diyetisyene
kizim ne ara yaptin bunlari sizde daha saat kac
diyetisyene giderken bebeleri nereye birakiyon estos
bizde saat şu anda 09.33
sabah 07.30 da kalkınca işler de bitiyo
oğlum okulda oluyo zaten kızımı da alıp öyle gidiyorum

hehehe evet biz de cadiyla tartisiyoruz gelme diyorum bagiriyo bana
valla korkulur senden azerincimmm bunu anlamış bulunmaktayımm :)) demekki yalnız değilim kilo vermesi gereken bir tek ben değilimmmm yaşaaasssıııınnnn :))

biz de estosumla kilo almak isteyenler sirasindayiz
anam topikte normal kilolu insan yok mu

Gunaydinnnn kizlarrrr bende geliyim dedim artikkk.cunku ev islerinden nefret ediyorum.yapmak zoruma gittiginden degil kocacim sagolsun ne kadar yapsamda piss ev diyo.bu sefer banada pis diyo cok zoruma gidiyo.sabah 8 de kalktim dolabimda bi raf daginikti o rafi topladim.yatagi yatak odasini topladim.kahvalti yapicam simdi ama sonrasinda nerden baslicami bilmiyorum.sagolsun sayesinde heryer banada piss geliyo.2 senelik evliyim yemek konuaundada hala beceriksizim offf kizlarr ben iyi ev hanimi degilimm:2:

kızlar kivili pasta ya da kek gibi bişey yapmak istiyorum

denenmiş tarifiniz varsa bi zahmet reca edeyim

siz yazın ben diyetisyene gidip geleyim

amaaaannn yemek senin beceriksizliğin değildir cnm onun seçiciliğidir

benimki de çok seçer yok şöyle yok böyle vıdı vıdı vıdı vıdı

biz de çocuklarımla yemekleri indiririz mideye

ev işine gelince de bak burayı takip et gerçekten gaza gelip heryer pırım pırım olur

kocana da fors atarsın

duvarları yetiştiremedim azerincim yaa..
Ama geri kalan tamam
Kaç kilosun kız boyunu da söyle de anlayalım bakem
160 boyum kilom 46-47 uzun suredir tartilmiyorum ama azalmis ola bilir artmasi mimkin diil
doguma 53 kiloyla gittim nasilim ama

mutfağı toparlamaktan fırını ocağı silmekten nefret ediyorum..uyuz kocamın çöp poşedi olmadan çöp atmasından ve o kovayı yıkamaktan nefret ediyorum..şu an yatağın üstüne fırlattı pijamaları atlamaktan nefret ediyorum..çok doluyum kızlar çoook..

...
boyum 167 cm canım
kilom da 48,5
55 çok yakışıyo bana kilo almak için gidicem diyetisyene
...

Ben de 173'üm 53 kiloydum kaldığımda..
36 beden gömleklerim hala bazada duruyor, umut fakirin ekmeği demişler
Zayıfken de hiç istemezdim kilo almayı valla, çöp gibisin derlerdi, kemiklerim fırlıyordu ama istemezdim..
Şimdi yine şükür diyorum, bu kadar yemeye almıyorum ya şükürler olsun...
Ama şu 8-9 kilo bir gitse...

hehehe evet biz de cadiyla tartisiyoruz gelme diyorum bagiriyo bana

biz de estosumla kilo almak isteyenler sirasindayiz
anam topikte normal kilolu insan yok mu

Azerincim aslında ideal kilomdayım..
1,73 boy 62 kilo..
Normal olmayan isteğim
Kötü değilsin dense de sevmiyorum ben bu halimi

aman begenmiyosa alsin kendisi temizlesin bacim
sen bakma ona seni super bi ev kadini yapicaz biz
hem ara sira tatli yemek tarifi falan da veriyoruz bir birimize yararlanirsin sen de
kızlar kivili pasta ya da kek gibi bişey yapmak istiyorum

denenmiş tarifiniz varsa bi zahmet reca edeyim

siz yazın ben diyetisyene gidip geleyim

ben gecen sena rulo pasta yapmistim icine muz koymustum uzerini de kiviyle mandalinayla suslemistim cok guzel olmustu
fotosunu da cekmistim bulursam eklerim
eger hatirlarsam tarifini yazarim

Son düzenleme:
anam cok sinirli gordum seni bacim:18:
skma canini napicaksin bu saatden sonra duzelmez artik
ben de herufun coraplarini aldiktan sonra cekmeceyi acik birakmasindan nefret ediyorum
mutfaga gidip sonra dondugunde cay kaynadi altini kapadim git bana cay getir demesinden nefret ediyorum
sirf beni bekliyomus gibi ayaga kalkinca mutfaga mi gidiyosun bana telimi getirsene demesine nefret ediyorum
ama napalim
hımmm bende vermek için ugrasanlardanımm canımmm sağlık olsun önemli olan oo dimi ama :)
evet canim her seyden once saglik
ay hakikaten kilon ideal sen neye taktin bacim ya

Son düzenleme:
Cokk saoll umarimm oyle olur cok sikildim artik eve karismasindan hersabah bi fircayla ise gitmesinden ins.duzelirde bu durum bende rahat bi nefes alirim

Beğenmeyen kendi temizler!!!
Allah Allah yaa, çok biliyorsa o yapsın!!!
Sinir oluyorum böylesine de, sen didin yırtın adam pis desin!!!
Yemeği de yapıversin o zaman sen de öğrenmiş olurum ayağına yaptır hazır ye!!!

160 boyum kilom 46-47 uzun suredir tartilmiyorum ama azalmis ola bilir artmasi mimkin diil

doguma 53 kiloyla gittim nasilim ama

Benim görümcem de aynı boyda ve 40 kilo..
Çok zayıfsın neden kilo almıyorsun dediklerinde (sanki keyfinden!) ağlamaya başlıyor..
O kadar zayıf ki kötü duruyor..
Şükret bence, 39'a düşer çünkü genellikle, 42 olunca çıldırıyor sevinçten

...
ay hakikaten kilon ideal sen neye taktin bacim ya

Sevmiyorum bu halimi..
38 - 40 giymekten nefret ediyorum
Sanki verebiliyorum da konuşuyorum işte

Dogru soyluyosun ama olmuyo oylede.bi ara kadin tutucam dedi kendi isimi kendim gorucem.okadar zoruma gittiki ben bu evin nesiyim diye

Son düzenleme:
Dogru soyluyosun ama olmuyo oylede.bi ara kadin tutucam dedi kendi isimi kendim gorucem.okadar zoruma gittiki ben bu evin nesiyim diye

Sen gerçekten yapma bakalım, ev nasıl pisleniyormuş görsün!!
Sonra sana nasıl temizleneceğini göstersin, ama güzel olmadıkça baştan yaptır
Hayret birşey yaa, karı gibi karı işine karışıyorlar ya, dövesim var şunları!!!!

Sormaa.ya hadi yapmadim ogun temizlik ev gercekten piss.kendimi iyi hissetmiyo olabilirim rahatsiz olabilirim yapmamis olabilirim bu sebeplerden dolayi.anlayis olucagina vuuuuuu icime ediyo resmen.bide nasi inat.ona bu tip dersler veremezsin isini kendi gorur suratina bakmaz.ben bugunden itibaren yanina bile ugramiycam.birak gel dedirticem surekli gozune soka soka is yapicam gorrur o

Emin ol bırak gel demez, temizlik delisi olmuş seninki
Bence sana işi düşünce, yani malum zamanda, işim var diye reddet..
Ben pasaklıyım pisim de reddet!!!
Herkesin oluyor iş yapamadığı zaman..
Her gün cam kapı duvar silip, halı koltuk yıkayıp, dolap boşaltıp yerleştiremeyiz ya..
Robot muyuz canım Allah Allah!!!

Bakalim diycekmi.yapaman zaten devamli dolap cekmece ici.bi ara beni oyle fitil ettiki heryeri camasir suyuyla temizledim.bu sefer geldi heryer camasir suyu kokuyo bu ne yaaa demeye basladi.yemeklerimle dalga geciyo sinir oluyorummm.yetmiyorum ben bu adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…