- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.461
sülew kız doğuma giderkene kaç kiloydunben kilomu soylemiyim isterseniz estosum
boyum 167 cm canımBen de hep 53-55'tim..
Kafayı yiyeceğim şu kalanlar yüzünden..
Tüm arkadaşlarım saçmaladığımı, zaten zayıf olduğumu söylese de...
Kilolarımı vermem lazım..
Geçenlerde burda 9 bitkili bir çay tarifi bulmuştum..
Tekrar bulursam alıp içmeye başlayacağım...
Boyun kaç peki, çok sordum ama
bizde saat şu anda 09.33kizim ne ara yaptin bunlari sizde daha saat kac
diyetisyene giderken bebeleri nereye birakiyon estos
hehehe evet biz de cadiyla tartisiyoruz gelme diyorum bagiriyo banabenim cadı da benle birlikte dalıyo ortalığa
ben bi tarafı topluyorum o diğer tarafı dağıtıyo
arada kavga ediyoruz
Allahtan uyuduğu zmn yeni daldıysa hemen uyanmaz sese
ee kızım gecenin 1 ine kadar iş yaptık herhal
evet o ki doğuma giderken makyajımı yapayım da öyle gideyim diyen bi kişilik
valla korkulur senden azerincimmm bunu anlamış bulunmaktayımm :)) demekki yalnız değilim kilo vermesi gereken bir tek ben değilimmmm yaşaaasssıııınnnn :))
Gunaydinnnn kizlarrrr bende geliyim dedim artikkk.cunku ev islerinden nefret ediyorum.yapmak zoruma gittiginden degil kocacim sagolsun ne kadar yapsamda piss ev diyo.bu sefer banada pis diyo cok zoruma gidiyo.sabah 8 de kalktim dolabimda bi raf daginikti o rafi topladim.yatagi yatak odasini topladim.kahvalti yapicam simdi ama sonrasinda nerden baslicami bilmiyorum.sagolsun sayesinde heryer banada piss geliyo.2 senelik evliyim yemek konuaundada hala beceriksizim offf kizlarr ben iyi ev hanimi degilimm:2:
160 boyum kilom 46-47 uzun suredir tartilmiyorum ama azalmis ola bilir artmasi mimkin diilduvarları yetiştiremedim azerincim yaa..
Ama geri kalan tamam
Kaç kilosun kız boyunu da söyle de anlayalım bakem
doguma 53 kiloyla gittim nasilim amasülew kız doğuma giderkene kaç kiloydun
boyum 167 cm canım
kilom da 48,5
55 çok yakışıyo bana kilo almak için gidicem diyetisyene
bizde saat şu anda 09.33
sabah 07.30 da kalkınca işler de bitiyo
oğlum okulda oluyo zaten kızımı da alıp öyle gidiyorum
...
boyum 167 cm canım
kilom da 48,5
55 çok yakışıyo bana kilo almak için gidicem diyetisyene
...
hehehe evet biz de cadiyla tartisiyoruz gelme diyorum bagiriyo bana
biz de estosumla kilo almak isteyenler sirasindayiz
anam topikte normal kilolu insan yok mu
aman begenmiyosa alsin kendisi temizlesin bacimGunaydinnnn kizlarrrr bende geliyim dedim artikkk.cunku ev islerinden nefret ediyorum.yapmak zoruma gittiginden degil kocacim sagolsun ne kadar yapsamda piss ev diyo.bu sefer banada pis diyo cok zoruma gidiyo.sabah 8 de kalktim dolabimda bi raf daginikti o rafi topladim.yatagi yatak odasini topladim.kahvalti yapicam simdi ama sonrasinda nerden baslicami bilmiyorum.sagolsun sayesinde heryer banada piss geliyo.2 senelik evliyim yemek konuaundada hala beceriksizim offf kizlarr ben iyi ev hanimi degilimm:2:
kızlar kivili pasta ya da kek gibi bişey yapmak istiyorum
denenmiş tarifiniz varsa bi zahmet reca edeyim
siz yazın ben diyetisyene gidip geleyim
anam cok sinirli gordum seni bacim:18:mutfağı toparlamaktan fırını ocağı silmekten nefret ediyorum..uyuz kocamın çöp poşedi olmadan çöp atmasından ve o kovayı yıkamaktan nefret ediyorum..şu an yatağın üstüne fırlattı pijamaları atlamaktan nefret ediyorum..çok doluyum kızlar çoook..
evet canim her seyden once saglikhımmm bende vermek için ugrasanlardanımm canımmm sağlık olsun önemli olan oo dimi ama :)
ay hakikaten kilon ideal sen neye taktin bacim yaBen de 173'üm 53 kiloydum kaldığımda..
36 beden gömleklerim hala bazada duruyor, umut fakirin ekmeği demişler
Zayıfken de hiç istemezdim kilo almayı valla, çöp gibisin derlerdi, kemiklerim fırlıyordu ama istemezdim..
Şimdi yine şükür diyorum, bu kadar yemeye almıyorum ya şükürler olsun...
Ama şu 8-9 kilo bir gitse...
Azerincim aslında ideal kilomdayım..
1,73 boy 62 kilo..
Normal olmayan isteğim
Kötü değilsin dense de sevmiyorum ben bu halimi
Cokk saoll umarimm oyle olur cok sikildim artik eve karismasindan hersabah bi fircayla ise gitmesinden ins.duzelirde bu durum bende rahat bi nefes alirimamaaaannn yemek senin beceriksizliğin değildir cnm onun seçiciliğidir
benimki de çok seçer yok şöyle yok böyle vıdı vıdı vıdı vıdı
biz de çocuklarımla yemekleri indiririz mideye
ev işine gelince de bak burayı takip et gerçekten gaza gelip heryer pırım pırım olur
kocana da fors atarsın
aman begenmiyosa alsin kendisi temizlesin bacim
sen bakma ona seni super bi ev kadini yapicaz biz
hem ara sira tatli yemek tarifi falan da veriyoruz bir birimize yararlanirsin sen de
Ayyyy hadi benii ev kadini kapin 21 yasindayim evlenmeden once calisiyodum hic islere mutfaga girmiyodum.yemekde onume geliyodu simdi bocaliyorum boyle.gerci evime gelen herkes evin temiz diyo ama esim iste..
Gunaydinnnn kizlarrrr bende geliyim dedim artikkk.cunku ev islerinden nefret ediyorum.yapmak zoruma gittiginden degil kocacim sagolsun ne kadar yapsamda piss ev diyo.bu sefer banada pis diyo cok zoruma gidiyo.sabah 8 de kalktim dolabimda bi raf daginikti o rafi topladim.yatagi yatak odasini topladim.kahvalti yapicam simdi ama sonrasinda nerden baslicami bilmiyorum.sagolsun sayesinde heryer banada piss geliyo.2 senelik evliyim yemek konuaundada hala beceriksizim offf kizlarr ben iyi ev hanimi degilimm:2:
160 boyum kilom 46-47 uzun suredir tartilmiyorum ama azalmis ola bilir artmasi mimkin diil
doguma 53 kiloyla gittim nasilim ama
...
ay hakikaten kilon ideal sen neye taktin bacim ya
Dogru soyluyosun ama olmuyo oylede.bi ara kadin tutucam dedi kendi isimi kendim gorucem.okadar zoruma gittiki ben bu evin nesiyim diye
anam cok sinirli gordum seni bacim:18:
skma canini napicaksin bu saatden sonra duzelmez artik
ben de herufun coraplarini aldiktan sonra cekmeceyi acik birakmasindan nefret ediyorum
mutfaga gidip sonra dondugunde cay kaynadi altini kapadim git bana cay getir demesinden nefret ediyorum
sirf beni bekliyomus gibi ayaga kalkinca mutfaga mi gidiyosun bana telimi getirsene demesine nefret ediyorum
ama napalim
daha bitmedi.. bisküvi yerken bile etrafı batırmasından saçını taradıktan sonra tarağı ortalığa bırakmasından dolap kapılarını çekmeceleri açık bırakmasından ve kirli çorabını niye oraya bıraktın dediğimde temiz dışarı çıkınca tekrar giyecem deyip de her seferinde başka çorap giymesinden nefret ediyorum..bnm küçük bebeğim var yetiştiremiyorum kızlar ya k.v. dibimde oturuyor her dakka evimdeler dağınık olsa olmaz temizlemeye gücüm yetmiyo artık..küçük bebeğim var eşim çok dağınık çıldıracam yaa.
Sormaa.ya hadi yapmadim ogun temizlik ev gercekten piss.kendimi iyi hissetmiyo olabilirim rahatsiz olabilirim yapmamis olabilirim bu sebeplerden dolayi.anlayis olucagina vuuuuuu icime ediyo resmen.bide nasi inat.ona bu tip dersler veremezsin isini kendi gorur suratina bakmaz.ben bugunden itibaren yanina bile ugramiycam.birak gel dedirticem surekli gozune soka soka is yapicam gorrur o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?