- 28 Eylül 2007
- 3.395
- 21
- 683
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #3.481
Bakalim diycekmi.yapaman zaten devamli dolap cekmece ici.bi ara beni oyle fitil ettiki heryeri camasir suyuyla temizledim.bu sefer geldi heryer camasir suyu kokuyo bu ne yaaa demeye basladi.yemeklerimle dalga geciyo sinir oluyorummm.yetmiyorum ben bu adama
Eeeee ama yani o da!!!
Şimdi mutfağa gidiyorsun, merdaneyi eline alıyorsun, bir daha konuşursa KÜÜÜÜT indiriyorsun kafaya!!!
Ay çok tepki veriyorum belki ama böyle erkeklere kıl oluyorum yaaa!!!
Canı isteyince "Ev pis!!" istemeyince "Çamaşır suyu kokuyor!!!"
Komediye bak!!!:
Bende ilk defa esimde gordum boylesini.hadi bana yardim edin alt ediyim su adami kizlar o beni alt etmeden
Yok yok bekle, ben merdanemi alıp geliyorum
Ben de çok dört dörtlük değilimdir belki..
Tamam temizlik yaptım mı kürdan girecek yerlere kadar sokarım bezi ama çalışıyorum, dört dörtlük düzenim olmuyor..
Evdeyken de herşeyin simetrik ve düzgün durması, dağınıklığın sıfır olması gibi takıntılarım da yoktu..
Toparlarsın temizlersin, arada dağılır..
Bir kaç günde ya da kendi periyodunda temizliğini halledersin yani..
Ama bir erkeğin buna çok karışması beni deli ediyor!!!
uuuuuuwwwwwwwwwww:18::18::18::18:mutfağı toparlamaktan fırını ocağı silmekten nefret ediyorum..uyuz kocamın çöp poşedi olmadan çöp atmasından ve o kovayı yıkamaktan nefret ediyorum..şu an yatağın üstüne fırlattı pijamaları atlamaktan nefret ediyorum..çok doluyum kızlar çoook..
bebğin var mıCokk saoll umarimm oyle olur cok sikildim artik eve karismasindan hersabah bi fircayla ise gitmesinden ins.duzelirde bu durum bende rahat bi nefes alirim
anam cok sinirli gordum seni bacim:18:
skma canini napicaksin bu saatden sonra duzelmez artik
ben de herufun coraplarini aldiktan sonra cekmeceyi acik birakmasindan nefret ediyorum
mutfaga gidip sonra dondugunde cay kaynadi altini kapadim git bana cay getir demesinden nefret ediyorum
sirf beni bekliyomus gibi ayaga kalkinca mutfaga mi gidiyosun bana telimi getirsene demesine nefret ediyorum
ama napalim akşamları salonda bisküvi yiyip de dökmiicem deyip de o başarıyı bir türlü gösteremeyen kocam var
çocukla çok zor oluyor ama onlar bun u maalesef anlamaz kidermet112212 .!.:daha bitmedi.. bisküvi yerken bile etrafı batırmasından saçını taradıktan sonra tarağı ortalığa bırakmasından dolap kapılarını çekmeceleri açık bırakmasından ve kirli çorabını niye oraya bıraktın dediğimde temiz dışarı çıkınca tekrar giyecem deyip de her seferinde başka çorap giymesinden nefret ediyorum..bnm küçük bebeğim var yetiştiremiyorum kızlar ya k.v. dibimde oturuyor her dakka evimdeler dağınık olsa olmaz temizlemeye gücüm yetmiyo artık..küçük bebeğim var eşim çok dağınık çıldıracam yaa.
yontulmamış odun bazıları
Afferin iste böyle düzenli olun accikayakkablığımı temizledimm kızlar görev başarıyla tamamlandı azerinnn :)))
geldim kurutucudan çıkanları katladım öteki yıkananları attım
birazdan da okula gidicem iki lak lak ederim
gelince de Allah kerim artık
Etrafi toplayi toz aldi bi sgara molasi verdim simdi.kizlar aksam yemege ne yapicaksiniz.yardim edin banada kocisimi sasirtayim
kızlar kısın camları ne kadar sürede sılıyorsunuz?acaba cam sılmeden tülü perdeyı yıkamak olurmu?hava buz gıbı tülü yıkamak ıstıyorum:26:
kisin sadece bir kere silerim benbenim camlar hepsi balkona aciliyor o yuzden kirlenmiyo pek onunde balkon oldugu icin
eger penceren cok kirli degilse icerden sil nolcak
pencerem kırlı ama dedıgın gıbı ıcerıden sılecegım bende en mantıklısı bu sanırım.ben caddede oturuyorum pencere kırlılıgı kaçınılmaz benım ıcın
yahu ben ne zaman pencerelerimi silsem yağmur yağar. yazın ortasında silerim o gün muhakkkak yağmur yağar.valla bu yaz sildim parlattım bi baktım hava bulutlandı. gözlerime inanamadımhadi kış neyse de yazında yağıyor benimkine. ismimi değiştirip 'bahtsız bedevi' yapıcm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?