En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Eeeee ama yani o da!!!
Şimdi mutfağa gidiyorsun, merdaneyi eline alıyorsun, bir daha konuşursa KÜÜÜÜT indiriyorsun kafaya!!!
Ay çok tepki veriyorum belki ama böyle erkeklere kıl oluyorum yaaa!!!
Canı isteyince "Ev pis!!" istemeyince "Çamaşır suyu kokuyor!!!"
Komediye bak!!!:

Bende ilk defa esimde gordum boylesini.hadi bana yardim edin alt ediyim su adami kizlar o beni alt etmeden

Bende ilk defa esimde gordum boylesini.hadi bana yardim edin alt ediyim su adami kizlar o beni alt etmeden

Yok yok bekle, ben merdanemi alıp geliyorum
Ben de çok dört dörtlük değilimdir belki..
Tamam temizlik yaptım mı kürdan girecek yerlere kadar sokarım bezi ama çalışıyorum, dört dörtlük düzenim olmuyor..
Evdeyken de herşeyin simetrik ve düzgün durması, dağınıklığın sıfır olması gibi takıntılarım da yoktu..
Toparlarsın temizlersin, arada dağılır..
Bir kaç günde ya da kendi periyodunda temizliğini halledersin yani..
Ama bir erkeğin buna çok karışması beni deli ediyor!!!

Ewet benide deli ediyo buzdolabimin icine kadar karismasi.banyodaki cop kovalarina bile.ama firsat vermicem artik baktim hala ayni birakicam baksin kendi caresine evin isleriyle.gorsun ozaman ben bu evde neyim

uuuuuuwwwwwwwwwww:18::18::18::18:
benimki de pijamasını çıkarır içinden ayaklarını çıkarır olduğu gibi çıkar içinden yerden de kaldırmaz
çorapların biri bi yerde biri bi yerde
inan ben artık takmıyoprum ve çok mutluyum
benim temizliğime de laf eder düşün yani
burdaki kızlar bilir nasıl temşizlik yaptığımı
Cokk saoll umarimm oyle olur cok sikildim artik eve karismasindan hersabah bi fircayla ise gitmesinden ins.duzelirde bu durum bende rahat bi nefes alirim
bebğin var mı
ilk dönemlerde oluyo böyle şeyler

geldim kurutucudan çıkanları katladım öteki yıkananları attım

birazdan da okula gidicem iki lak lak ederim

gelince de Allah kerim artık

ayakkablığımı temizledimm kızlar görev başarıyla tamamlandı azerinnn :)))
Afferin iste böyle düzenli olun accikiçimden bir ses buzdolabının da durumu fena diyo
geldim kurutucudan çıkanları katladım öteki yıkananları attım

birazdan da okula gidicem iki lak lak ederim

gelince de Allah kerim artık

Lak lak yapmayı unutma sen estosum

kızlar kısın camları ne kadar sürede sılıyorsunuz?acaba cam sılmeden tülü perdeyı yıkamak olurmu?hava buz gıbı tülü yıkamak ıstıyorum:26:

kızlar kısın camları ne kadar sürede sılıyorsunuz?acaba cam sılmeden tülü perdeyı yıkamak olurmu?hava buz gıbı tülü yıkamak ıstıyorum:26:

kisin sadece bir kere silerim benbenim camlar hepsi balkona aciliyor o yuzden kirlenmiyo pek onunde balkon oldugu icin
eger penceren cok kirli degilse icerden sil nolcak

kisin sadece bir kere silerim benbenim camlar hepsi balkona aciliyor o yuzden kirlenmiyo pek onunde balkon oldugu icin
eger penceren cok kirli degilse icerden sil nolcak

pencerem kırlı ama dedıgın gıbı ıcerıden sılecegım bende en mantıklısı bu sanırım.ben caddede oturuyorum pencere kırlılıgı kaçınılmaz benım ıcın

yahu ben ne zaman pencerelerimi silsem yağmur yağar. yazın ortasında silerim o gün muhakkkak yağmur yağar.valla bu yaz sildim parlattım bi baktım hava bulutlandı. gözlerime inanamadım hadi kış neyse de yazında yağıyor benimkine. ismimi değiştirip 'bahtsız bedevi' yapıcm artık

canim sen pencere sildiyin gun soyle bize biz silmeyelim neme lazim yagmur felan yagar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…