- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoook canımLaf mi soktun simdi banadu bakayim valla sokmus
Kiz uyurkene degil uyumaya giderkene baktim
Yok canim ya temizlikle ilgili her seyİ yaziyoruzyaptigimiz yapacagimiz yapmamiz gerekenyoook canım
anladım espri yaptım sadecee
yapmam gerekenleri yazsam temizlikten soğursunuz biliyor musun
buraya sadece yaptıklarımızı mı yazıyoruz kuzum tam olarak konsept ne
merhaba:)
Hoşgeldin canım. Ben de buralardayımmerhaba:)
ev işleri konusunda çok tembel biri olarak takipçinizim:)
hoşbuldum canım:) yine karşılaştık:)Hoşgeldin canım. Ben de buralardayım
Aynı derlerimiz olunca daha çok karşılaşırızhoşbuldum canım:) yine karşılaştık:)
nasılsın? çocuklar nasıl?
evet ilgi alanları benzer:) biz de iyiyiz çok şükür. şubat ayı için bir düzen planı hazırlamayı düşünyprumAynı derlerimiz olunca daha çok karşılaşırız
İyiyiz hepimiz çok şükür siz nasılsınız
Hayırlı yolculuklarrrŞuan yoldayım.eve dönüyorum.yarın bir sürü iş beni bekler.valizler boşalacak çamaşır bulaşık.ev toparlanacak.ha bide uzun yolculuğun sonunda ne yemek yapcam akşam onuda bilmiyom
Basit şeyler yap bence, makarna, kahvaltılık menüler mesela, ben genelde öyle yapıyorum :)Şuan yoldayım.eve dönüyorum.yarın bir sürü iş beni bekler.valizler boşalacak çamaşır bulaşık.ev toparlanacak.ha bide uzun yolculuğun sonunda ne yemek yapcam akşam onuda bilmiyom
Aynen canım öyle yapıcam. Canım Kızartma istiyo birazda ondan yapayım.yarın rejime gircem. 62 kilodan bi inseydimBasit şeyler yap bence, makarna, kahvaltılık menüler mesela, ben genelde öyle yapıyorum :)
Canım bende yumuşatıcı kullanmazsam çamaşırlar kötü kokuyo.zararlı olduğu için az katıyorum.yemekte çalışanlar içi zor ama pratik şeyler yap.bi gün öncesinden yaparsan zaman kazanırsınız. Rahat edersinMerhaba kızlar kendimden bahsedeyim 28yaşındayım evliyim 1,5yaşında kızım var, çalışıyorum. Ankara’da yaşıyorum. Daha önce konuşulmuştur mutlaka ama size soracaklarım var: ev temizliğinde neresi için hangi malzemeyi kullanıyorsunuz? Çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı olarak ne kullanıyorsunuz? Yumuşatıcı zararlı diye kullanmak istemiyorum ama yumuşatıcısız da güzel kokmuyır eşim hiç beğenmedi
Çalışanlar yemeklerinizi günlük mü yapıyorsunuz? Haftasonuna stok mu yapıyorsunuz? Planınız nasıl
Anam kız bu emojisi nerden buldun
Bitmiyorduuuuu bulaşık hiç bitmiyorduuuuuu
Hadi bakalım düğüne kadar kim daha çok zayıflayacakAynen canım öyle yapıcam. Canım Kızartma istiyo birazda ondan yapayım.yarın rejime gircem. 62 kilodan bi inseydim
Anane olunca öyle güzel yorgunluklar oluyor... bizlerde evimize dağıldık annemin de kaç gündü başı şişmişti...Selam kızlar dün den beri çok yoğundum torunlar burdaydı
Onları sevdim