Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ben temizligi bitirdim:halay:
Yatak odami yarin temizlicem
Uzun suredir oyle yapiyorum
Diger odalari dip kose silip temizliyorum ertesi gun de yatak odasini dip kose siliyorumo_Oevimiz cok dagiliyo onu toplamam bile 2 saatimi aliyo o yuzden yetismiyo
Neyse yaptiklarimi yazicam
Oglanlarin nevresimleri yikandi asildi
Yataklar toplandi
Kizimin odasi toplandi
Salon toplandi
Bulasiklar makineye dizildi geri kalani elde yikandi
Tezgah masa ocak silindi
Supurge acildi
kenarlar faras supurgeyle supuruldu
Her yer elle silindi
Toz alindi
Wc lavabo kuvet ovuldu
Yerler silindi
Bu kadat:süslü:
Maşallah daha ne olsun

Kmsl Hnd Kmsl Hnd canim gelsene sen de yine toplandik:halay:
Canım ben hep buralardayım ama çok bi temizlik yapamıyorum maşallah benim cadım hiç izin vermiyor.... önceden bütün evi 3 saatte dip köşe temizlerdim son ses müzik dinleyerek... bugün bir tek oturma odasını süpürüp toz almam 1 saat sürdü gerisini sen düşün... ama yinede yazarım ben

Selam kızlar
3 hurç doldurdum
1 hurç diktim
4 koli doldurdum
Evi toparladım
Bebek bak yedir içir doyur yatır günde bilmem kaç kez yapıldı
Öğle yemeği hazırlandı ortanca çocuğuma ve kendime
Akşam yemeği hazırlandı
Daha yemedik pişiyor

Yapılacaklar:
Bulaşıklar yıkanacak
Çamaşır katlanıp yerleşecek
Koli doldurulacak:)
Ve finish çay ve dinlenmece TV izleme :)
Maşallah çakım kaç çocuk var kaç yaşındalar

Aynen katılıyorum
Sen camasirlari katladin mi canimo_Oben oglanlar uyuyunca katlicam bu sefer soz izci sozu:KK53:
Canım ben hep buralardayım ama çok bi temizlik yapamıyorum maşallah benim cadım hiç izin vermiyor.... önceden bütün evi 3 saatte dip köşe temizlerdim son ses müzik dinleyerek... bugün bir tek oturma odasını süpürüp toz almam 1 saat sürdü gerisini sen düşün... ama yinede yazarım ben
Olsun canim zaten dort dortluk her seyi yapsak burda isimiz ne:KK53:ne yapsan onu yazarsin sen de:KK15:senin minik kus kac aylik oldu?:nazar:

Ben de "hadi inşallah" filmine baktım çay eşliğinde, bebişimi uyuttum
Bulaşıklar duruyor şuan tezgahın üstüne iğne atsan kaybolur ve 3-4 makine de çamaşır var katlanacak Allah 'ım ben 2 gün önce katlamamışmıydım hiç bitmiyor bu çamaşırlar :silah:

Ben de "hadi inşallah" filmine baktım çay eşliğinde, bebişimi uyuttum
Bulaşıklar duruyor şuan tezgahın üstüne iğne atsan kaybolur ve 3-4 makine de çamaşır var katlanacak Allah 'ım ben 2 gün önce katlamamışmıydım hiç bitmiyor bu çamaşırlar :silah:
Yemin ediyorum bizde de oyle her gun camasir var:işsiz:

Sen camasirlari katladin mi canimo_Oben oglanlar uyuyunca katlicam bu sefer soz izci sozu:KK53:

Olsun canim zaten dort dortluk her seyi yapsak burda isimiz ne:KK53:ne yapsan onu yazarsin sen de:KK15:senin minik kus kac aylik oldu?:nazar:
Aynen canım yapılmıyor ... minik kuşum 4 ay bitti ama çok fena yaaaaaa

X