- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #32.701
Çamaşır katlama ortak iş galiba bu gün bende de var dünkü astıklarım katlanacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En nefret ettigim islerin basinda gelir b.makinesi bosaltmak ve camasir katlamakÇamaşır katlama ortak iş galiba bu gün bende de var dünkü astıklarım katlanacak.
Aynen katılıyorumEn nefret ettigim islerin basinda gelir b.makinesi bosaltmak ve camasir katlamak
Maşallah daha ne olsunBen temizligi bitirdim
Yatak odami yarin temizlicem
Uzun suredir oyle yapiyorum
Diger odalari dip kose silip temizliyorum ertesi gun de yatak odasini dip kose siliyorumevimiz cok dagiliyo onu toplamam bile 2 saatimi aliyo o yuzden yetismiyo
Neyse yaptiklarimi yazicam
Oglanlarin nevresimleri yikandi asildi
Yataklar toplandi
Kizimin odasi toplandi
Salon toplandi
Bulasiklar makineye dizildi geri kalani elde yikandi
Tezgah masa ocak silindi
Supurge acildi
kenarlar faras supurgeyle supuruldu
Her yer elle silindi
Toz alindi
Wc lavabo kuvet ovuldu
Yerler silindi
Bu kadat
Canım ben hep buralardayım ama çok bi temizlik yapamıyorum maşallah benim cadım hiç izin vermiyor.... önceden bütün evi 3 saatte dip köşe temizlerdim son ses müzik dinleyerek... bugün bir tek oturma odasını süpürüp toz almam 1 saat sürdü gerisini sen düşün... ama yinede yazarım benKmsl Hnd canim gelsene sen de yine toplandik
Maşallah çakım kaç çocuk var kaç yaşındalarSelam kızlar
3 hurç doldurdum
1 hurç diktim
4 koli doldurdum
Evi toparladım
Bebek bak yedir içir doyur yatır günde bilmem kaç kez yapıldı
Öğle yemeği hazırlandı ortanca çocuğuma ve kendime
Akşam yemeği hazırlandı
Daha yemedik pişiyor
Yapılacaklar:
Bulaşıklar yıkanacak
Çamaşır katlanıp yerleşecek
Koli doldurulacak:)
Ve finish çay ve dinlenmece TV izleme :)
Sen camasirlari katladin mi canimben oglanlar uyuyunca katlicam bu sefer soz izci sozuAynen katılıyorum
Olsun canim zaten dort dortluk her seyi yapsak burda isimiz nene yapsan onu yazarsin sen desenin minik kus kac aylik oldu?Canım ben hep buralardayım ama çok bi temizlik yapamıyorum maşallah benim cadım hiç izin vermiyor.... önceden bütün evi 3 saatte dip köşe temizlerdim son ses müzik dinleyerek... bugün bir tek oturma odasını süpürüp toz almam 1 saat sürdü gerisini sen düşün... ama yinede yazarım ben
Ben de oğlanlar uyuyunca katlayacağım. Bebek kucağımda inmiyorSen camasirlari katladin mi canimben oglanlar uyuyunca katlicam bu sefer soz izci sozu
Olsun canim zaten dort dortluk her seyi yapsak burda isimiz nene yapsan onu yazarsin sen desenin minik kus kac aylik oldu?
3 çocuk var canım, 11, 8,10 aylıkMaşallah çakım kaç çocuk var kaç yaşındalar
Yemin ediyorum bizde de oyle her gun camasir varBen de "hadi inşallah" filmine baktım çay eşliğinde, bebişimi uyuttum
Bulaşıklar duruyor şuan tezgahın üstüne iğne atsan kaybolur ve 3-4 makine de çamaşır var katlanacak Allah 'ım ben 2 gün önce katlamamışmıydım hiç bitmiyor bu çamaşırlar
Aynen canım yapılmıyor ... minik kuşum 4 ay bitti ama çok fena yaaaaaaSen camasirlari katladin mi canimben oglanlar uyuyunca katlicam bu sefer soz izci sozu
Olsun canim zaten dort dortluk her seyi yapsak burda isimiz nene yapsan onu yazarsin sen desenin minik kus kac aylik oldu?
Maşallah canım allah bağışlasın3 çocuk var canım, 11, 8,10 aylık
Valla onlar buyuyene kadar omrumuzden omur gidiyo ama napalim annelik isteAynen canım yapılmıyor ... minik kuşum 4 ay bitti ama çok fena yaaaaaa
Ben istiyorum ama daha çocuklardan hiç biri uyumadıCamasir katlama maratonuna katilmak isteyen?
Aynen canın katılıyorum büyük kız da iyi ne yapsın bazen kıskançlığı tutuyor... senin yaramazlar nasılValla onlar buyuyene kadar omrumuzden omur gidiyo ama napalim annelik iste
Buyuk kiz nasil?
Amin canım sağolMaşallah canım allah bağışlasın