gunaydin kizlar
sabah sabah yine sinir etti esim beni
adam sanki negatiflikten besleniyor
cok fazla dikkat cekecek derecede ruj surmemi sevmez ben de zaten surer sonra peceteyle fazlasini alirim
ama bazen unutuyorum cocuklara dalinca
bu gun krese giderken yine unutmus biraz koyu kalmis ruj basladi arabada bi suru konusmaya zaten hemen pecete cikarip aldim ustten zaten
ama durmuyo hep boylesin biliyosun sevmiyorum kac kere soylicem falan diye
yahu neden yalan soyluyosun hep olmuyo toplamda simdiye kadar 2-3 kere anca olmustur onda da soyledim bazen aceleye gelince unutuyorum soyleyince de hemen ustten aliyorum peceteyle diye
adam sabah sabah sinirlerimi bozdu ya
zaten aksamdan sinir etmisdi beni.kizimin kulaginda sorun oldugunda iyilesene kadar benimle uyudu 1 aydan fazladir benle uyuyo artik kendi yataginda uyu diyorum agliyor yatamiyorum uykum kaciyo diye 1 kac kez yine benle uyudu babasi da onun yatagina geciyo.artik kendi yataginda uyusun istiyorum gece ucuzler uyaniyo bazen biri ortamiza geliyo kizim da deli gibi uyur bacagini kolunu oraya buraya atar da cocugu ezer diye korkuyorum.dun yine yatagina yatirdim bi baktik agliyo yine uykum gelmiyo yatamiyorum diye.babasi kalkti gitti bi baktim getirmis yataga uzatiyo yatsin burda cocuk agliyo diyor
yahu nem sevmiyomuyum cocugumu ama olmaz ne zamana kadar benle uyicak simdiye kadar kendi yataginda yatmiyomuydu alisti iyice 1 gun aglar 2 gun aglar uyur el kadar bebekleri oyle alistirmadik mi yataga diyorum kalpsizsin diyo
cocuktan cok kendi icin istiyodur zaten orda rahat uyuyo uyandirip cocuga yardim falan isteyen yok diye.bu aksam getirmezsem ben de onu cocuk sallamaya