Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
evetttt :halay::KK45::spor:buz dolabını sildim çöp kovası yıkandı takıldı
çöp kovasının takılı olan dolap silindi şimdi çay keyfi ve sigara keyfi:KK14::kahve:
çamaşırlar biti serilece kuruyanlar toplanacak ve bir batanye yıkanacak makinada
sonra kızların ve iki yorgan yıkanacak acil çok titiz anne ve kız kardeş gelmeden
:KK45::KK45::-):-)
Ari gibi hatunsun abla :halay: rahat duramiyorsun sanirim :KK70: bir gün de dinlen yazik sana da

ankette hepsi seçeneği olsaydı keşke:-)
Hosgeldin cnm. Evet cok güzel olurduu

masallah bi sey kalmamis
bana da yardima gelsene :))bana soyle cengaver gibi biri lazim:))))
Ayy teşekkür ederim canım:oops: ama gel gör ki bi oğlum var bu ara tuvalet eğitimine başladık, durdurak yok. Sürekli tuvalete kosmaktan gina geldi. Sağ sola iser diye aklım çıkıyor:mad: o yüzden hali ve koltuk en sona kaldı:KK70:

Ayy teşekkür ederim canım:oops: ama gel gör ki bi oğlum var bu ara tuvalet eğitimine başladık, durdurak yok. Sürekli tuvalete kosmaktan gina geldi. Sağ sola iser diye aklım çıkıyor:mad: o yüzden hali ve koltuk en sona kaldı:KK70:
aa sen bdv de konu acan arkadas misin tuvaletle ilgili:)))yoosam benim kafa gitti mi yine:)))

benim evim biraz uğraştırıcı..haftalık bölerek yapıyorum..mesela bu hafta cam,kapı haftasıydı..4 balkonun 4 ünüde kapattım:kızgın:öyle bir günde silemiyorum malesef..iki günde ancak silebiliyorum..ki bazen üç güne bile sarktığı oluyo:olamaz: avize derdim yok dicem de,tavanlarda da cam var..hatta dış kapılarımda dış tarafı cam..yav ben nere gidemde kendimi atam..:cry:

X