- 7 Haziran 2007
- 2.015
- 562
- 688
- 42
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.881
tabi devam mekiğe hastaneden spor salonuna giden bi arkadaşım var ondanda bi kaç hareket öğrendim 1 kilo daha verip birazda sıkılaşsam tam olacak inş.Slm kızlar sabah erken kalktım kahvaltı yapıp 1 makina çamaşır astım kuruyanları topladım sonra bi makina daha çamaşır attım yatak odası çocuk odası oturma odasını antre ve mutfağı süpürdüm sildim toz aldım salon kaldı onu da daha sonra yapıcam oğlumu banyo yaptırdım yatırıp banyoyu yıkıycam
fatos03850 mekiği devam mı canım bugün erkenden sporu da yaptım acaip mutluyum bi de senin dediğin çorbayı yapıcam birazdan bakalım nasıl olacak
sabahları içiyodum doyuyodum ama akşamları doymuyordum,diğer yemektende az yiyordumBugün sadece salonu süpürdüm mutfağı topladım süpürdüm balkonu topladım açık olan yerlerini sildim spor yaptım
fatos03850 canım bu çorbayı yaptım tadı gayet güzel ama doyamadım ben bi türlü yaaa sende de öyle mi oluyodu normal yemekte yedim ama az yedim
maşallah çok iş yapmışssın.Ben hiç duvar silmedim yaa zor oluyomu,3 yıl oldu taşınalı oğlumun odası berbat nasıl oluyodu duvarlarda leke oluyo analmıyorum,ciflemek falan lazım galiba,bide silinebilir boya değil ama nasıl yapsamkiPazar günü evde değildim hiç iş yapmadım bugün kalkıp kahvaltıdan sonra yatak odasının camınısildim kapısını sildim duvarlarını sildim perdesini yıkayıp taktım tozunu aldım yatağı ve diğer eşyaları çekip altlarını sildim bide mutfağın camını sildim ne kadar az iş gibi duruyo ama çok yoruldum
buharlı temizleyiciden bende aldım ama sinbo marka elde tutulandan çok memnun kalmadım açıkçası ama dediğin gibi silme aparatı geniş olanlardan kullanabilirim,aslında seneyede kızımın odasını ayırmayı düşünüyorum ozaman oturma odasını iptal edip çocuk odası yapcam boyatırım büyük ihtimal bu yılda kalsın bakalım silme işiBiz hiç duvar falan silmezdik canım önceden direkt boyardık ekim ayında boyanmıştı ev salon ve mutfak hariç temizdi çık fazla leke yoktu buharlı temizleyici ile temizledim leke olan yerlerini ise bezle cifledim vileda nın geniş başlıklı silme aparatları var onlarla da silebilirsin alt kısımları elinle sil leke olan yerleri ben hepsini elimle silmiyorum çok yoruyor merdivenle in çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?