• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Dün çocuk odası acaip alıp başını gitmişti orayı topladım camını sildim oturma odasının camını sildim bugün oturma odasını süpürdüm sildim toz aldım peteği temizledim lekeli olan duvarları sildim kapısını sildim antreyi yatak odası ve mutfağı süpürdüm bulaşık makinesini boşalttım elyaf yorgan vardı onu makineye attım

Eveet temizlik sonucu

Mutfak
Kahvaltı sofrası toplandı
Tezgah+ocak ciflendi.
Baharat Dolabı düzenlendi.
Masa silindi
Süt pişirildi.
1 makine bulaşık yıkandı yerleştirildi.

Yatak odası
Nevresimler değiştirildi.
Süpürüldü+Silindi

Çocuk odası+Küçük oda
Süpürüldü+Silindi

Hol+Antre
Halıları silkelendi.
Süpürüldü+Silindi

Banyo
Çamaşır yıkandı (kıyafet+nevresim+koltuk örtüleri+giyilmeyen montlar)

Kalan işlerim
Toz alınacak
Oturma odası süpürülüp silinecek
Banyo wc yıkanacak.

Düğüne hazırlanacağım için kalanları sonra yapacağım.

Selam bayanlar.

haftasonu temizliği sonrası yaptıklarım;
- Oturma odası süpürüldü.
- Oyuncaklar verilecekler ve atılacaklar olarak ayrıldı. Atılacaklar atıldı.
- Çamaşır yıkamaya devam edildi.
- Kuruyanlar katlandı, yerleştirildi.
- Duşakabin çamaşır suyuyla fırçalandı.
- Wc silindi.
- Lavabo ovuldu.
- Banyo halısı süpürüldü.
- Balık + Salata yapıldı. Yenildi.
- Kek yapıldı. Akşam misafir geldi, çay kahve faslı yapıldı.
- Birkaç posta bulaşık yıkandı, yerleştirildi.
- Duş aldım.

"toz almak" hala beni bekliyor :KK43:

beni bekleyen büyük işlerimseee
- TÜM CAMLARIN SİLİNMESİ
- EVE DÜZEN GETİRİLMESİ

HAFTASONU BU İŞLERİ YAPTIM KIZLAR

Kizlar aslinda okadar cok is yaptimki ama yazamadim izinliydim kisaca bahsedeyim dipkose ne varsa kaldirildi supurup sildim toz aldim wc banyo balkon yikadim dis ayakkabiligi sildim duzenledim dolaplarin ustunu sildim felaket toz olmustu yatak odasi cocukodasi ve mutfaktaki cekmecelerin bi kismini sildim duzenledim haftasonu kayseriye memlekete gittim arkadaslarimla bulustum koye baga gittim yoruldum is yapamadim bugunde is basi yaptim ama dr gittigi icin yerimden ayrildim eskisi kadar sik yazamayabilirim aksamlarida isguc malum ins firsat bulurum.aaa bu arada bol bol camasir yikandi utu yapildi.iki odanin perdesini yikadim battaniye ve kanepe ortulerini yikadim butun camlari sildim uzerine 10 defa falan yagmur yagdi

Kizlar aslinda okadar cok is yaptimki ama yazamadim izinliydim kisaca bahsedeyim dipkose ne varsa kaldirildi supurup sildim toz aldim wc banyo balkon yikadim dis ayakkabiligi sildim duzenledim dolaplarin ustunu sildim felaket toz olmustu yatak odasi cocukodasi ve mutfaktaki cekmecelerin bi kismini sildim duzenledim haftasonu kayseriye memlekete gittim arkadaslarimla bulustum koye baga gittim yoruldum is yapamadim bugunde is basi yaptim ama dr gittigi icin yerimden ayrildim eskisi kadar sik yazamayabilirim aksamlarida isguc malum ins firsat bulurum.aaa bu arada bol bol camasir yikandi utu yapildi.iki odanin perdesini yikadim battaniye ve kanepe ortulerini yikadim butun camlari sildim uzerine 10 defa falan yagmur yagdi

maşallah

Eski forumculardanim yeniden üye oldum eski bilgilerimi unuttum ama burada da aktiftim yeniden bulduguma çok sevindim ya :))
Ozaman yaziyim
Evimi süpürdüm
Mutfak toplu
Wc banyo temizligi yapılmıştı zaten
Bu akşam annemde kalicam
Bı tek çamaşır katlanacak ona useniyorum
Yeniden aranizdayim işleri boslamam artık :)

Dün çocuk odası yatakları çekip süpürüp sildim toz aldım oturma odasının da kanepeleri çekip süpüeüp sildim toz aldım antreyi süpürdüm salonu süpürdüm mutfağı topladım.bugün ise yatak odasını mutfağı süpürcem salonu da eşyaları çekip altlarını temizliycem çamaşır yıkandı onu sericem

Uğramışken bende yaptıklarımı yazayım bari
Bulaşıklar makine dizilip çalıştırıldı
1 makine çamaşır atıldı makine yıkanıyor
Kuruyan çamaşırlar katlandı yerine yerleştirildi
Çocuklar yıkandı
Daha mutfak tam toplanmadı toplanıcak yemek yapılcak ve bir dolu iş

Cumartesi oruç tutmak için niyetlendim, hoop regl oldum şansa bak! ama bozmadım orucumu.
kahvaltı ettirdim kızıma, biraz oynadık, vakit geçirdik.
Öğle uykusu için yattı, uyanınca yemeğini yedirip, parka götürdüm onu.
Eve geldim hızlıca iftar için az bi yemek yaptım.
Kemik kaynattım. Tatlı yaptım.
İftar yaptık eşimle.

Pazar günü kısa süreli işe gelmek zorundaydım. İşten sonra eve gelip, dinlenmek için uzandım, uyumuşum.
Kalktıktan sonra dağınıklığı topladım.
Buzdolabındaki atılacakları attım.
2 makine bulaşık yıkadım.
Yemek yaptım.
kızımla eşim dışarı çıkmıştı, geldikten sonra kızım uyudu, uyanıktan sonra yemeğini yedirdim.
Çöpleri attım.
Akşamında aile büyüklerimiz geldi eşimin doğum gününü kutladık birlikte.
Çay kahve faslı, onlar gittikten sonra da bulaşıkları makineye yerleştirip uyudum.

Ben bugün evi supurmedim iftara yemegim var Allah'tan :)
Bende oruçlu değilim regli oldum
Cumartesi günü
Evin düzenli az biraz perşembe ya da cuma haftalık temizlik yapıcam gene.

Hayırlı ramazanlar kızlar dün misafirim vardı onlar gidince mutfağı topladım sabah bişey yapmadım çamaşır yıkandı onu serdim kurudular onları yerleştiricem.iftardan sonra mutfağı topladım çay faslı var şimdi

Ben bu hafta temizlik yapamam ya çokfenaym zaten hafta sonu hafta arası yapıcam yarın kardesimde pazar - çarşamba arası köyde kayınpederimn ailesinde off iş bitmio

Back