• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Tuvalet ve banyo yıkandı duşakabin yıkandı bulaşık makinesi boşaltılıp kirliler yerleştşrildi çamaşır yıkanıp serildi bir çekmece düzenledim mutfağı antreyi ve oturma odasını süpürdüm toz aldım

Slm kızlar sabah erken kalktım kahvaltı yapıp 1 makina çamaşır astım kuruyanları topladım sonra bi makina daha çamaşır attım yatak odası çocuk odası oturma odasını antre ve mutfağı süpürdüm sildim toz aldım salon kaldı onu da daha sonra yapıcam oğlumu banyo yaptırdım yatırıp banyoyu yıkıycam
fatos03850 fatos03850 mekiği devam mı canım bugün erkenden sporu da yaptım acaip mutluyum bi de senin dediğin çorbayı yapıcam birazdan :KK71:bakalım nasıl olacak

Slm kızlar sabah erken kalktım kahvaltı yapıp 1 makina çamaşır astım kuruyanları topladım sonra bi makina daha çamaşır attım yatak odası çocuk odası oturma odasını antre ve mutfağı süpürdüm sildim toz aldım salon kaldı onu da daha sonra yapıcam oğlumu banyo yaptırdım yatırıp banyoyu yıkıycam
fatos03850 fatos03850 mekiği devam mı canım bugün erkenden sporu da yaptım acaip mutluyum bi de senin dediğin çorbayı yapıcam birazdan :KK71:bakalım nasıl olacak
tabi devam mekiğe hastaneden spor salonuna giden bi arkadaşım var ondanda bi kaç hareket öğrendim 1 kilo daha verip birazda sıkılaşsam tam olacak inş.
Evde yaptığım işlere gelelim.
cmt çocuklarla yürüyerek eve geldik.Evi toparladım,makinaya çamaşır attım.evi süpürdüm,sildim,toz aldım,banyo-wc-balkon yıkadım.Dip köşe temizlik yapmadım yüzeysel yaptım oyüzden çabuk bitti işim,akşama yemek yaptım,yediklten sonra mutfağı toparladım,çamaşırları astım ve yattım.
pazar günü kahvaltıdan sonra evi toparladım mutfağa ve oturma odasına süpürge tuttum ve sildim.makinaya çamaşır attım.Mutfağı toparladım,bulaşıkları makinaya dizdim,çalıştırdım.Duşa girdim kızımı yıkadım.eşim çocuklar kaynanam paraza gittik,alışveriş yaptık,aldıklarımızı yıkadım,zaten yeşillikleri yıkamak ayıklamak 1 saat sürüyo,hepsini dolaba yerleştirdim,oğlum pizza istedi,pizza yaptım,yedik mutfağı toparladım,çamaşırları topladım.akşamda çay kahve çerez faslına geri döndük korkuyorum tekrar kilo alcam diye yaa

Bugün sadece salonu süpürdüm mutfağı topladım süpürdüm balkonu topladım açık olan yerlerini sildim spor yaptım
fatos03850 fatos03850 canım bu çorbayı yaptım tadı gayet güzel ama doyamadım ben bi türlü yaaa sende de öyle mi oluyodu normal yemekte yedim ama az yedim

Hayırlı kandiller kızlar
Sabah kalkıp yatakları topladım mutfağı topladım makinayı boşaltıp içine kirlileri yerleştirdim tuvaletİ yıkadım çöpünü attım banyoyu sildim yer bezlerini ve tuvalet paspaslarını makinaya atıcam yatak odası ve çocukların odasının tozunu aldım oturma odasını süpürüp toz alıcam kızımı dr götürcem bide

Bugün sadece salonu süpürdüm mutfağı topladım süpürdüm balkonu topladım açık olan yerlerini sildim spor yaptım
fatos03850 fatos03850 canım bu çorbayı yaptım tadı gayet güzel ama doyamadım ben bi türlü yaaa sende de öyle mi oluyodu normal yemekte yedim ama az yedim
sabahları içiyodum doyuyodum ama akşamları doymuyordum,diğer yemektende az yiyordum

Bugunden sonra pazartesiye kadar izinliyim kizlar artik aksamlari yazicam yani ne is yaptigimi.bugun is cikisi esim getirdi eve evi toparladim.esim dunden kiyma almisti sulu kofte yaptim.3 pisirim yaptim bitanesini bugun aksam yedik.kalan 2 pisirimide dondurucuya koydum.kuruttugum ekmekler vardi onlarla kurukofte yogurdum.2 pisirim kizartmalik 1 pisirimde firinda yapmak icin yaptim.dondurucuya paketledim koydum.yemegi yedik bulasiklari makinaya dizdim.evi kucuk supurgeyle supurdum.gelince makinaya camasir atmistim oglumda onlari eve kanepelerin uzerine serdi.okul kiyafetlerini balkona astim.yarinda manti doldurmayi dusunuyorum ins.

Evde olmama ragmen bugun cok yoruldum.sabah kahvaltiyi hep birlikteyaptik esimi ise oglumu okula gonderdim kizimla kaldik.hemen bualsiklari makinaya dizdim.evi toparladim.oglumun ve benim nevresimleri cikardim makimaya attim yenilerini gecirdim.manti hamuru yogurdum ici i hazirladim.4 bezi kiymali 1 bezide patatesli manti doldurdum.kizimla doldurmak cok zor oldu.surekli emmek isteyince kalk otur zorlandim.oglum oglen okildan geldi ona kofte ekmek yaptim okula tekrar gonderdim ve mantiya devam ettim.manti bitince bulasiklarini kaldirdim ve kizimi uyuttum.bu sirada bende uyuyakalmisim.oglum gelince kizima bakti biraz bend wc- banyo temizledim duvarlarini yerlerini cifledim camasirsuyuyla sonrada kuruladim ohh mis gibi oldu.camasirlari asmistim oglen zaten.tekrar makinaya camasir attim.patatesli mantiyi pisirdim yedik.mutfagi toparladim makinanin bitmesini bekliyorum camasirlari asip hemen yatcam ins

Kolay gelsin fatos03850 fatos03850 mantı yapmak beni çok zorluyo ya bende hep bim den alıyorum :KK53::confused:
Bugün odayı topladım yazlıkları çıkardım akşama dağ gibi ütü beni bekliyor oturma odasının tozunu aldım mutfağı topladım bulaşık makinesini boşalttım kirlileri koydum çamaşır astım 2 sepet kuruyan çamaşırları yerleştirdim antrenin duvarını oğlum bişeyler fırlatarak demişti kimi yerlerini oraları alçı ile kapayıp boya yaptım sonra kuruyunca buharlı temizleyici ile sildim mutfağın peteğinİ temizedim şimdş ise çocukların çamaşır çekmecelerini düzenlemeyi düşünüyorum inşallah bitiririm

Sabah kahvaltısını yaptık elimi oğlumu gönderdim evi toparladım bulasıkları elde yıkayıp Makinaları yerleştırdım kızımı bugun memeden kestim cok zorlandım uzuldum ama zaman ı gelmisti artik. Patatesli börek sardım. Bırazını pişirdim bir tepsilıkte dondurucu ya koydum. Kek yaptım. Kısır yaptım. Evi dip köşe süpürdüm halıları topladım kanepe bazıları cektim sildim toz aldım camları sildim. Çamaşırları topladım yerleştirdim. Yemegi yedık. Mutfak toparladım. Buzdolabının sildim. İçini duzenledim.

Sabah kahvaltısını yaptık elimi oğlumu gönderdim evi toparladım bulasıkları elde yıkayıp Makinaları yerleştırdım kızımı bugun memeden kestim cok zorlandım uzuldum ama zaman ı gelmisti artik. Patatesli börek sardım. Bırazını pişirdim bir tepsilıkte dondurucu ya koydum. Kek yaptım. Kısır yaptım. Evi dip köşe süpürdüm halıları topladım kanepe bazıları cektim sildim toz aldım camları sildim. Çamaşırları topladım yerleştirdim. Yemegi yedık. Mutfak toparladım. Buzdolabının sildim. İçini duzenledim. Mutfak dolapları sildim

Sabah kalkıp yatakları topladım kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık sonra çamaşır serdim bulaşık makinesinı boşalttım kahvaltıdan çıkanları yerleştirdim oturma odasını süpürdüm toz aldım yatak odasının tozunu aldım banyoyu sildim lavabosunu ve klozeti domestosladım sonrada kızımla çarşıya çıktık

cmt çocuklarla 10:30 a kadar uyuduk.kahvaltı yaptık,evi toparladım,sosyete pazarına gezmeye gittik,biraz alışveriş yaptık,kızımın kulağını deldirdim. Çok ağladı prensesim.Eve geldim,kızımı uyuttum.Patatesli içli köfte yaptım.3 poşetlik dondurucuya koydum.Akşama dolma yaptım,salata yaptım.Eşim geldi yemeğimizi yedik,annler günü için kaynanama hediye almaya çıktık.7 yıldır çocuklarıma bakıyo hakkını ödeyemem bilezik aldık kaynanama eve geldim mutfağı toparladım,makinaya çamaşır attım,çamaşırları astım.Pazar günü geç kalktık,kahvaltı yaptık,ben mutfağı toparlayıp evi süpürürken eşimde çamaşırları topladı,kaynanama gittik peynir almışlar 65 kilo suyunu değiştirdik,ordan çıkıp kayseriye bağa gittik,eve geç geldik pzt için giyeceklerimizi ütüledim sadece yattım.

Pazar günü evde değildim hiç iş yapmadım bugün kalkıp kahvaltıdan sonra yatak odasının camınısildim kapısını sildim duvarlarını sildim perdesini yıkayıp taktım tozunu aldım yatağı ve diğer eşyaları çekip altlarını sildim bide mutfağın camını sildim ne kadar az iş gibi duruyo ama çok yoruldum :işsiz::KK62:

Pazar günü evde değildim hiç iş yapmadım bugün kalkıp kahvaltıdan sonra yatak odasının camınısildim kapısını sildim duvarlarını sildim perdesini yıkayıp taktım tozunu aldım yatağı ve diğer eşyaları çekip altlarını sildim bide mutfağın camını sildim ne kadar az iş gibi duruyo ama çok yoruldum :işsiz::KK62:
maşallah çok iş yapmışssın.Ben hiç duvar silmedim yaa zor oluyomu,3 yıl oldu taşınalı oğlumun odası berbat nasıl oluyodu duvarlarda leke oluyo analmıyorum,ciflemek falan lazım galiba,bide silinebilir boya değil ama nasıl yapsamki

Biz hiç duvar falan silmezdik canım önceden direkt boyardık ekim ayında boyanmıştı ev salon ve mutfak hariç temizdi çık fazla leke yoktu buharlı temizleyici ile temizledim leke olan yerlerini ise bezle cifledim vileda nın geniş başlıklı silme aparatları var onlarla da silebilirsin alt kısımları elinle sil leke olan yerleri ben hepsini elimle silmiyorum çok yoruyor merdivenle in çık

Biz hiç duvar falan silmezdik canım önceden direkt boyardık ekim ayında boyanmıştı ev salon ve mutfak hariç temizdi çık fazla leke yoktu buharlı temizleyici ile temizledim leke olan yerlerini ise bezle cifledim vileda nın geniş başlıklı silme aparatları var onlarla da silebilirsin alt kısımları elinle sil leke olan yerleri ben hepsini elimle silmiyorum çok yoruyor merdivenle in çık
buharlı temizleyiciden bende aldım ama sinbo marka elde tutulandan çok memnun kalmadım açıkçası ama dediğin gibi silme aparatı geniş olanlardan kullanabilirim,aslında seneyede kızımın odasını ayırmayı düşünüyorum ozaman oturma odasını iptal edip çocuk odası yapcam boyatırım büyük ihtimal bu yılda kalsın bakalım silme işi :KK31:.bu arada dün hiç bir iş yapmadım dedem davetliydik gittiğimde kaynanam sağolsun yemekleri hazırlamıştı bende salata yaptım sadece masa hazırladım yedik bulaşık çay faslı bitincede eve geçtik uyuduk.
perşembe cuma cmt yine izinliyim.perşembe günü kaynanamla peynir basıcaz çömleklere ,cuma perdeleri yıkayıp dip köşe temizlik yapcam,cuma akşamından kayseriye gitcem kuzenime bebek görmeye cmt de kayserideyim liseden kızlarla buluşcaz yine bebek görme bahanesiyle pazara gelirim inş nevşehire.1 bidon daha yaprak var sarılacak nezaman sarsam bilemedim.

Back