• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bende dahil ramazanda is yapan yok galiba kizlar . canim hic is yapmak istemiyo.pazar gunu esim yuzeysel supurdu bukadar.is cikisi yemek yapiyorum yedikten sonra mutfagi toparla cay kahvr meyve koy cocuklari uyut sahuru hazirla ye yat ise git benden bukadar

Bende yapamiomki geçen sene sahurdan topluodum ama bu sene ciksss evi bile supurmedim kaç gündür yarin annemde kalcZ
Bu akşam eltime davetliyim eltimden dönüşte mutfak ve banyo WC temizliğni halledicem
Perşembe iftardan sonrada odaları yaparım artık
En çok mutfak battı gozume :)
Dünden beri taktım kafama bakalm. Yapıcakmiyim:)

Ben neler yaptım neler ;)
Dün misafrlikten geldim
Giriştim mutfaga
Dip köşe temizledim
Sonra banyo WC temizledim
Yattım :)
Yarın aksmada odalar ve koltuklar sanırım. Ama öncelikle yatak odası tabi :)

Merhaba hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum benide kabul ederseniz sevinirim :)
Bugün sahurdan kalan bulaşıklari makinaya dizdim mutfağı temizledim evi toparladim kuruyan çamaşırları katladım 3tane hali sildim bende bittim bugunluk isimde bitti çok şükür:))

Bugün iftar sonrası
İlk olarak yatakodami temizldim
Gardrobu boşalttim
İçini. Sildim ve tekrar yerleştirdim
Çekmeceler in icini sildim yerleştirdim
Toz aldım süpürdüm ve sildim
Sonra salon da vitrin ortulerini degistirdim içlerini dişini sildim tozaldjm süpürüp sildim
Nasipse yarında giris ve oturma odam birlesik duvarlarini silicem
Koltukları silicem
Çekyat arkalarini süpürüp silicem
Tabi bu arada çamaşır yıkamaya devam :)

Merhaba kizlar. Temizlik icin cok motivasyona ihtiyacim var. Nerden baslayacagimi bimez bir haldeyim. Malum bayramda yaklasiyor. Eskiden burada bildirim yapiyordum ama bayaa bir ara verdim. Simdi yine devam etmek istiyorum. Hepimize kolay gelsin.Azerin artik fazla ugrayamiyor sanirim

Merhaba kizlar. Temizlik icin cok motivasyona ihtiyacim var. Nerden baslayacagimi bimez bir haldeyim. Malum bayramda yaklasiyor. Eskiden burada bildirim yapiyordum ama bayaa bir ara verdim. Simdi yine devam etmek istiyorum. Hepimize kolay gelsin.Azerin artik fazla ugrayamiyor sanirim
Valla bende oyleydim canım
Ben ilk mutfak ve banyo temizldim sahurda ve sahurdan sonrada çamaşırları yıkadım sabah astım
İftar sonrası hemen başlarsan sahurda rahat oluyor
Odalar da ise yatakodami temizledim sonra salon ve en son oturduğum oda öyle öyle biter ama bsslsmk zor haklsin bende zor başlamıştım şimdi rahatim bayram sonrası evde olucam o zaman da haftalık yapcam
Temizlikten sonra bugün iftardan sonra süpürdim evi birazcık çamaşır var o kadar
Gelince toz almayı yerleri falan silicem
Gerçi bende çocuk yok ondandır belkıde :),
Normalde bende de ev çabucak dağılır ama ramazan dolayısıyla sanırım :)

Merhaba arkadaslar bende buradayim artik.. hepimize kolay gelsin :KK49::KK37:..
1.5 yillik evliyim ve duzenli halimi cok seviyorum ama cocuk olmamasina karsi herzaman heryerin duzen icinde olmayabiliyor. Bence evim cok buyuk kullanmadigim banyom kullanmadigim salonum ve kullanmadigim cocuk odamin temizligini hic sevmiyorum. Mutlaka toz oluyor o toz evin icine yayiliyor. Kullanmadigim alanlar hakkinda pratik cozumleri olan arkadaslar varmii.... birde sehirler arasi anayola sifir oturdugum icin heryer egzoz:KK34::KK34:

Bu topigi kesfettim cok iyi oldu cunku ev isleri ici beni encok motive eden sey ev isi olarak ne yaptigini anlatan kisi.... cunku kimse (temizlik grubu haric ) yaptigi ev isini paylasmiyor. Hep eglence hep gezmece hep keyif yapmaca :cool::KK47::KK19:. Bende zannediyorumki bir ben ev isi yapiyorum :temizlik::-)

Valla bende oyleydim canım
Ben ilk mutfak ve banyo temizldim sahurda ve sahurdan sonrada çamaşırları yıkadım sabah astım
İftar sonrası hemen başlarsan sahurda rahat oluyor
Odalar da ise yatakodami temizledim sonra salon ve en son oturduğum oda öyle öyle biter ama bsslsmk zor haklsin bende zor başlamıştım şimdi rahatim bayram sonrası evde olucam o zaman da haftalık yapcam
Temizlikten sonra bugün iftardan sonra süpürdim evi birazcık çamaşır var o kadar
Gelince toz almayı yerleri falan silicem
Gerçi bende çocuk yok ondandır belkıde :),
Normalde bende de ev çabucak dağılır ama ramazan dolayısıyla sanırım :)

Iftardan sonra zor benim icin. Oturup kaliyorum öylece. Ama sahurda cok iyi oluyo. Cocukta uyumus oluyo. Bide 5 aylik hamileyim ve cok halsizim.
Oh sen halletmissin nerdeyse, darisi basima :bicak::KK49:

Merhaba arkadaslar bende buradayim artik.. hepimize kolay gelsin :KK49::KK37:..
1.5 yillik evliyim ve duzenli halimi cok seviyorum ama cocuk olmamasina karsi herzaman heryerin duzen icinde olmayabiliyor. Bence evim cok buyuk kullanmadigim banyom kullanmadigim salonum ve kullanmadigim cocuk odamin temizligini hic sevmiyorum. Mutlaka toz oluyor o toz evin icine yayiliyor. Kullanmadigim alanlar hakkinda pratik cozumleri olan arkadaslar varmii.... birde sehirler arasi anayola sifir oturdugum icin heryer egzoz:KK34::KK34:

Büyük evin temizligi ayri zor kücük evin temizligi ayri zor. Benim evimde cok kücük. Evde hic dolap yüklük falan yok. Her sey tikis tikis. Bazi sigmayan esyalarim üstüste duruyo bir kösede. Bende o odayi temizlemeyi hic sevmiyorum. Benim evimde bahceli ve camlarimizin önüne kadar hep agac. O kadar toz oluyo ki anlatamam. Sabah sildigin aksama kadar tozlaniyo. Tozun yani sira bide agaclardan bazen böcek gelebiliyo, özellikle örümcek. Hemde sineklik oldugu halde. Her yerden gecebiliyorlar. Allah kolaylik versin hepimize:KK54:

Bu topigi kesfettim cok iyi oldu cunku ev isleri ici beni encok motive eden sey ev isi olarak ne yaptigini anlatan kisi.... cunku kimse (temizlik grubu haric ) yaptigi ev isini paylasmiyor. Hep eglence hep gezmece hep keyif yapmaca :cool::KK47::KK19:. Bende zannediyorumki bir ben ev isi yapiyorum :temizlik::-)
Yaptigi temizligi anlatmada annemin üstüne tanimadim. En ince ayrintisina kadar bir anlatir ki... Nefesini tutar dinlersin, en son o bitirdiginde o kadar isi sen yapmis gibi rahatlarsin. Ama evt benide cok motive ediyo birinin anlatmasi.
Zaten gezenleri tozanlari görünce ya bnde cikip bir hava alayim hem cocukta sıkılıyo diyorum, sonra eve bir bakiyorum, evi bu halde birakip cikamam diyorum, sonra evide temizlemiyorum, öyle pasakli pasakli hic bisey yapmadan oturuyorz:KK53::KK53::KK53::işsiz::işsiz:

Bir bildirim yapiymda belki gaza gelirim:KK49:
Dün cok is yapamadim ama biraz baslamis oldum ucundan. Yatak odasini topladim, aynalarinin, dolaplarin cekmecelerin tozunu aldim. Mutfagi topladim, yemek yaptim, tv ünitesini temizledim. Baya ugrastim onla. Bir hata yaptigimi anladim ki şöyle: ünitenin cekmecelerini ve kücük dolap kapaklarini kizim acmaya basladi diye koli bandiyla yapistirmistim. Bir yildir öyleydi. Bizde acmiyorduk. Dün bantlari cikarip orayi bosaltmaya karar verdim. Keske basta bantlamak yerine bosaltsaydim. Hep bant izleri kaldi. Asetonla ovaladim baya. Bazi yerler kolay cikti ama bazi yerler bana misin demedi. Ve cok cirkin görüntü oldu. :kızgın: onun haricinde kücük odayi topladim biraz ve salonu her yer oyuncak zaten:KK43: kuruyan camasirlari topladim, bir makine camasir attim onlari serdim.
Simdi bugünkü islere koyulayim. :spor::temizlik: hoşcakalinnn

Merhabalar dun bende pek iş yapamadim oğluna dolap yaptırdık o geldi bir tek onu temizleyip duzenleye bildim birde kuruyan çamaşırlarımı katladim bugün inşallah kapaticam açığımı:)

Büyük evin temizligi ayri zor kücük evin temizligi ayri zor. Benim evimde cok kücük. Evde hic dolap yüklük falan yok. Her sey tikis tikis. Bazi sigmayan esyalarim üstüste duruyo bir kösede. Bende o odayi temizlemeyi hic sevmiyorum. Benim evimde bahceli ve camlarimizin önüne kadar hep agac. O kadar toz oluyo ki anlatamam. Sabah sildigin aksama kadar tozlaniyo. Tozun yani sira bide agaclardan bazen böcek gelebiliyo, özellikle örümcek. Hemde sineklik oldugu halde. Her yerden gecebiliyorlar. Allah kolaylik versin hepimize:KK54:
Cok haklisin canim. Allah kolaylik versin hepimizee.. en buyuk hayalim bahceli bir ev

Back